استانی 22:36 - 03 فروردین 1402

۱۵ موکب رضوی در استان سمنان برپا شده است

به گزارش خبرنگار مهر، حسن سعدالدین شامگاه پنجشنبه در جمع خبرنگاران به میزبانی کانون خادم یاران رضوی سمنان ضمن بیان اینکه ۱۵ موکب رضوی ویژه ارائه خدمت به زائران عبوری امام هشتم (ع) در سراسر استان راه اندازی شده است، بیان کرد: پذیرایی از زائران رضوی در این موکب ها انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه در این موکب ها خدمات رفاهی نیز به زائران ارائه می‌شود، افزود: این موکب ها در ورودی‌های و خروجی‌های استان نیز علاوه بر مسیر زائران، استقرار پیدا کرده است.

دبیر کانون‌های خدمت رضوی استان سمنان، با بیان اینکه خادم یاران رضوی در این موکب ها به خدمت رسانی زائران مشغول هستند، بیان کرد: خدمات پزشکی و پیراپزشکی نیز در این موکب ها به زائران داده می‌شود.

سعدالدین با بیان اینکه ۱۵ موکب خادم یاران رضوی طی ایام ماه مبارک رمضان یک ساعت بعد از اذان مغرب فعالیت می‌کنند، گفت: در این موکب ها میان وعده، چای، آب جوش و غذاهای سنتی و … نیز به زائران رضوی ارائه می‌شود.


11846775
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار استانی

استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» به‌منظور مدیریت بهینه مصرف انرژی و کاهش هزینه‌های اداری در فصل گرم سال ساعت کاری ادارات دولتی تغییر کرد و پنجشنبه‌ها تعطیل شد.
استانی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بندری و اقتصادی اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر گفت: یک فروند کشتی حامل ۲۲ هزار تن برنج وارداتی در اسکله بندر بوشهر پهلو گرفت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است