ورزشی 17:53 - 01 مرداد 1403
آزادکار تیم ملی ایران درباره پاداش‌های در نظر گرفته شده برای مدال‌آوران المپیک گفت: پاداش خیلی خوبی است و ما هم تشکر می‌کنیم و قدردان هستیم.

عموزاد: امسال پاداش المپیکی‌ها خیلی خوب است، اما لیاقت کشتی هم بالا است

رحمان عموزاد کشتی‌گیر وزن ۶۵ کیلوگرم ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره این مسابقات و آمادگی‌اش گفت:  کمتر از ۱۵ روز دیگر به سوی پاریس پرواز می‌کنیم. ما تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتیم و شرایط همه بچه‌ها خوب است و ان‌شاءالله بتوانیم با بهترین عملکرد دل مردم را شاد کنیم.

عموزاد درباره پاداش‌های در نظر گرفته شده برای مدال آوران از سوی وزارت ورزش، کمیته ملی المپیک و فدراسیون کشتی که مجموعا ۲۴ میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان برای برنده مدال طلا است، گفت: پاداش خیلی خوبی است و ما هم تشکر می‌کنیم و قدردان هستیم، اما در کل لیاقت ورزش کشتی خیلی بیشتر از اینهاست.

عموزاد که طلای جهانی را در کارنامه دارد و می‌خواهد طلای المپیک را هم به کارنامه‌اش اضافه کند درباره تمرینات هم گفت: ما در حال حاضر وارد تمرینات تیپر شدیم و امیدوارم در روز مسابقه در اوج باشم.


12075392
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» درخشش بازیکن تیم ملی فوتبال الجزایز تاثیر بسزایی در پیروزی امشب این تیم مقابل سودان داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل باشگاه تراکتور گفت: کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال رأی سنگین و یکطرفه‌ای برای بازی با پرسپولیس داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم منطقه آزاد قشم به مقام قهرمانی تور ملی والیبال ساحلی دست یافت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هشتم لیگ برتر والیبال با پیروزی فولاد سیرجان مقابل پیکان و تدوام صدرنشینی‌اش پیگیری شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» روند تداوم پیروزی‌های گیتی‌پسند و مس سونگون در لیگ برتر فوتسال همچنان ادامه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جلسه مهمی بین مدیرعامل باشگاه پرسپولیس و سرمربی این تیم برای تقویت سرخپوشان در نیم فصل دوم در هتل المپیک برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم‌های فوتبال استقلال ایران و المحرق بحرین امشب به مصاف هم رفتند و آبی‌های ایران موفق شدند با شکست حریفشان، به مرحله حذفی آسیا صعود کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کادر فنی تیم ملی پاراوزنه‌برداری ۱۲ ورزشکار را به اردو دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین نشست کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک با حضور رئیس، نایب رئیس و دبیرکل کمیته ملی المپیک ظهر امروز در محل کمیته برگزارشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است