سیاسی 06:07 - 10 مهر 1401

حاجی بازداشت شده ایرانی در سعودی آزاد شد

به گزارش خبرگزاری مهر، در تماس‌های تلفنی جداگانه فواد حسین وزیر امور خارجه عراق و السید بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان با حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه ایران خبر آزادی حاجی بازداشت شده ایرانی در سعودی به امیرعبداللهیان اعلام شد.

وزیر امور خارجه کشورمان عصر جمعه گذشته در تماس تلفنی با همتای عمانی، از تلاش وزرای خارجه عراق و عمان در پیگیری آزادی حاجی ایرانی بازداشت شده در عربستان سعودی تشکر و اظهار امیدواری کرده بود که به زودی شاهد بازگشت وی به ایران باشیم.

خلیل دردمند حاجی ایرانی در مناسک حج امسال توسط مأموران عربستان سعودی بازداشت شد و تلاش دستگاه دیپلماسی و قوه قضائیه برای آزادی این شهروند با توجه به قطع روابط سیاسی تهران و ریاض از طریق کشورهای واسط ادامه داشت.


11700369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی درگذشت زنده یاد بهرام بیضایی هنرمند و کارگردان برجسته سینما و تئاتر ایران را تسلیت گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور در پیامی با تأکید بر جایگاه ممتاز استاد ابراهیمی دینانی در سپهر اندیشه و حکمت اسلامی، گفت: این استاد برجسته از تبار حکیمانی است که عقلانیت و معنویت را به‌درستی به هم پیوند زده‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: از همه احزاب و گروه‌های یمنی درخواست می‌کنم با گفت‌و‌گو و تعامل با یکدیگر، مانع از تحقق توطئه دشمنان منطقه برای تضعیف و تجزیه یمن شوند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۵ با تأکید بر دغدغه جدی نمایندگان نسبت به منابع و مصارف بودجه، گفت: فردا کلیات بودجه ۱۴۰۵ در کمیسیون تلفیق بررسی می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت پرتاب ماهواره‌های بومی «کوثر»، «ظفر» و «پایا» پیام تبریک صادر کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید نبود حکمرانی ارزی فاجعه ایجاد می‌کند چون سال گذشته گفتیم که بودجه تورمی را تصویب نکنید و تمام پیش‌بینی ما متاسفانه محقق شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» دیوان محاسبات اعلام کرد: بررسی اولیه لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ توسط دیوان محاسبات کشور نشان می‌دهد که این بودجه از شفافیت لازم برخوردار نیست و کسری بودجه را تشدید خواهدکرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور تأکید کرد: با بازتوزیع یارانه‌ها و کنترل هزینه‌های دولت می‌توان معیشت مردم را به شکل مؤثر بهبود بخشید.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی شرایط اثبات عسر و حرج زوجه به منظور ثبت دادخواست طلاق را تعیین کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» با موافقت نمایندگان طرح حمایت از تولید کشاورزی و افزایش تاب‌آوری تأمین نیاز‌های غذایی در شرایط جنگی و بحرانی به مدت ۵ سال به صورت آزمایشی پس از لازم‌الاجرا شدن اجرا می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است