فرهنگی‌هنری 19:26 - 15 مرداد 1399
نشست مشورتی کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران با حضور جمعی از معاونین و مدیران کل بهداشت و درمان فعلی و اسبق بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد.

نشست مشورتی کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

به گزارش ایسنا، نشست مشورتی معاونین اسبق بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگر و مدیران کل اسبق کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران روز چهارشنبه ۱۵ مردادماه در مجتمع جانباز شهید رسول زاده برگزار شد.

دکتر عبدالرضا عباسپور معاون بهداشت و درمان بنیاد شهید و امور ایثارگران در این جلسه تأکید کرد: عمده فعالیت‌های کمیسیون پزشکی بنیاد در حوزه تعیین درصد است که حدود ۳۰ درصد از پرونده‌ها مربوط به مراجعه اول و بقیه تجدید نظر هستند.

وی ادامه داد: خدمات رسانی به جانبازان بر پایه درصد است و به نظر می‌رسد همانطور که در حوزه درمان موضوع درصد حذف شده و برای همه یکسان و رایگان است، در سایر حوزه‌ها و مزایای ایثارگری نیز باید به این سمت حرکت کرد.

عباسپور تصریح کرد: بر اساس سیستم‌های جدیدی که در کمیسیون پزشکی بنیاد پیش‌بینی و در حال انجام است، مشکلات ثانویه جانبازان نیز رصد می‌شود تا در صورتی که این مشکلات ناشی از مشکلات و آسیب‌های جانبازی باشد، موضوع افزایش درصد آنان بدون نیاز به مراجعه جانبازان انجام شود.

حمیدرضا حبیب اللهی مدیرکل کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران نیز در این جلسه گفت: بر اساس قانون موظفیم در آرای کمیسیون‌های مختلف فعال باشیم. در سال گذشته ۴۷۹ جلسه کمیسیون با حضور ۶۰ همکار متخصص، ۱۲ دبیر و ۱۸ کارشناس برگزار شد که در بردارنده بیش از ۸۹ هزار ساعت جلسه بوده است.

وی ادامه داد: البته این آمار به نسبت فعالیت‌های سابق کاهش داشته که دلیل آن کاهش فعالیت در ۳ ماه پایانی سال گذشته به دلایلی چون برگزاری انتخابات و شیوع بیماری کرونا بود. بیشترین آمار فعالیت کمیسیون در سال ۱۳۹۶ بوده است که بیش از ۹۸ هزار ساعت جلسه کمیسیون در این سال برگزار شد.

حمیدعلی صمیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ نیز به ذکر نکاتی در زمینه اثرات و نتایج فعالیت‌های کمیسیون پزشکی بر خدمات‌رسانی به ایثارگران پرداخت.

حاضران در جلسه نیز به ذکر نظرات و پیشنهادات خود در زمینه فعالیت‌های کمیسیون پزشکی بنیاد شهید و امور ایثارگران پرداختند.

انتهای پیام


10654606
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مهمان برنامه محفل خاطره جالبی را بازگو کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شهید السنوار چهره‌ای است که تا ابد در میان چهره‌های آزادی‌خواه جهان ماندگار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» برای نخستین‌بار امکان توثیق آثار هنری دارای شناسنامه اصالت اثر در نظام بانکی فراهم شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ماجرای ولادت و زندگی حضرت موسی (ع) بسیار جالب و شنیدنی است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر بخش بین‌الملل نمایشگاه قرآن کریم گفت: دیپلماسی قرآنی یکی از بهترین روش‌های مقابله با اقدامات قرآن‌ستیزانه و دین‌ستیزانه است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مجری برنامه «گرانش» گفت: این برنامه با حضور استادان برجسته در حوزه‌های مختلف علمی و با حمایت فرهنگستان علوم، پیام توحید و خداشناسی را از زبان دانشمندان کشور به مخاطبان منتقل می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ماه رمضان که از راه می‌رسد، مأوای دل‌ها آرام‌تر می‌شود و رسانه‌ها بیش از هر زمان دیگر مأمور رساندن طنین آیات آسمانی به خانه‌های مردم‌اند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهیه‌کننده برنامه «دو نقطه» درباره آن گفت: «دو نقطه» مسابقه زبان فارسی و پلتفرمی است که می‌شود در هر موقعیتی از آن بهره برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل جدید مسابقه «شهروند و مافیا» به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مجید فتاحی، با تغییراتی اساسی در فرم اجرا و فضایی سینمایی، به‌زودی از شبکه نسیم پخش می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» باغ تاریخی کاخ نیاوران از امروز (دوشنبه ۴ اسفندماه ۱۴۰۴) بار دیگر باز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است