فرهنگی‌هنری 00:34 - 15 اردیبهشت 1400
نگاهی به نمایشگاه «لیلة القدر»
نمایشگاهی از آثار هنری خوشنویسی اسلامی به عنوان تجسمی از کلام وحی به مناسبت شب‌های قدر این روزها در وبگاه فرهنگستان هنر به صورت آنلاین به نمایش درآمده است. نمایشگاهی با ۷۰ اثر از علی تن که هر کدام از آثار، روایت‌گر هنری از کلام خدا هستند.

وفتی کلام وحی با هنر می آمیزد

به گزارش ایسنا، اساسا هنر خوشنویسی که به عنوان یکی از کهن‌ترین هنرهای ایران زمین شناخته می‌شود، با معنویت و اسلام نیز پیوند خورده است. در طول تاریخ برخی از هنرمندان حس و حال عرفانی شان را با استفاده از خط و تکرار حروف نشان داده اند و برخی هم آیات قرآن را خوشنویسی کرده اند. البته بهتر است این نکته را نیز در نظر داشته باشیم که برای درک و لذت بردن از تجربه بصری هنر خوشنویسی باید بدانیم که خوشنویس علاوه بر نگارش یک حرف، کلمه یا جمله، سعی دارد اثری هنری با ارزش‌های زیبایی شناختی خلق کند. 

نمایشگاه حاضر نیز بر پایه همان پیوند هنر و معنویت برگزار شده است. نمایشگاهی که در آن ۷۰ اثر از علی تن به نمایش گذاشته شده و علاقه‌مندان می‌توانند تا پایان ماه مبارک رمضان به صورت آنلاین از آن دیدن کنند.

در ادامه می توانید تصاویری از این آثار را مشاهده کنید:

انتهای پیام 


11052763
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تلاوت قرآن توسط یک کودک ۴ ساله مورد توجه داوران برنامه محفل قرار گرفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رسانه ملی به مناسبت ماه رمضان برنامه‌های ویژه‌ای را تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ویژه برنامه‌های رمضانی از امشب به روی آنتن تلویزیون می‌روند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تیزر برنامه تلویزیونی «قرآن و جامعه» منتشر شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با فرا رسیدن ماه مبارک رمضان، شبکه‌های تلویزیونی با تغییر در کنداکتور خود، حال‌وهوایی رمضانی به آنتن بخشیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» با ادامه اکران انیمیشن سینمایی «یوز»، تعداد تماشاگران این اثر در سینما به ۱.۵ میلیون نفر رسید.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» احمدرضا درویش کارگردان شناخته‌شده سینمای ایران پس از ۱۲ سال دوری از فیلمسازی، با فیلم سینمایی «درخشش» که روایتی از مقاومت ملت ایران در برابر تهاجم دشمن به سرزمین ایران است به سینما بازمی‌گردد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در شورای سیاست‌گذاری ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد کشور گفت: کودکان و نوجوانانی که در دو دهه اخیر پرورش یافته‌اند، نسلی ویژه به شمار می‌آیند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه یک سیما در ماه مبارک رمضان با ترکیبی از ویژه‌برنامه‌های سحر و افطار، برنامه‌های قرآنی، اجتماعی، مسابقه و همچنین سریال طنز، جدول پخشی متنوعی را برای مخاطبان تدارک دیده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» رمضان ماه نزول قرآن کریم، تجلی بندگی خداوند، رسیدن به خشنودی پروردگار جهانیان، روزه داری و عبادت، تلاوت قرآن و ذکر خداست.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است