علمی فناوری 11:59 - 14 اردیبهشت 1400
در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی صورت می‌گیرد
برگزاری نشست‌های مجازی " توانمندسازی فعالین فرهنگی دانشجویی " در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تا پایان اردیبهشت ماه جاری ادامه دارد.

برپایی نشست‌های مجازی " توانمندسازی فعالین فرهنگی دانشجویی"

به گزارش ایسنا، سلسله نشست‌های مجازی دانشجویان فعال فرهنگی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی که از اسفندماه ۹۹ به همت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آغاز شده است، تا پایان اردیبهشت ماه جاری ادامه خواهد داشت.

تا کنون حدود ۳۰ جلسه از کارگاه توانمندسازی فعالین فرهنگی سیاسی، توسط "هادی آجیلی"، دانشیار دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی و با شرکت ۳۰ تن از دانشجویان فعال در فضای اسکای روم برگزار شده است.

به نقل از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، بررسی و تبیین مسائل مربوط به سیاست‌های داخلی و خارجی، محور اصلی سلسله نشست‌های مجازی دانشجویان فعال فرهنگی سیاسی است.

انتهای پیام


11052277
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل آموزش و پرورش استان کرمان از آمادگی مدارس برای اسکان زائران شهید سلیمانی در شهر کرمان خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مصاحبه علمی پذیرفته‌شدگان آزمون دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی (Ph.D) رشته‌های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی ۱۴۰۴ آغاز شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت در نامه‌ای به دکتر پزشکیان، خواستار کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی پزشکی و دندانپزشکی به نصف ظرفیت سال ۱۴۰۴ شد. درخواستی که ظرفیت‌های پزشکی و دندانپزشکی را به ظرفیت سال ۱۴۰۰ برمی‌گرداند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» در شرایطی که افزایش مصرف گاز خانگی در فصل زمستان موجب تشدید ناترازی انرژی و قطع گاز صنایع و نیروگاه‌ها می‌شود، یک پلتفرم هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی برای پایش، تحلیل و بهینه‌سازی مصرف گاز مشترکان خانگی طراحی شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر آموزش‌وپرورش با تأکید بر آغاز «گام دوم نهضت توسعه عدالت آموزشی» از تغییر رویکرد مدرسه‌سازی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر تولید یک شرکت دانش‌بنیان، از تولید و عرضه داروی اوندیشن برای بیماران مبتلا به آتروفی عضلانی نخاعی خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پژوهشگاه فضایی ایران از پرتاب موفق سه ماهواره سنجشی جدید خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون پژوهشگاه فضایی ایران گفت: ۳ ماهواره‌ای که فردا پرتاب می‌شوند، ماهواره‌های سنجشی هستند که داده‌های تصویری را مخابره خواهند کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» برخی از بیماری‌ها میان انسان و حیوان مشترک هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» یک مطالعه جمعیتی بزرگ بررسی کرده است که الگوی پیاده‌روی روزانه چگونه بر سلامت تأثیر می‌گذارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است