علمی فناوری 14:57 - 13 مهر 1404
امکان ثبت نام در بیست‌ویکمین دوره عمره دانشگاهیان از ۱۳ مهر فراهم است.

ثبت نام عمره دانشگاهیان با ظرفیت دو برابری آغاز شد

باشگاه خبرنگاران جوان ؛ فاطمه کربلایی- نشست خبری بیست‌ویکمین دوره عمره دانشگاهیان، صبح امروز با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها و حجت‌الاسلام والمسلمین کرمی، معاون فرهنگی و اجتماعی این نهاد، برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام رستمی از آغاز فرآیند ثبت‌نام بیست‌ویکمین دوره عمره دانشگاهیان از ۱۳ تا ۲۰ مهرماه ۱۴۰۴ خبر داد و گفت: «با پیگیری‌های انجام‌شده از سوی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها، عتبات دانشگاهیان، سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری، ظرفیت اعزام امسال نسبت به سال گذشته دو برابر شده است.»

رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها با اشاره به اهمیت معنوی این سفر گفت: «یکی از کارکرد‌های مهم دانشگاه، تعمیق ارزش‌های انسانی، اخلاقی و ملی و تعریف دقیق هویت دانشجوی مسلمان است. سفر‌های زیارتی و معنوی، همچون عمره دانشجویی، فرصت پالایش درونی را برای جوانان فراهم می‌کند و موجب تصمیم‌های بزرگ برای خدمت به کشور می‌شود.»

وی افزود: «در کنار دانشگاه‌های پیشتاز علمی، امروز دانشگاه‌هایی داریم که در عرصه‌های فرهنگی و معنوی همچون نماز جماعت، اعتکاف، هیئت‌های مذهبی، فعالیت‌های جهادی و امدادرسانی نیز پیشتاز هستند. این نشان می‌دهد که دانشگاه می‌تواند در تربیت کادر متعهد و آماده برای اداره آینده کشور نقشی بی‌بدیل ایفا کند.»

حجت‌الاسلام رستمی تأکید کرد: «امسال دختران دانشجو نیز در قالب کاروان‌های جداگانه اعزام خواهند شد و برای آنها از میان بانوان فرهیخته، معینه‌ها و خدام زن انتخاب می‌شوند تا بتوانند خدمات فرهنگی و آموزشی متناسب ارائه دهند.»

در ادامه این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین کرمی، معاون فرهنگی و اجتماعی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، به تشریح جزئیات اجرایی این دوره پرداخت و گفت: «هزینه تمام‌شده سفر عمره برای دانشجویان حدود ۶۲ میلیون تومان است. در دوره جدید، مبلغ ۲۰ میلیون تومان که پیش‌تر برای ثبت‌نام دریافت می‌شد، حذف شده است.»

وی افزود: «در حال مذاکره با وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی هستیم تا حداقل ۵۰ میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه برای دانشجویان در نظر گرفته شود. البته میزان نهایی این حمایت‌ها بستگی به همکاری دستگاه‌های مربوطه دارد.»

کرمی درباره اولویت‌های ثبت‌نام و اعزام نیز گفت: «دانشجویانی که در دو سال گذشته ثبت‌نام کرده، اما موفق به اعزام نشده‌اند، در اولویت قرار دارند. همچنین زوج‌های دانشجویی که هر دو نفرشان دانشجو هستند، حتماً در اولویت اعزام قرار خواهند گرفت.»

او از آغاز فعالیت سامانه لبیک خبر داد و اظهار داشت: «سامانه لبیک از امروز فعال شده و آماده ثبت‌نام دانشجویان، اساتید و مجموعه‌های فرهنگی دانشگاهی است. قرعه‌کشی به‌صورت سیستمی و شفاف انجام خواهد شد و هیچ دخالت دستی در آن وجود ندارد.»

کرمی در پایان گفت: «برای افزایش بهره‌مندی معنوی دانشجویان از این سفر، دوره‌های آموزشی ویژه‌ای برای مدیران، روحانیون، و عوامل فرهنگی کاروان‌ها برگزار خواهد شد تا سیاست‌ها و برنامه‌های فرهنگی ستاد عمره دانشگاهیان به بهترین شکل منتقل شود.»


12231923
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه از ارائه تکالیف طولانی و خسته‌کننده برای دانش‌آموزان مقطع ابتدایی باید پرهیز کرد، گفت: تکالیف دانش‌آموزان در مقطع ابتدایی باید مهارت‌محور باشد کوتاه، هدفمند و در راستای تقویت مهارت‌ه...
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» قائم‌مقام سازمان دانش‌آموزی گفت: توزیع کمک فرهنگیان و دانش‌آموزان به نیازمندان با کمیته امداد است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» شرکت مایکروسافت رسماً در ۱۴ اکتبر به پشتیبانی خود از ویندوز ۱۰ پایان خواهد داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» اعزام کاروان‌های عمره دانشگاهیان با تسهیلات قرض‌الحسنه و بدون نوبت، امسال از آبان ماه آغاز می‌شود.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» معاون سیاستگذاری و برنامه ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال، اعلام کرد: دستورالعمل جامع «خدمات برخط دارورسانی» در پی امضای مشترک وزیر ارتباطات و وزیر بهداشت، رسماً وارد مرحله اجرایی شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» تحقیقات نشان می‌دهد که نحوه خواب ما بر عملکرد و سلامت مغزمان تأثیر می‌گذارد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» محققان چینی در حال آزمایش سگ‌های رباتیک با طراحی ویژه به عنوان بخشی از آماده‌سازی‌ها برای ماموریت به ماه جهت کاوش در فضای داخلی آن هستند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت بر اجرای «دستورالعمل و ضوابط فنی خدمات دارورسانی برخط» بر اساس راهنما‌های بالینی تاکید کرد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» امکان ثبت نام در بیست‌ویکمین دوره عمره دانشگاهیان از ۱۳ مهر فراهم است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل اداره تجهیزات پزشکی سازمان غذا و دارو گفت: سالانه یک میلیارد دلار ارز به اقلام مصرفی پزشکی اختصاص داده می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است