اقتصادی 20:00 - 01 فروردین 1404
نایب رئیس شورای ملی زعفران از تعادل قیمت زعفران در بازار خبر داد.

رشد ۲۵ درصدی قیمت طلای سرخ نسبت به ابتدای فصل برداشت

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی- غلامرضا میری نایب رئیس شورای ملی زعفران از تعادل بازار زعفران خبر داد و گفت: در حال حاضر بازار زعفران متعادل است به طوریکه خبری از نوسانات شدید قیمت نیست.

به گفته وی، نوسانات نرخ ارز منجر به برهم خوردن معاملات شد، درحالیکه بنابر آمارهای اعلامی سرمایه گذاران طلا  سال قبل ۱۲۰ درصد، ارز ۶۸ درصد سود کردند، اما در حوزه زعفران سودی عایدشان نشد. 

میری قیمت هرکیلو زعفران دسته ۸۳ میلیون تومان، زعفران پوشال ۹۳ میلیون تومان، زعفران سرگل ۹۸‌میلیون تومان و زعفران نگین ۱۰۶ تا ۱۰۸ میلیون تومان اعلام کرد.

نایب رئیس شورای ملی زعفران با بیان اینکه صادرات زعفران کماکان در حال انجام است، افزود: برآوردها حاکی از آن است که با توجه به افزایش قیمت زعفران در ایام ماه رمضان، افرادی که در حوزه بورس زعفران سرمایه گذاری کردند، عقب نشینی کردند؛ بنابراین بدلیل کاهش عرضه احتمال سیر صعودی قیمت از ۲۵ فروردین وجود دارد.

به گفته وی، آمارها حاکی از آن است که قیمت زعفران نسبت به ابتدای فصل برداشت ۲۰ تا ۲۵ درصد رشد داشته است.

میری درباره آخرین وضعیت صادرات زعفران بیان کرد: بنابر آمار تا پایان دی ماه، صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل ۸ درصد کاهش داشته است. اما برآورد می شود که در ماه های بهمن و اسفند کاهش صادرات جبران شده به طوریکه به رقم ۱۴۰۲ رسیده است.

نایب رئیس شورای ملی زعفران درباره آخرین وضعیت عرضه زعفران در بورس کالا افزود: بنده معتقدم که سرمایه گذاری در حوزه زعفران در بورس کالا کاهش یافته است و حال باید منتظر ماند و دید که در آینده چه اتفاقی رخ می دهد.

وی گفت: یکی از مسئولان وزارت صمت ادعا کردند که زعفران با گونی صادر می شود، درحالیکه با وجود تنوع بالای بسته بندی این امر صحت ندارد و حتی در ظرف های کریستالی صادر می شود.

 


12169453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه مرحله ۱۷۷ آبان‌ماه ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تاکید رئیس جمهور مبنی بر اینکه تولید باید آخرین بخشی باشد که برق و گاز آن قطع می‌شود، از وزارت نفت، وزارت نیرو و شرکت گاز خواست به این دستور توجه کنند تا شاهد محدودیت‌های کمتری بر بخش صنعت و تولید کشور با...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: در نوار شرقی کشور تا سه روز آینده شاهد وزش باد شدید خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی گفت:شمار هواپیماهای فعال کشور به ۲۰۹ فروند رسید و طی یک سال گذشته، ۵۵۰۰ صندلی جدید به ظرفیت ناوگان افزوده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط‌عمومی وزارت نفت در پی انتشار گسترده شایعاتی درباره افزایش قیمت بنزین، با صدور اطلاعیه‌ای این ادعا‌ها را بی‌اساس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تمامی معاملات مسکن در حوزه اجاره و خرید و فروش از طریق سامانه خودنویس شفاف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: توصیه من به سرمایه‌گذاران این است که از سرمایه‌های مازاد خود برای خرید طلا استفاده کنند و نه اینکه تمام سرمایه زندگی خود را بر روی طلا بگذارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۹ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی درخواست‌های مربوط به متقاضیان جداسازی اعضای خانوار از سرپرست، تنها زمانی قابل بررسی و اقدام خواهد بود که اطلاعات مربوط به تغییرات خانوار در سامانه‌های سازمان ثبت‌احوال کشور به آدرس ncr.ir به طور کامل ثبت و تأیید شده باشد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است