بین‌الملل 07:00 - 02 اسفند 1402
دو حزب مردم و مسلم لیگ پاکستان به دور از احزاب تحت حمایت نخست‌وزیر سابق این کشور بر سر تشکیل دولت توافق کردند.

توافق حزب مردم و مسلم لیگ پاکستان برای تشکیل دولت

حزب مردم پاکستان (PPP) و حزب مسلم لیگ به رهبری نواز شریف به دور از احزاب تحت حمایت عمران خان، نخست وزیر سابق زندانی این کشور اعلام کردند برای تشکیل دولت به توافق رسیده‌اند.

پیشتر حزب مردم پاکستان اعلام کرده بود از حزب شریف (مسلم لیگ شاخه نواز) برای تشکیل یک دولت اقلیت حمایت می‌کند و به بن‌بست پس از انتخاباتی که در آن هیچ حزبی حائز اکثریت نشده بود، پایان داد.

کمیسیون انتخابات پاکستان پس از سه روز از برگزاری انتخابات، نتایج نهایی را اعلام کرد که بر اساس آن نامزد‌های مستقل وابسته به حزب تحریک انصاف پاکستان (PTI) به رهبری عمران خان، با کسب ۱۰۲ کرسی از ۲۶۵ کرسی، توانستند بیش‌ترین کرسی را از آنِ خود کنند.

بعد از آن نیز در جایگاه دوم حزب مسلم لیگ پاکستان به رهبری نواز شریف (PML-N) با ۷۳ کرسی و حزب مردم پاکستان به رهبری بلاول بوتو زرداری موفق به کسب ۵۴ کرسی شدند.

منبع: ایسنا


12032481
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ترکیه در کنفرانس مطبوعاتی مشترک با همتای آلمانی خود بر آمادگی مجدد آنکارا برای میزبانی مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین تاکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت برق عراق اعلام کرد که به دلیل انجام عملیات تعمیر و نگهداری توسط ایران بر روی خطوط لوله، پمپاژ گاز طبیعی ایران به طور کامل متوقف شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دیوان تجدید نظر دادگاه کیفری بین‌المللی درخواست‌های وکلا برای آزادی موقت رودریگو دوترته، رئیس‌جمهور سابق فیلیپین را رد کرد
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع رومانی، در پی گزارش‌های رسانه‌ها درباره تردید در مورد اصالت مدرک دانشگاهی‌اش از سمت خود استعفا داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» اوکراین ادعا کرد پالایشگاه نفت ساراتوف روسیه را هدف قرار داده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه، گزارش‌های اخیر درباره «نارضایتی» کرملین از عملکرد سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور را رد کرد و آنها را بی‌اساس خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه طالبان با انتشار بیانیه‌ای، حادثه کشته شدن سه شهروند چینی در منطقه مرزی تاجیکستان با افغانستان را
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و افغانستان با اشاره به فرصت‌های بی‌نظیر اقتصادی در افغانستان، هشدار داد رقبای جهانی در حال پیشدستی برای تصاحب این بازار هستند و تعلل ایران به معنای از دست دادن فرصت تاریخی است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه، در بازدید از پایانه مرزی میلک، بر ضرورت رفع موانع تجاری و تقویت زیرساخت‌های این گذرگاه برای توسعه مبادلات با افغانستان و کشورهای آسیای مرکزی تأکید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شورای امنیت جمعی سازمان پیمان امنیت جمعی (CSTO) در نشست مسکو با صدور بیانیه‌ای مشترک، آمادگی خود برای مشارکت در تلاش‌های جهانی جهت تأمین صلح و توسعه افغانستان را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است