اجتماعی 14:17 - 12 اسفند 1402
معاون شهردار تهران با اشاره به عملیات اجرایی توسعه شمال‌غربی خط ۷ گفت: در بودجه سال آینده بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای دو ایستگاه این بخش در نظر گرفته شده است. با توافقی که با قرارگاه خاتم انجام شده این دو ایستگاه ظرف ۱۸ ماه به شهروندان تحویل خواهد شد.

احداث ۲ ایستگاه بخش شمال غربی خط ۷ طی ۱۸ ماه آینده

 آغاز عملیات اجرایی ضلع شمال غربی خط ۷ مترو و افتتاح ورودی دوم ایستگاه شهید دادمان در منطقه ۲ در قالب یکصد و چهارمین پویش امید و افتخار صبح امروز -شنبه ۱۲ اسفند ۱۴۰۲- با حضور محسن هرمزی معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، سیدمحمد آقامیری رییس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران، پرویز سروری نائب رییس شورای اسلامی شهر تهران، سردار اکبری جانشین قرارگاه خاتم الانبیا، گودرزی شهردار منطقه ۵ و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.

محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران در ابتدا ضمن تبریک ایام شعبانیه اظهار کرد: سال گذشته ایستگاه شهید دادمان به بهره برداری رسید و کمتر از یک سال ورودی دوم این ایستگاه تحویل شهروندان شد. با این افتتاح دسترسی مردم به بیمارستان آتیه و خیابان‌های اطراف راحت می‌شود.

وی با بیان اینکه مطالعات عملیات اجرایی توسعه شمال غربی خط ۷ سال گذشته شروع شد، اما نواقصی داشت، گفت: در ماهی که گذشت مطالعات این پروژه مصوب شد. پروژه‌ای که امروز کلنگ آن به دست مسئولان به زمین زده خواهد شد؛ پروژه‌ای است که منطقه شمال غرب تهران که از نعمت مترو بی بهره است را دارای حمل و نقل ریلی می‌کند و بیش از ۱۵ درصد به ظرفیت متروی تهران اضافه خواهد کرد.

هرمزی با اشاره به اینکه تمام تملکات این اقدام با دانشگاه آزاد انجام شده است، ادامه داد: قرارگاه خاتم نیز با ۹ جبهه کاری عملیات را آغاز می‌کند. بودجه این عملیات نیز از محل منابع غیرنقد واریز می‌شود. برای این پروژه سه زمین کاندید شده بود که هر سه را تحویل گرفتیم.

معاون شهردار تهران خاطرنشان کرد: در بودجه سال آینده بیش از ۳ هزار میلیارد تومان برای دو ایستگاه دانشگاه علوم تحقیقات و بلوار اشرفی اصفهانی از محل اوراق مشارکت بودجه در نظر گرفته شده است. با توافقی که با قرارگاه خاتم انجام شده این دو ایستگاه ظرف ۱۸ ماه به شهروندان تحویل خواهد شد.

وی با بیان اینکه تونل این دو ایستگاه سال آینده تمام خواهد شد و امیدوارم متروی تهران روز‌های بهتری در پیش داشته باشد، اظهار کرد: قرارداد ساخت خط ۹ نیز با دستان پر توان قرارگاه خاتم انجام خواهد شد و امیدوارم برای مردم تهران منشا خیر و برکت باشد.


12035369
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر کشور در بخشنامه‌ای از تغییر ساعات کار ادارات کل کشور در زمستان ۱۴۰۴ خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز حفاظت و اطلاعات قوه قضاییه گفت: در سطح کشور با پرونده‌های ویژه‌ای مواجه هستیم و در این رابطه تمام افراد در هر جایگاهی که هستند در مقابل قانون یکسان هستند و با کسی رودربایستی نداریم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ثبت‌نام قطعی کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از صبح ۱۵ آذر آغاز شد و بر اساس آخرین گزارش‌ها، تا ساعت ۱۸ عصر ۱۶ آذر حدود ۲۳ هزار نفر نام‌نویسی خود را نهایی کرده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه اضطرار آلودگی هوای استان تهران از فعالیت حضوری تمام مدارس و دانشگاه‌های استان در تمام مقاطع تحصیلی طی فردا دوشنبه ۱۷ آذرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران از افتتاح برج علم و فناوری برای نخبگان شاهد و ایثارگر با حضور معاون علمی رئیس جمهور خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی وزیر کار گفت: با محوریت ترویج ورزش برای حفاظت از سلامتی بانوان، پویش ملی ورزش برای زنان کارگر راه اندازی شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست از برنامه سازمان برای راه‌اندازی «کمیته جوانان و دبیرخانه صدای جوانان» خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» در پی تداوم سکون جو و انباشت آلاینده‌ها، بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت هم‌اکنون (۱۶ آذر) در شرایط ناسالم برای همه است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وکیل مدافع پژمان جمشیدی گفت: به علت نبود دلیل تازه در پرونده، دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را فک و رأی اولیه را نقض کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران با رد آمار ۷۵۰۰ اتوبوس فعال در تهران اعلام کرد: شهرداری در دوره اخیر بیش از ۱۸۰۰ دستگاه اتوبوس و مینی‌بوس خریداری کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است