اقتصادی 10:07 - 24 خرداد 1403
عضو هیئت مدیره انجمن ملی سیب زمینی گفت: بنابر آمار سالانه ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی مورد نیاز کارخانه، بذر و خانوار است و مازاد تولید باید به بازار‌های هدف صادر شود.

مصرف سالانه ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی در کشور

رحیم نیازی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال سطح زیرکشت سیب زمینی نسبت به مدت مشابه سال قبل ناشی از افزایش هزینه‌های تولید، عدم صرفه اقتصادی و مشکلات کم آبی ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یابد.

او با بیان اینکه کشت سیب زمینی تا اوایل تیر ادامه دارد، افزود: طبق روال سنوات گذشته سیب زمینی مناطق معتدل تا یک ماه آینده وارد بازار می‌شود و کماکان کشت پاییزه سیب زمینی تا اواخر خرداد و ۱۰ تیرماه ادامه دارد.

نیازی ادامه داد: با توجه به احتمال کاهش سطح سطح زیرکشت سیب زمینی،   اما با استفاده از بذور خوب  می‌توان عملکرد تولید در واحد سطح را افزایش داد.

عضو هیئت مدیره انجمن سیب زمینی با بیان اینکه سال گذشته بیش از ۵ میلیون و ۲۰۰ هزارتن سیب زمینی در کشور تولید شد، افزود: بنابر آمار سالانه ۴ میلیون و ۵۰۰ هزارتن سیب زمینی مورد نیاز صنف، کارخانه و بذر مصرفی کشاورزان است و مازاد این میزان باید به بازار‌های هدف صادر شود.

او قیمت کنونی هرکیلو سیب زمینی سرمزرعه را ۸ تا ۱۰ هزارتومان و سیب زمینی کهنه انبار را ۷ هزارتومان اعلام کرد و گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید، حداقل قیمت  تمام شده ۱۲ هزارتومان است.

خبرنگار: آزاده محبی


12062878
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: ارز مسافری و دانشجویی و سایر سرفصل‌های این بخش هم بر مبنای نرخ تالار دوم است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: بارش ها تا پایان هفته در بسیاری از مناطق کشور ادامه دارد‌.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:در صورت تداوم هوای سرد، میزان مصرف گاز به ۶۸۰ میلیون مترمکعب افزایش خواهد یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انتخاب وکیل مناسب یکی از مهم‌ترین تصمیم‌ها در مسیر پیگیری پرونده‌های حقوقی و کیفری است. در این میان، وکیل قاضی بازنشسته جایگاه ویژه‌ای دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیات مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت:بیش از ۴۳ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر ۲۰۰ هزار نفر در پهنه‌های پرخطر کشور سکونت دارند و تداوم این روند، مدیریت بحران را پرهزینه‌تر و پیچیده‌تر خواهد کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت:مصرف گاز خانگی و تجاری و صنایع جزء در روز گذشته به حدود ۶۱۵ میلیون مترمکعب در روز رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران گفت:افزایش تعداد رایزنان بازرگان ج.ا.ایران و افزایش میزان صادرات در کشورهای مختلف عضو سازمان در دستور کار است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور وزیر صمت گفت:قطع گاز و برق صنایع، به‌ویژه صنایع صادراتی و ارزآور، به‌عنوان امری اجتناب‌ناپذیر تلقی می‌شد که با پیگیری‌های صورت گرفته این مشکل رفع شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خزانه‌دار کل کشور بر ساماندهی خودروهای دولتی تاکید کرد و با بیان اینکه طی سال‌های گذشته اقدامات خوبی در این بخش انجام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز چهارشنبه ۲۶ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است