اقتصادی 11:04 - 26 اسفند 1403
طرح بازدید دوره‌ای از عملکرد مراکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در ایام سفر‌های نوروزی و بهار ۱۴۰۴ در سراسر کشور اجرا می‌شود.

اجرای طرح بازدید دوره‌ای از مراکز معاینه فنی خودرو‌های سنگین در ایام سفر‌های نوروزی

باشگاه خبرنگاران جوان - فرهاد مهریاری با اشاره به اجرای طرح طرح بازدید دوره‌ای از عملکرد مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین در ایام سفرهای نوروزی در بازه زمانی ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین و بهار ۱۴۰۴، اظهار کرد: این طرح بر اساس تکالیف مقرر در مفاد ماده ۴۰ دستورالعمل ماده ۳ آئین‌نامه اجرایی نحوه انجام معاینه و صدور برگ معاینه فنی خودرو مبنی بر نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی سنگین اجرا می‌شود.

وی افزود: بر این اساس با تشکیل کارگروه‌های استانی بازدید از مراکز معاینه فنی خودروهای سنگین متشکل از نمایندگان پلیس، محیط زیست و ادارات کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، نسبت به نحوه عملکرد این مراکز و اطمینان از کنترل موارد ایمنی اقدام خواهد شد.

مهریاری با تاکید بر کنترل عملکرد مدیران فنی این مراکز در خصوص صدور گواهی معاینه فنی ناوگان و اطمینان از سلامت وسایل نقلیه، بیان کرد: با هرگونه تخلف در این زمینه برخورد قانونی صورت می‌گیرد.

منبع: سازمان راهداری


12167382
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: در صورتی که از ظرفیت‌های موجود درست استفاده کنیم، می‌توانیم ظرف ۱۰ سال حاشیه نشینی را به طور کامل بر طرف کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست اداره کل آفریقای سازمان توسعه تجارت گفت: بر اساس مصوبه ستاد آفریقا به ریاست معاون اول رئیس جمهور، مقرر شده تا خطوط کشتیرانی بین ایران و مناطق غرب و جنوب آفریقا توسعه یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ شرکت حمل‌ونقل ریلی از ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ آغاز و تا ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ ادامه خواهد داشت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت پالایش نفت تهران به طرح کیفی‌سازی نفت‌کوره این پالایشگاه اشاره کرد و گفت: قرارداد لایسنس فاز نخست این طرح در حال نهایی شدن است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیردفتر کشاورزی آمار گفت: میانگین سن بهره برداران از ۵۲ سال در سرشماری ۹۳ به ۵۳ سال در سرشماری ۱۴۰۳ افزایش یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت از آغاز فعالیت ۱۰۰ روزه صنایع کشور از ۱۵ اسفند ماه خبر داد و گفت: با توجه به عقب ماندگی‌های که صنایع کشور به دلیل نبود انرژی داشته‌اند صنایع کشور تولیدات خود را در جهت جبران افزایش داده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، از آغاز پرواز‌های مسافری به مشهد مقدس از این فرودگاه در آینده نزدیک خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت سایپا یدک از طرح امداد نوروزی گروه خودروسازی سایپا از ۲۷ اسفند تا ۱۵ فروردین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حقوقی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از پیگیری این دفتر برای تخریب تمامی موانع پروازی در فرودگاه‌های کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حقوقی شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران از پیگیری این دفتر برای تخریب تمامی موانع پروازی در فرودگاه‌های کشور خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است