ورزشی 11:44 - 31 شهریور 1401
مربی سابق تیم ملی ایران سکوتش را شکست و علیه فدراسیون ایران صحبت کرد.

سکوت مربی سابق ایران شکست/از برباد رفتن آرزوی اسکوچیچ تا کنایه به کی‌روش

به گزارش خبرگزاری فارس، ماریو تات مربی سابق تیم ملی کشورمان درباره نحو برکناری اسکوچیچ از تیم ملی ایران گلایه کرد.

دستیار اسکوچیچ در مصاحبه با شبکه «تی پورتال» کرواسی گفت: دو هفته از برکناری ما گذشته ولی هنوز متوجه چنین اقدام نشدیم. این تصمیم فدراسیون ایران برای ما ناراحت کننده بود چون ما برای رسیدن ایران به این مرحله تلاش زیادی کرده بودیم.

وی افزود: ما در شرایطی که تیم ملی ایران ناامید شده بود به آنها کمک کردیم و آنها را به جای تشکر ما را اخراج کردند. ما توضیحی برای این اقدام فدراسیون ایران نداریم. در طول مسابقات مقدماتی داستان‌های زیادی را می‌شنیدیم و یکی از این داستان‌ها هم نبود اتحاد در تیم بود.

تات به اقدام فدراسیون ایران اعتراض کرد، گفت: آنها به من گفتند اخراج اسکوچیچ به دلیل بی انضباطی در تیم انجام شده است. سوال من از آنها این است چگونه تیمی که انضباط ندارد در 18 بازی 15 برد کسب می‌کند؟ ما فقط در یک بازی بی اهمیت مقابل کره باختیم چون قبل از آن صعودمان به جام جهانی قطعی شده بود.

دستیار اسکوچیچ به کارلوس کی روش کنایه زد و گفت: پس از آنکه ما کار صعود تیم ملی به جام جهانی را انجام دادیم کارلوس کی روش پرتغالی می‌تواند به راحتی کارش را ادامه دهد. وضعیت عجیب و غریبی داریم و ما به خاطر این تصمیم ناامید هستیم. مربیان به کالای مصرفی تبدیل شدند و این ماهیت فوتبال مدرن است.

تات در پایان از نابود شدن آرزویشان با برکناری اسکوچیچ خبر داد و گفت: ما تلاش زیادی کردیم تا ایران به جام جهانی برسد. ما آرزوی حضور در مسابقات جام جهانی را داشتیم و با شایستگی به این تورنمنت صعود کردیم، اما آنها رویای ما را از ما گرفتند. اسکوچیچ به خاطر برکناری اش بسیار ناامید و ناراحت است و ضربه بزرگی به او وارد شد.

انتهای پیام/

 


11695337
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون شمشیربازی ایران به ناداوری در مسابقات سابر بازی‌های کشور‌های اسلامی واکنش نشان داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دختر دوومیدانی‌کار ایران در ماده هفتگانه موفق به کسب مدال طلای بازی‌های کشور‌های اسلامی ۲۰۲۵ ریاض شد تا دوومیدانی به دومین طلای خود برسد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی امیریان، دونده تیم ملی دوومیدانی ایران در ماده ۸۰۰ متر مدال طلای بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی را کسب کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی هندبال بانوان ایران در دیدار رده‌بندی ششمین دوره بازی‌های همبستگی اسلامی موفق شد ازبکستان را شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مصطفی آجرلو در خصوص شایعاتی مبنی بر مدیرعاملی در باشگاه استقلال توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های ایران با صعود تیم‌های سایپا، فولاد هرمزگان و نفت‌وگاز گچساران آغاز شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوتبال کشورمان در روز‌های اخیر با حواشی مختلفی همراه بود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» اخیرا تیم ملی فوتبال کشورمان مورد انتقاد‌های فراوان قرار گرفته است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» در وزن ۶۵ کیلوگرم کشتی بازی‌های کشور‌های اسلامی رحمان عموزاد ۱۲ - ۲ کودیف از تاجیکستان را شکست داد و قهرمان شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم ملی اسلحه سابر مردان ایران با یک داوری پُر حرف و حدیثی از رسیدن به فینال بازی‌های کشور‌های اسلامی بازماند و به مدال برنز رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است