ورزشی 11:44 - 31 شهریور 1401
مربی سابق تیم ملی ایران سکوتش را شکست و علیه فدراسیون ایران صحبت کرد.

سکوت مربی سابق ایران شکست/از برباد رفتن آرزوی اسکوچیچ تا کنایه به کی‌روش

به گزارش خبرگزاری فارس، ماریو تات مربی سابق تیم ملی کشورمان درباره نحو برکناری اسکوچیچ از تیم ملی ایران گلایه کرد.

دستیار اسکوچیچ در مصاحبه با شبکه «تی پورتال» کرواسی گفت: دو هفته از برکناری ما گذشته ولی هنوز متوجه چنین اقدام نشدیم. این تصمیم فدراسیون ایران برای ما ناراحت کننده بود چون ما برای رسیدن ایران به این مرحله تلاش زیادی کرده بودیم.

وی افزود: ما در شرایطی که تیم ملی ایران ناامید شده بود به آنها کمک کردیم و آنها را به جای تشکر ما را اخراج کردند. ما توضیحی برای این اقدام فدراسیون ایران نداریم. در طول مسابقات مقدماتی داستان‌های زیادی را می‌شنیدیم و یکی از این داستان‌ها هم نبود اتحاد در تیم بود.

تات به اقدام فدراسیون ایران اعتراض کرد، گفت: آنها به من گفتند اخراج اسکوچیچ به دلیل بی انضباطی در تیم انجام شده است. سوال من از آنها این است چگونه تیمی که انضباط ندارد در 18 بازی 15 برد کسب می‌کند؟ ما فقط در یک بازی بی اهمیت مقابل کره باختیم چون قبل از آن صعودمان به جام جهانی قطعی شده بود.

دستیار اسکوچیچ به کارلوس کی روش کنایه زد و گفت: پس از آنکه ما کار صعود تیم ملی به جام جهانی را انجام دادیم کارلوس کی روش پرتغالی می‌تواند به راحتی کارش را ادامه دهد. وضعیت عجیب و غریبی داریم و ما به خاطر این تصمیم ناامید هستیم. مربیان به کالای مصرفی تبدیل شدند و این ماهیت فوتبال مدرن است.

تات در پایان از نابود شدن آرزویشان با برکناری اسکوچیچ خبر داد و گفت: ما تلاش زیادی کردیم تا ایران به جام جهانی برسد. ما آرزوی حضور در مسابقات جام جهانی را داشتیم و با شایستگی به این تورنمنت صعود کردیم، اما آنها رویای ما را از ما گرفتند. اسکوچیچ به خاطر برکناری اش بسیار ناامید و ناراحت است و ضربه بزرگی به او وارد شد.

انتهای پیام/

 


11695337
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با اعلام سخنگوی فدراسیون فدراسیون فوتبال ناظر ویژه انضباطی برای دیدار تراکتور و پرسپولیس در جام حذفی انتخاب شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شورای فدراسیون بین المللی فوتبال، میزان پاداش پرداختی به تیم‌های حاضر در جام جهانی ۲۰۲۶ را اعلام کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دیدار ذوب آهن و شمس آذر در هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال با تساوی بدون گل به پایان رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال در رابطه با مسائل مختلف این رشته ورزشی صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون در حاشیه جلسه کمیته مسابقات فیفا با رئیس و دبیرکل این نهاد دیدار و گفت و گو کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کمیته انضباطی کنفدراسیون فوتبال آسیا نمایندگان ایران را مجموعا ۶۰ هزار دلار جریمه کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی ایران سرانجام پس از مذاکرات با فدراسیون آذربایجان، برای هدایت این تیم به توافق رسید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق تیم فوتبال سپاهان بعد از جدایی از الوحده امارات، هدایت تیم الشارجه این کشور را بر عهده گرفت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هیئت‌های کوهنوردی، باشگاه‌ها، گروه‌ها و علاقه‌مندان به فعالیت‌های کوهستانی، تا اطلاع ثانوی از هرگونه صعود و فعالیت در ارتفاعات و قلل، به‌ویژه مناطق مرتفع و برف‌گیر، خودداری کنند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هفته هفتم لیگ برتر فوتسال زنان با پیروزی مدعیان قهرمانی و لغو دیدار استقلال صدرنشین به دلیل شرایط جوی تیم میزبان همراه بود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است