اجتماعی 21:19 - 17 شهریور 1403
مسابقات قرآن و عترت ویژه خانواده‌های کارکنان ناجا با حضور ۶۰۰ شرکت کننده حال برگزاری است.

جزییات برگزاری پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت خانواده‌های کارکنان ناجا

سردار بهرامی معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با هدف نشر قرآن بین خانواده‌های کارکنان انتظامی و انس خانواده‌ها با قرآن کریم و ایجاد رقابت سالم و سازنده بین قاریان و حافظان، پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در مشهد در حال برگزاری است.

وی افزود: بیش از ۲ هزار نفر از نخبگان قرآنی در این دوره از مسابقات حضور پیدا کردند که شاهد رشد ۲۰ درصدی نسبت به دوره قبل بودیم.

سردار بهرامی با بیان اینکه مسابقات در ۱۳ رشته برگزار شده است، ادامه داد: عنوان مسابقه امسال به مسابقات قرآن و عترت تغییر پیدا کرده است چرا که مفاهیم نهج البلاغه و مناجات خوانی هم به مسابقات اضافه شده است.

سردار بهرامی گفت: با ارزیابی داوران از بین شرکت کنندگان در مجموع ۶۰۰ نفر از ممتازین قرآنی به مسابقات سراسری راه پیدا کردند و منتخبین این دوره به مسابقات سراسری قرآن کریم نیرو‌های مسلح که سال آینده به میزبانی سپاه پاسداران برگزار می‌شود حضور پیدا خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مسابقات از لحاظ کیفی رشد خوبی نسبت به دوره‌های قبل داشته است ادامه داد: سال ۱۴۰۳ در مجموعه انتظامی کشور اولویت اول تعمیق و ترویج فرهنگ قرآن و نهج البلاغه معین شد و برنامه‌های خوبی هم اعم از دوره‌های حفظ قرآن برگزار گردید.

وی ادامه داد: از ابتدای سال بیش از ۵ هزار نفر از کارکنان و خانواده‌های مجموعه انتظامی کشور تحت آموزش حفظ قرآن قرار گرفتند.

سردار بهرامی اضافه کرد: مقام معظم رهبری چند سال قبل فرمودند ما در کشورمان باید ۱۰ میلیون حافظ قرآن داشته باشیم که سهم انتظامی کشور ۱۰۰ هزار نفر است. در همین راستا حدود ۷۰ هزار نفر از حفظ یک جزء تا حفظ کل قرآن را داریم و با برنامه‌های انجام شده امیدواریم تا پایان سال از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کنیم.

وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در ۶ گروه و طیف جداگانه برگزار می‌شود افزود: روز دوشنبه اختتامیه مسابقات با حضور مقامات کشوری و لشکری و سردار رادان و حجت الاسلام ادیانی نماینده ولی فقیه در سازمان عقیدتی سیاسی ناجا برگزار می‌شود و از منتخبین و برگزیدگان که حدود ۱۸۰ نفر خواهند بود تقدیر و تجلیل خواهد شد و بعد از این مسابقات دوره‌های توانمند سازی و تخصصی برای منتخبین خواهیم داشت تا بتوانند با آمادگی بیشتر در مسابقات نیرو‌های مسلح شرکت کنند.


12090465
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت واحد اتوبوسرانی تهران از تمهیدات حمل و نقلی ویژه این شرکت برای مراسم بزرگداشت ششمین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، در برنامه شهر امن از اقدامات پلیس راهور در خصوص صنوف مزاحم پایتخت و نحوه تذکر و برخورد پلیس همچنین از اعمال قانون حدود ۲ میلیون وسیله نقلیه به دلیل توقف دوبله در پایتخت از ابتدای سال ۱۴۰۴ تا به امر...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون عملیات ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ، از جمع‌آوری ۴۴۰۰ خودرو فرسوده و رها شده از دهم مهر‌ماه ۱۴۰۴ تاکنون در پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره رسانه‌ای «وصالِ آرمانی» با هدف شناسایی، حمایت و معرفی قابلیت‌های فعالان حوزه رسانه و تولیدات محتوایی، برگزار می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راهور ضمن اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌ها، از ترافیک سنگین در محور چالوس مسیر جنوب به شمال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان تأمین اجتماعی، حدود ۴ هزار میلیارد تومان دیگر از مطالبات مراکز درمانی را پرداخت کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به صف‌های طولانی وام ازدواج، از وجود حدود ۵۴۹ هزار نفر در صف دریافت این وام خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رستگار گفت: بیشتر مسائل و موانع صنفی با همکاری شهرداری در حال رفع شدن است و این سطح از تعامل تاکنون در تهران سابقه نداشته است. 
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله ششم تسهیلات قرض‌الحسنه مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ برای حدود ۲۰ هزار نفر مستمری‌بگیر سازمان واریز شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است