اجتماعی 21:19 - 17 شهریور 1403
مسابقات قرآن و عترت ویژه خانواده‌های کارکنان ناجا با حضور ۶۰۰ شرکت کننده حال برگزاری است.

جزییات برگزاری پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت خانواده‌های کارکنان ناجا

سردار بهرامی معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با هدف نشر قرآن بین خانواده‌های کارکنان انتظامی و انس خانواده‌ها با قرآن کریم و ایجاد رقابت سالم و سازنده بین قاریان و حافظان، پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در مشهد در حال برگزاری است.

وی افزود: بیش از ۲ هزار نفر از نخبگان قرآنی در این دوره از مسابقات حضور پیدا کردند که شاهد رشد ۲۰ درصدی نسبت به دوره قبل بودیم.

سردار بهرامی با بیان اینکه مسابقات در ۱۳ رشته برگزار شده است، ادامه داد: عنوان مسابقه امسال به مسابقات قرآن و عترت تغییر پیدا کرده است چرا که مفاهیم نهج البلاغه و مناجات خوانی هم به مسابقات اضافه شده است.

سردار بهرامی گفت: با ارزیابی داوران از بین شرکت کنندگان در مجموع ۶۰۰ نفر از ممتازین قرآنی به مسابقات سراسری راه پیدا کردند و منتخبین این دوره به مسابقات سراسری قرآن کریم نیرو‌های مسلح که سال آینده به میزبانی سپاه پاسداران برگزار می‌شود حضور پیدا خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مسابقات از لحاظ کیفی رشد خوبی نسبت به دوره‌های قبل داشته است ادامه داد: سال ۱۴۰۳ در مجموعه انتظامی کشور اولویت اول تعمیق و ترویج فرهنگ قرآن و نهج البلاغه معین شد و برنامه‌های خوبی هم اعم از دوره‌های حفظ قرآن برگزار گردید.

وی ادامه داد: از ابتدای سال بیش از ۵ هزار نفر از کارکنان و خانواده‌های مجموعه انتظامی کشور تحت آموزش حفظ قرآن قرار گرفتند.

سردار بهرامی اضافه کرد: مقام معظم رهبری چند سال قبل فرمودند ما در کشورمان باید ۱۰ میلیون حافظ قرآن داشته باشیم که سهم انتظامی کشور ۱۰۰ هزار نفر است. در همین راستا حدود ۷۰ هزار نفر از حفظ یک جزء تا حفظ کل قرآن را داریم و با برنامه‌های انجام شده امیدواریم تا پایان سال از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کنیم.

وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در ۶ گروه و طیف جداگانه برگزار می‌شود افزود: روز دوشنبه اختتامیه مسابقات با حضور مقامات کشوری و لشکری و سردار رادان و حجت الاسلام ادیانی نماینده ولی فقیه در سازمان عقیدتی سیاسی ناجا برگزار می‌شود و از منتخبین و برگزیدگان که حدود ۱۸۰ نفر خواهند بود تقدیر و تجلیل خواهد شد و بعد از این مسابقات دوره‌های توانمند سازی و تخصصی برای منتخبین خواهیم داشت تا بتوانند با آمادگی بیشتر در مسابقات نیرو‌های مسلح شرکت کنند.


12090465
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با موادمخدر از رسیدن ۷ طرح تحولی از جمله مراکز امید و زندگی به مرحله بلوغ و آماده‌سازی برای اجرا خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون حمایت و سلامت خانواده کمیته امداد امام خمینی (ره) گفت: در حال حاضر بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار خانوار با جمعیتی بالغ بر پنج میلیون و ۲۰۰ هزار نفر در سراسر کشور از خدمات کمیته امداد بهره‌مند هستند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» یک جوان ۱۸ ساله در میدان گل‌ها مارلیک حین سنگ‌پرانی به سمت خودروی پلیس شناسایی و توسط مأموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ملارد دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در هشت‌ماهه نخست امسال ۶۰۲ نفر جان خود را در سوانح رانندگی از دست داده‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران گفت: متروباس تفاوت چندانی با تراموا ندارد و مخالفت با واردات آن به ناوگان حمل و نقل عمومی پایتخت سیاسی است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور تهران بزرگ از یک میلیون و ۶۰۰ هزار اعمال قانون از ابتدای امسال خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فرهنگی و اجتماعی پلیس فتا همزمان با اجرای طرح جدید کالابرگ الکترونیک و واریز اعتبار ۴ میلیونی، از افزایش پیامک‌ها و لینک‌های جعلی خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرد شیادی که به بهانه پیش‌فروش آپارتمان ۵۵۰ میلیارد تومان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا از انسداد مقطعی آزادراه تهران–کرج به‌دلیل نصب پل عابر پیاده خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اقتصادی استانداری تهران گفت: هر گونه افزایش قیمت از سوی واحد‌های تولیدی لبنی تخلف است؛ با این حال با توجه به بیماری آنفلوآنزا حدود ۳۰ درصد از تولید شیر استان تهران کاهش پیدا کرده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است