اجتماعی 21:19 - 17 شهریور 1403
مسابقات قرآن و عترت ویژه خانواده‌های کارکنان ناجا با حضور ۶۰۰ شرکت کننده حال برگزاری است.

جزییات برگزاری پنجمین دوره مسابقات قرآن و عترت خانواده‌های کارکنان ناجا

سردار بهرامی معاون تبلیغات و روابط عمومی سازمان عقیدتی سیاسی ناجا در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: با هدف نشر قرآن بین خانواده‌های کارکنان انتظامی و انس خانواده‌ها با قرآن کریم و ایجاد رقابت سالم و سازنده بین قاریان و حافظان، پنجمین دوره مسابقات سراسری قرآن و عترت در مشهد در حال برگزاری است.

وی افزود: بیش از ۲ هزار نفر از نخبگان قرآنی در این دوره از مسابقات حضور پیدا کردند که شاهد رشد ۲۰ درصدی نسبت به دوره قبل بودیم.

سردار بهرامی با بیان اینکه مسابقات در ۱۳ رشته برگزار شده است، ادامه داد: عنوان مسابقه امسال به مسابقات قرآن و عترت تغییر پیدا کرده است چرا که مفاهیم نهج البلاغه و مناجات خوانی هم به مسابقات اضافه شده است.

سردار بهرامی گفت: با ارزیابی داوران از بین شرکت کنندگان در مجموع ۶۰۰ نفر از ممتازین قرآنی به مسابقات سراسری راه پیدا کردند و منتخبین این دوره به مسابقات سراسری قرآن کریم نیرو‌های مسلح که سال آینده به میزبانی سپاه پاسداران برگزار می‌شود حضور پیدا خواهند کرد.

وی با بیان اینکه مسابقات از لحاظ کیفی رشد خوبی نسبت به دوره‌های قبل داشته است ادامه داد: سال ۱۴۰۳ در مجموعه انتظامی کشور اولویت اول تعمیق و ترویج فرهنگ قرآن و نهج البلاغه معین شد و برنامه‌های خوبی هم اعم از دوره‌های حفظ قرآن برگزار گردید.

وی ادامه داد: از ابتدای سال بیش از ۵ هزار نفر از کارکنان و خانواده‌های مجموعه انتظامی کشور تحت آموزش حفظ قرآن قرار گرفتند.

سردار بهرامی اضافه کرد: مقام معظم رهبری چند سال قبل فرمودند ما در کشورمان باید ۱۰ میلیون حافظ قرآن داشته باشیم که سهم انتظامی کشور ۱۰۰ هزار نفر است. در همین راستا حدود ۷۰ هزار نفر از حفظ یک جزء تا حفظ کل قرآن را داریم و با برنامه‌های انجام شده امیدواریم تا پایان سال از مرز ۱۰۰ هزار نفر عبور کنیم.

وی با اشاره به اینکه این دوره از مسابقات در ۶ گروه و طیف جداگانه برگزار می‌شود افزود: روز دوشنبه اختتامیه مسابقات با حضور مقامات کشوری و لشکری و سردار رادان و حجت الاسلام ادیانی نماینده ولی فقیه در سازمان عقیدتی سیاسی ناجا برگزار می‌شود و از منتخبین و برگزیدگان که حدود ۱۸۰ نفر خواهند بود تقدیر و تجلیل خواهد شد و بعد از این مسابقات دوره‌های توانمند سازی و تخصصی برای منتخبین خواهیم داشت تا بتوانند با آمادگی بیشتر در مسابقات نیرو‌های مسلح شرکت کنند.


12090465
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاعات و کنترل هوشمند ترافیک پلیس راهور فراجا، آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون امور اسناد سازمان ثبت اسناد گفت: به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (ع) دفاتر ثبت ازدواج در روز شنبه مورخ ۱۳ دی ماه تا ساعت ۱۹ فعال خواهند بود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای شهر تهران با اشاره به تکمیل ظرفیت بهشت زهرا (س)، از ضرورت ایجاد چند آرامستان جدید در نقاط مختلف پایتخت خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون محیط‌زیست دریایی و تالاب‌ها سازمان حفاظت محیط‌زیست گفت: با هدف صیانت از دریاها، سواحل و تالاب‌های ساحلی و کاهش اثرات زیست‌محیطی فعالیت‌های نفتی، کارگروه مشترک راهبری و سیاست‌گذاری میان سازمان حفاظت محیط‌زیست و شرکت ملی نفت ایران تشکیل...
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: ۱۶۸ دستگاه اتوبوس متوقف‌شده در ایران خودرو دیزل باید تا پیش از پایان سال پس از انجام تعمیرات به چرخه خدمت‌رسانی بازگردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محور‌های مواصلاتی کشور را تشریح کرد و گفت: در حال حاضر ترافیک در محور‌های چالوس، هراز و آزادراه تهران- شمال سنگین است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرمت و استحکام‌بخشی خانه تاریخی امین‌لشکر، از بنا‌های واجد ارزش دوره قاجار واقع در محله عودلاجان منطقه ۱۲ شهر تهران آغاز شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اعلام شرکت کنترل کیفیت هوای تهران، میانگین کیفیت هوای پایتخت، اکنون (۱۱دی ماه) در شرایط «ناسالم برای گروه‌های حساس» است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز اطلاع رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک عادی و روان در معابر حال حاضر شهر تهران در روز پنج شنبه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» پلیس راه کشور اعلام کرد: امروز چهارشنبه ۱۰ دی ماه محور چالوس مسیر (جنوب به شمال) حدفاصل پل زنگوله تا سیاه بیشه دارای ترافیک سنگین است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است