سیاسی 17:57 - 05 تیر 1401
یک مقام ارشد دولت فرانسه اظهار داشت که احیای برجام در دستور کار اجلاس جی-7 قرار دارد.

فرانسه: احیای برجام در دستور کار اجلاس جی-7 قرار دارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد فرانسوی بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران اظهار داشت که احیای برجام در دستور کار اجلاس «جی-۷ »که از امروز در آلمان برگزار شد، قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» یک مقام ریاست جمهوری فرانسه گفت، پس از دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با مقامات ارشد در تهران برای رفع وقفه پیش آمده در مذاکرات، سران گروه هفت درباره چشم انداز احیای مذاکرات هسته‌ای ایران گفت وگو خواهند کرد.

این مقام فرانسوی که به نام او اشاره‌ای نشده، گفت: «مذاکرات بین تیم‌های ما تشدید شده است.»

وی افزود، احیای برجام برای بهره بردن از عدم اشاعه سلاح اتمی، امنیت منطقه و مسئله افزایش بهای نفت خام  بسیار مهم  است.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که روز شنبه  میزبان «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تهران بود، پس از دیدار و گفت‌وگو با بورل اظهار داشت: «گفت‌وگوهای طولانی اما مثبتی را در خصوص همکاری‌های جامع جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا داشتیم. جمهوری اسلامی ایران به دنبال روابط متوازن با جهان است و در یک سیاست خارجی متوازن، قاره اروپا برای ما از جایگاه مهمی برخوردار است.»

وی افزود: «امروز گفت‌وگوهای مفصل، عمیق و دقیقی را درباره مطالبات ایران داشتیم و به بورل تأکید کردیم اولا آمادگی داریم در روزهای آینده مذاکرات را از سر بگیریم و ثانیا آن‌چه برای ایران مهم است، نفع کامل اقتصادی ایران از توافقی است که در سال ۲۰۱۵ حاصل شده و هر موضوعی که بتواند نفع کامل اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار دهد، از نظر دولت آقای دکتر رئیسی و جمهوری اسلامی ایران قابل قبول نخواهد بود.»

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران اظهار داشت: «سعی می‌کنیم مشکلات و نقاط افتراقی که وجود دارد را در مسیر گفت‌وگوهایی که بزودی از سر گرفته خواهد شد، برطرف کنیم. امیدواریم به صورت مشخص طرف آمریکایی این بار واقع بینانه و منصفانه در مسیر مذاکرات و رسیدن به نقطه پایانی توافق، اقدامات مسؤولانه و متعهدانه‌ای را انجام دهد.»

در همین خصوص نیز یک مقام ایرانی به شبکه «الجزیره» گفت که تهران در تلاش برای یک توافق محکم و قوی است و در این راستا زبان زور فایده‌ای ندارد .

این مقام ایرانی افزود که به احتمال زیاد مذاکرات در یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به جای شهر وین آغاز شود و در این میان شانس قطر برای میزبانی مذاکرات بیشتر است و این کشور تمامی ظرفیت‌ها را برای این کار در اختیار دارد. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/


11605846
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مردم تهران در مجلس گفت: ما نیازی به مذاکره با آمریکا نداریم و اساساً آمادگی مذاکره با «گرگ» را نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس شورای اسلامی با اصلاح ماده ۱۰۸۵ قانون مدنی مصوب کردند: زن می‌تواند تا مهریه او تسلیم نشده از تمکین خاص امتناع کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس با بیان اینکه طبق آیین نامه داخلی مجلس، تفسیر آیین نامه با هیأت رئیسه است، گفت: مرجع آن هم روشن است و لازم نیست از بیرون حقوقدانان بیایند و تفسیر کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان مجلس با حذف ماده‌ای از طرح اصلاحی در قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی درباره پرداخت دیه کامل به محکومان معسر از صندوق تأمین خسارت‌های بدنی موافقت کردند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» ادامه رسیدگی به طرح اصلاح موادی از قانون نحوه اجرای محکومیت‌های مالی و قانون مدنی در دستورکار امروز مجلس قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه‌های امروز به موضوعاتی نظیر ناکام ماندن اهداف ضد ایرانی نشست شورای امنیت و لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ پرداخته‌اند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس می‌گوید درباره استیضاح آدرس غلط ندهیم و برای آن در فضای عمومی جامعه حاشیه‌سازی نکنیم، چون در داخل مجلس مسیر طبیعی خود را طی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده دائم ایران در سازمان ملل گفت: تهران، هرگز برابر اجبار، ارعاب یا فشار سیاسی تسلیم نخواهد شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور گفت: گفت‌و‌گو‌های دولت و مجلس با تمرکز بر معیشت مردم در سال جاری و سال آینده ادامه دارد و هدف، رسیدن به نگاه مشترک مبتنی بر منابع واقعی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: هیأت عالی نظارت نظر خود را مستقیم برای مجلس ارسال نمی‌کند، بلکه نظرات را برای شورای نگهبان ارسال می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است