سیاسی 17:57 - 05 تیر 1401
یک مقام ارشد دولت فرانسه اظهار داشت که احیای برجام در دستور کار اجلاس جی-7 قرار دارد.

فرانسه: احیای برجام در دستور کار اجلاس جی-7 قرار دارد

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک مقام ارشد فرانسوی بعد از ظهر یکشنبه به وقت تهران اظهار داشت که احیای برجام در دستور کار اجلاس «جی-۷ »که از امروز در آلمان برگزار شد، قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری «رویترز» یک مقام ریاست جمهوری فرانسه گفت، پس از دیدار مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با مقامات ارشد در تهران برای رفع وقفه پیش آمده در مذاکرات، سران گروه هفت درباره چشم انداز احیای مذاکرات هسته‌ای ایران گفت وگو خواهند کرد.

این مقام فرانسوی که به نام او اشاره‌ای نشده، گفت: «مذاکرات بین تیم‌های ما تشدید شده است.»

وی افزود، احیای برجام برای بهره بردن از عدم اشاعه سلاح اتمی، امنیت منطقه و مسئله افزایش بهای نفت خام  بسیار مهم  است.

«حسین امیرعبداللهیان» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که روز شنبه  میزبان «جوزپ بورل» مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در تهران بود، پس از دیدار و گفت‌وگو با بورل اظهار داشت: «گفت‌وگوهای طولانی اما مثبتی را در خصوص همکاری‌های جامع جمهوری اسلامی ایران و اتحادیه اروپا داشتیم. جمهوری اسلامی ایران به دنبال روابط متوازن با جهان است و در یک سیاست خارجی متوازن، قاره اروپا برای ما از جایگاه مهمی برخوردار است.»

وی افزود: «امروز گفت‌وگوهای مفصل، عمیق و دقیقی را درباره مطالبات ایران داشتیم و به بورل تأکید کردیم اولا آمادگی داریم در روزهای آینده مذاکرات را از سر بگیریم و ثانیا آن‌چه برای ایران مهم است، نفع کامل اقتصادی ایران از توافقی است که در سال ۲۰۱۵ حاصل شده و هر موضوعی که بتواند نفع کامل اقتصادی ما را تحت تاثیر قرار دهد، از نظر دولت آقای دکتر رئیسی و جمهوری اسلامی ایران قابل قبول نخواهد بود.»

رئیس دستگاه دیپلماسی ایران اظهار داشت: «سعی می‌کنیم مشکلات و نقاط افتراقی که وجود دارد را در مسیر گفت‌وگوهایی که بزودی از سر گرفته خواهد شد، برطرف کنیم. امیدواریم به صورت مشخص طرف آمریکایی این بار واقع بینانه و منصفانه در مسیر مذاکرات و رسیدن به نقطه پایانی توافق، اقدامات مسؤولانه و متعهدانه‌ای را انجام دهد.»

در همین خصوص نیز یک مقام ایرانی به شبکه «الجزیره» گفت که تهران در تلاش برای یک توافق محکم و قوی است و در این راستا زبان زور فایده‌ای ندارد .

این مقام ایرانی افزود که به احتمال زیاد مذاکرات در یکی از کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس به جای شهر وین آغاز شود و در این میان شانس قطر برای میزبانی مذاکرات بیشتر است و این کشور تمامی ظرفیت‌ها را برای این کار در اختیار دارد. (جزئیات بیشتر)

انتهای پیام/


11605846
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: در دولت چهاردهم، اقتصاد دریا‌محور یکی از محور‌های اصلی توسعه ملی است و رسانه‌ها با نقد منصفانه و نگاه اصلاح‌گر می‌توانند در جهت‌دهی درست افکار عمومی نقش‌آفرین باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت گفت: در دولت چهاردهم، اقتصاد دریا‌محور یکی از محور‌های اصلی توسعه ملی است و رسانه‌ها با نقد منصفانه و نگاه اصلاح‌گر می‌توانند در جهت‌دهی درست افکار عمومی نقش‌آفرین باشند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور تأکید کرد: تصویب منشور ⁧کوروش⁩ در ⁧یونسکو⁩ نشانه‌ای است از استمرار حضور ایران در وجدان تمدن بشری. ایران، سرچشمه فرهنگ گفت‌وگو، مدارا، عدالت و همزیستی است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر بازارچه‌های مرزی ایران و پاکستان توسعه یابند و تجارت رونق بگیرد، به‌طور قطع بخش عمده‌ای از ناامنی‌ها و چالش‌های مرزی دو کشور از بین خواهد رفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی پس از سفر سه روزه به کشور پاکستان با بدرقه مقامات ایالت سند پاکستان شهر کراچی را به مقصد تهران ترک کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با کنایه به اظهارات نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی نوشت: رژیم اسرائیل منبع اصلی بی‌ثباتی در منطقه ما است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس گفت: اگر در برابر رژیم صهیونیستی ایستادگی نکنیم، روند سلطه‌جویی ادامه خواهد یافت و یا باید شاهد تحمیل صلحی نظیر طرح «آبراهام» که هدفش زانو زدن کشور‌های اسلامی و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است باشیم و یا جنگ تحمیلی.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه در واکنش به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ، نوشت: از همان آغاز روشن بود ایالات متحده در جنایت تجاوز اسرائیل علیه ملت ایران مشارکت کامل داشته است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در جمع نمازگزاران شهر کراچی، گفت: امروز وحدت در امت اسلامی نه یک ضرورت بلکه سنت الهی است تا امت اسلامی یکپارچه و محکم در مقابل رژیم صهیونیستی خونریز بایستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر خارجه ایران گفت: تشکیل دادگاه نورنبرگ خاورمیانه برای محاکمه عاملان جنایات علیه بشریت و نسل‌کشی در فلسطین ضرورتی قطعی و تاریخی است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است