بین‌الملل 00:06 - 22 شهریور 1404
الجولانی فاش کرد که طرحی برای تجزیه سوریه در دست اسرائیل بوده، با این حال آنها اکنون در حال مذاکره برای یک توافق امنیتی با تل‌آویو هستند.

الجولانی: اسرائیل قصد داشت سوریه را تجزیه کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - ابومحمد الجولانی، رئیس موقت سوریه در دوره انتقالی و سرکرده شبه نظامیان تحریرالشام تأکید کرد که در حال مذاکره برای یک توافق امنیتی با رژیم تروریستی اسرائیل است و خاطرنشان کرد که تل‌آویو طرحی برای تجزیه سوریه داشته است.

الجولانی در اولین مصاحبه تلویزیونی خود با شبکه «الاخباریه السوریه» گفت: «اسرائیل طرحی برای تجزیه سوریه داشت و می‌خواست آن را به میدانی برای درگیری با ایرانیان یا مشابه آن تبدیل کند.»

او افزود: «اسرائیل عادت کرده است که مشکلات اطلاعاتی و ناکامی‌های امنیتی خود را گاهی با استفاده از قدرت خود در برابر نگرانی‌های امنیتی بیش از حد، حل کند.»

الجولانی اشاره کرد: «اسرائیل سقوط نظام را به منزله خروج سوریه از توافق ۱۹۷۴ در نظر گرفت، با وجود اینکه سوریه از همان لحظه اول به آن پایبندی خود را نشان داد.»

الجولانی تاکید کرد: «سوریه پایبندی خود را به توافق ۱۹۷۴ نشان داده، با سازمان ملل مکاتبه کرده و از نیرو‌های آندوف (UNDOF) خواسته است که به وضعیت قبلی خود بازگردند. مذاکرات برای یک توافق امنیتی در حال انجام است تا اسرائیل به وضعیتی که پیش از ۸ دسامبر داشت، بازگردد.»

او همچنین ادعا کرد: «سوریه نمی‌خواهد با هیچ کشوری در جهان در وضعیت نگرانی و تنش باشد، بنابراین توپ در زمین کشور‌هایی است که می‌خواهند فتنه‌ها و ناآرامی‌ها را در سوریه برانگیزند.»

منبع: آر تی


12225263
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ناو هواپیمابر جدید چین موسوم به «فوجیان» برای نخستین بار از تنگه تایوان عبور کرد؛ این قدرت‌نمایی برای آمریکا و متحدانش است که گمانه‌زنی‌ها درباره الحاق رسمی قریب‌الوقوع این ناو به خدمت را افزایش داده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ۷۰ فلسطینی از بامداد امروز (شنبه) تاکنون بر اثر حملات هوایی ارتش رژیم صهیونیستی در مناطق شیخ رضوان و جبالیا النزلة در غزه به شهادت رسیدند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مرکز تحقیقات علوم زمین آلمان (EMSC) اعلام کرد که زمین لرزه‌ای به بزرگی ۷.۱ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) سواحل شرقی منطقه کامچاتکا در روسیه را لرزانده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور نپال، سوشیلا کارکی رئیس سابق دیوان عالی کشور را به عنوان نخست وزیر موقت و اولین زنی که ریاست دولت این کشور در رشته کوه‌های هیمالیا را بر عهده گرفته است، منصوب کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سفیر و نماینده روسیه در سازمان ملل با بیان اینکه اوکراین متمایل به درگیر کردن کشورهای بیشتری برای رویارویی با روسیه به هر قیمتی است، گفت: ما خواهان تشدید تنش با ورشو نیستم و بر این موضع خود تاکید داریم.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» روزنامه واشنگتن پست به نقل از منابع اسرائیلی ادعا کرد که «موساد» یک عملیات زمینی را علیه رهبران حماس در قطر برنامه‌ریزی کرده بود، اما از انجام آن خودداری کرد و اسرائیل مجبور به انجام یک حمله هوایی ناموفق در دوحه شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور روسیه در نشست عمومی مجمع بین‌المللی فرهنگ‌های متحد، توقف اعمال استاندارد‌های دوگانه در جهان و پایان تلاش برخی کشور‌ها برای تهدید فرهنگ کشور‌های مستقل را خواستار شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ارتش رژیم صهیونیستی از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی فلسطین خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» از غزه تا دوحه، اسرائیل مرز‌های خاورمیانه را با جنگ و بی‌ثباتی درمی‌نوردد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رژیم صهیونیستی در غزه به دنبال پیروزی نظامی است، اما هرروز بدتر از دیروز در باتلاق شکست گرفتار می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است