اقتصادی 14:39 - 12 تیر 1399

مستاجران فقط سود وام ودیعه مسکن را می‌پردازند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی گفتگوی تلفنی با برنامه صبحگاهی شبکه دوسیما، گفت: اثاث‌کشی و جابه‌جایی وسایل یکی از عوامل مؤثر در گسترش بیماری کروناست، به همین دلیل ستاد ملی کرونا مصوبه‌ای داشت مبنی بر اینکه قراردادها به مدت دوماه عیناً تمدید شود و پس از آن مصوبه جدیدی را داده است که قراردادها تمدید شود و حداکثر میزان افزایش اجاره بها در هر شهر را اعلام کرده است. این مصوبه برای مدیریت بازار و برای جلوگیری از افزایش قیمت‌های غیرمنطقی که بعضی‌ها خودسرانه اعمال کردند داده شده است. از همه دست اندرکاران در هر پست و مقامی درخواست دارم تا برای اجرای این مصوبه که آرامش‌بخش برای مردم است؛ اهتمام بورزند.

وزیر راه و شهرسازی درخصوص بسته حمایتی ادامه داد: تلاش شد تا که بخشی از تسهیلاتی که ستاد کرونا درنظر گرفت بود به مستاجرینی که در گروه‌های هدف قرار می‌گیرند و واحدهای مسکونی آنان مطابق الگوی طرح جامع مسکن است، ارائه شود.

وی افزود: این مبلغ به عنوان کمک به پول پیش (مبلغ ودیعه) آنان است که با هماهنگی بانک‌های عامل در اختیار مالک (موجر) قرار می‌گیرد و مستاجرین فقط کارمزد آن را پرداخت می‌کنند؛ اصل ودیعه نیز در زمان سررسید قرارداد به بانک مسترد می‌شود. مبلغ آن هنوز مشخص نشده است و بعد از پرداخت تسهیلات به مشاغل در مراحل بعد تسهیلات مستأجران پرداخت می‌شود.

اسلامی اظهارداشت: حداکثر افزایش اجاره‌بها در شهر تهران ۲۵ درصد، در ۷ کلانشهر ۲۰ درصد و در سایر شهرها ۱۵ درصد اعلام شده است. البته باید تمدید قراردادهای اجاره در سامانه معاملات املاک و مستغلات کشور ثبت شود و کد رهگیری دریافت کنند؛ نکته مهم اینکه اگر مستأجر به تکالیف و تعهدات قانونی خود در برابر موجر عمل نکند، با حکم دادگاه، حکم تخلیه برایش صادر می‌شود و طی دوماه باید تخلیه کند و اگر مالک در این دوره نسبت به فروش خانه خود به صورت رسمی اقدام کند و معامله ثبت و کد رهگیری دریافت شده باشد، مستأجر ظرف دوماه باید خانه را تخلیه کند.

وزیر راه وشهرسازی با توضیح در خصوص صندوق پس‌انداز یکم تاکید کرد: بانک عامل حوزه مسکن در سه سال گذشته که صندوق پس‌انداز یکم فعال بوده حدود ۱۶۰ هزار نفر را از این طریق خانه‌دار کرده و اکنون در طرح اقدام ملی مسکن کسانی که در سامانه ثبت‌نام کردند و همزمان در صندوق پس‌انداز یکم حساب دارند در اولویت واگذاری واحدهای مسکونی هستند.

وی گفت: وزارت راه وشهرسازی تکلیف خود را برای خانه‌دار کردن مردم با طرح اقدام ملی مسکن انجام می‌دهد، در حال حاضر به صورت گسترده از مردم ثبت‌نام و پروژه‌ها آغاز شده است. امیدوارم در بازه‌ای دوسالانه قشر کثیری از مردم واجد شرایط صاحب‌خانه شوند.

اسلامی اعلام کرد: معدل سنی ثبت نام کنندگان طرح اقدام ملی مسکن بعد از پالایش، ۳۴ سال است. در حقیقت با این کار جامعه جوان صاحب خانه می‌شوند.


10599933
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، هدف‌گذاری صادراتی صنعت پتروشیمی برای سال جاری را ۱۳ میلیارد دلار اعلام و تأکید کرد: تکمیل زنجیره پایین‌دستی از اهداف اصلی برنامه هفتم است تا ارزش افزوده محصولات افزایش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به بارش برف و باران و کاهش دما، تخلیه آب و جمع آوری لوله ها، اتصالات و تجهیزات سیستم‌های آبیاری تحت فشار در مناطق سردسیر در دستور‌کار قرار بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیئت مدیره اتحادیه تولید و صادرات پوشاک ایران گفت:برآورد‌ها نشان می‌دهد بیش از ۶۰ درصد از بازار پوشاک کشور در اختیار کالا‌های قاچاق قرار دارد؛ کالا‌هایی که عمدتاً به‌صورت استوک و فاقد حداقل استاندارد‌های کیفی وارد بازار می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل استاندارد تهران با اعلام اجباری بودن مجوز استاندارد کابل‌راه‌ها، به کلیه بهره‌برداران این تجهیزات در استان تهران هشدار داد: اجازه بهره‌برداری از این تجهیزات بدون مجوز استاندارد را ندارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۷ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر کارگروه ساماندهی مد ولباس گفت: با توجه به شکل‌گیری نظام پرداخت اعتباری در کشور و استقبال مصرف‌کنندگان از این شیوه خرید، فروش قسطی پوشاک ایرادی ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر روابط عمومی بانک مرکزی از تصویب انتشار اوراق ارز و طلا در هیات عالی بانک مرکزی خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فناوری‌های نوین بانک مرکزی گفت: خوشبختانه درحال حاضر همه بانک‌ها در صدور چک فعال هستند و امکان صدور چک دیجیتال را دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه گفت: ارزش معاملات خرد بازار بورس با تغییر اندکی نسبت به دیروز در محدوده ۲۴ همت باقی ماند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» حجم آب موجود مخازن سد‌ها بنابر بر آمار در حال حاضر ۱۷.۵۴  میلیارد متر مکعب است که نسبت به سال گذشته ۲۲ درصد کاهش یافته است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است