علمی فناوری 11:05 - 05 بهمن 1403
سیستم هوش مصنوعی Claud AI توانایی بالایی در درک اسناد پیچیده حقوقی خلاصه سازی پرونده‌ها دارد.

هوش مصنوعی به کمک وکلا می‌آید

سیستم هوش مصنوعی ابداعی شرکت آنتروپیک به نام Claud AI توانایی بالایی در درک اسناد پیچیده حقوقی خلاصه سازی پرونده‌ها دارد.، این ابزار که استفاده از آن بسیار راحت است به وکلا اجازه می‌دهد متون طولانی را ارسال و خلاصه‌هایی دقیق یا تحلیل‌هایی دریافت کنند. این سیستم یک ابزار کارآمد برای تحقیق حقوقی است.

Claud AI طیف وسیعی از ابزار‌ها را برای وکلا فراهم می‌کند و روی وظایف مختلفی مانند تهیه پیش نویس، بررسی و تحلیل تمرکز دارد. ظرفیت‌های بالای این برنامه حتی برای ایجاد و بررسی متون حقوقی پیچیده مناسب است.

ویژگی اصلی این ابزار قابلیت تحلیل پیشرفته اسناد حقوقی و زبان طبیعی پردازش است که برای متون پیچیده حقوقی طراحی شده و همچنین می‌تواند چشم انداز و خلاصه‌هایی دقیق فراهم کند. این ابزار برای افراد حرفه‌ای که نیازمند خلاصه اسناد هستند و همچنین تحقیق درباره قانون مناسب است.

این ابزار با جدیدترین مدل خود به نام Claude 3.5 Sonnet دقت و اعتماد کاربران برای طیف وسیعی از کاربرد‌های حقوقی را جذب کرده است.

همچنین سیستم هوش مصنوعی مذکور تهیه پیش نویس و بررسی فرایند‌ها را با توصیه‌های هوشمند سریع‌تر می‌کند.

منبع: مهر


12145444
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار علمی فناوری

علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم از شناسایی هزار نقطه در کشور برای نصب پنل خورشیدی و مشارکت دانشگاه‌ها در این زمینه خبر داد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر علوم اعلام کرد که مسئولان دولتی در مراسم گرامیداشت روز دانشجوی امسال در بیش از ۱۳۰ نشست حاضر شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز تحقیقات مغز و اعصاب ایران گفت: بر اساس دستورالعمل وزارت بهداشت دانشگاه‌های علوم پزشکی باید تعدادی از تخت‌های خود را برای حوزه توانبخشی اختصاص دهند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» وزیر بهداشت با بیان اینکه هم اکنون با پیک بیماری آنفلوآنزا مواجه هستیم، تاکید کرد: دستورالعمل بهداشتی در این زمینه صادر شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه ظرفیت خوبی در حوزه آرایشی و بهداشتی وجود دارد، گفت: عمده کار‌ها به دانشگاه‌های علوم پزشکی سپرده شده است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» نتایج تکمیل ظرفیت پنجاه‌ودومین دوره آزمون دستیاری پزشکی بر روی سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور اعلام شد.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشجویان خارجی که در دانشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت تحصیل کرده با شرکت در آزمون ملی امکان ادامه تحصیل در یکی از دانشگاه‌های داخل را خواهند داشت.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پژوهشگاه مطالعات آموزش‌وپرورش گفت: همه کشورها پس از همه‌گیری کرونا با افت یادگیری مواجه شدند.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» دو بسته ویژه روز مادر در بازه زمانی روز چهارشنبه تا پایان روز شنبه ۲۲ آذر ۱۴۰۴ برای تمامی مشترکان دائمی و اعتباری همراه اول قابل فعالسازی است.
علمی فناوری
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز ملی فضای مجازی گفت: فعالان و کسب و کار‌های دیجیتال باید بتوانند در این فضا بدون مانع فعالیت کنند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است