اقتصادی 22:41 - 14 آذر 1403
اتابک گفت: با پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر سامانه ثبت سفارش برای شرکت‌ها باز است و تعدادی از خودرو‌های جانبازان وارد کشور شده است.

وزیر صمت: خودروی ویژه جانبازان وارد کشور شد

سیدمحمد اتابک در دیدار با سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی گفت: مسائل طرح شده در زمینه خودروی مناسب جانبازان، دغدغه جدی ما بوده و لازم است اطلاع دهم که در چند روز پیش این خودرو‌ها وارد کشور شده است.

وی ادامه داد: در هفته‌های آتی ضمن ثبت سفارش برای جانبازان، روند ورود تعداد قابل توجهی از خودروی جانبازان به کشور تسریع خواهد شد.

اتابک در خصوص گلایه‌مندی فراکسیون از برخی مسائل صنعت خودرو یادآور شد: بنیان خودروسازی ایران که به سال‌های قبل از انقلاب باز می‌گردد، فاقد پشتوانه علمی و نگاه استراتژیک بوده و ادامه همان روند در سالیان بعد هم بر پیچیدگی مشکل افزوده است.

وی همچنین تصریح کرد: خودرو ۱۲ درصد صنعت را شامل می‌شود، اما مخاطب زیادی دارد و یادآوری این نکته ضروری است که وزارت صمت به اندازه ظرفیت این صنعت، وقت برای آن خواهد گذاشت و در عوض بیشتر هم و غم خود را به ایجاد زیرساخت و ارزش‌افزوده در صنعت معطوف خواهد ساخت.

وزیر صمت از نگاه جدید دولت به صنعت خبرداد و یادآور شد: ارزش افزوده را در طلا و مس جست‌و‌جو می‌کنیم و به جای سرمایه‌گذاری در فولاد به دنبال زنجیره‌سازی و تامین زیرساخت‌ها هستیم.

وی در این دیدار از همکاری وزارتخانه با دانشگاه، پژوهشکده، بخش خصوصی و اساتید در حوزه آمایش سرزمینی و استراتژی صنعتی خبر داد.

اتابک قواعد تنظیم بازار بدون منطق اقتصادی را محکوم به شکست دانست و از تجربه ناکام نظارت پرهزینه با اثر ناچیز در بخش‌هایی از اقدامات این وزارتخانه در گذشته گفت.

همچنین وی از پیشنهاد فراکسیون شاهد در تشکیل کارگروه استقبال کرد و برای ایجاد تمهیدات لازم و همکاری بخش‌های تخصصی در موضوعات مورد بحث، اعلام آمادگی کرد.

منبع: وزارت صمت


12123808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس انجمن تولیدکنندگان شیرخشک نوزاد گفت: با توجه به روند تامین ارز به واردات مواد اولیه شاهد کمبود عرضه شیرخشک هستیم که با استمرار این روند وضعیت در ماه‌های آتی بحرانی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در حال حاضر قیمت دلار در بازار آزاد به مرز‌های بی‌سابقه‌ای رسیده و فعلا خبری از توقف روند نیست! بسیاری از کارشناسان بر این باورند این افزایش نرخ دلایل متعددی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اول رئیس‌جمهور تصویب‌نامه شورای عالی اداری درخصوص نحوه ساماندهی نهاد‌های شورایی را به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مستمری مددجویان و خانوار‌های پشت نوبتی سازمان بهزیستی و مستمری مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) به حساب آن نهاد جهت پرداخت به ذی نفعان واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محورهای شمالی کشور گزارش شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی از نفوذ سامانه بارشی جدید از سمت شمال کشور طی هفته آینده خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق ایران با طرح درخواست تبادل الکترونیکی اسناد گمرکی میان ایران و قزاقستان، بر ایجاد کانال سبز گمرکی میان دو کشور تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با هدف متنوع‌سازی سبد سوخت و توسعه سوخت‌های پاک، فراخوان عمومی تبدیل کارگاهی خودرو‌های بنزینی به دوگانه‌سوز بنزین/گازمایع و تبدیل رایگان خودرو‌های سواری عمومی و شخصی به سی‌ان‌جی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر طرح سی‌ان‌جی گفت:صرفه اقتصادی قیمت سی‌ان‌جی در حال حاضر به نسبت نرخ اول بنزین که ۱۵۰۰ تومان است، یک سوم نسبت به نرخ دوم ۳ هزار تومانی حدود یک ششم و نسبت به نرخ سوم، یک یازدهم است

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است