اقتصادی 22:41 - 14 آذر 1403
اتابک گفت: با پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر سامانه ثبت سفارش برای شرکت‌ها باز است و تعدادی از خودرو‌های جانبازان وارد کشور شده است.

وزیر صمت: خودروی ویژه جانبازان وارد کشور شد

سیدمحمد اتابک در دیدار با سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی گفت: مسائل طرح شده در زمینه خودروی مناسب جانبازان، دغدغه جدی ما بوده و لازم است اطلاع دهم که در چند روز پیش این خودرو‌ها وارد کشور شده است.

وی ادامه داد: در هفته‌های آتی ضمن ثبت سفارش برای جانبازان، روند ورود تعداد قابل توجهی از خودروی جانبازان به کشور تسریع خواهد شد.

اتابک در خصوص گلایه‌مندی فراکسیون از برخی مسائل صنعت خودرو یادآور شد: بنیان خودروسازی ایران که به سال‌های قبل از انقلاب باز می‌گردد، فاقد پشتوانه علمی و نگاه استراتژیک بوده و ادامه همان روند در سالیان بعد هم بر پیچیدگی مشکل افزوده است.

وی همچنین تصریح کرد: خودرو ۱۲ درصد صنعت را شامل می‌شود، اما مخاطب زیادی دارد و یادآوری این نکته ضروری است که وزارت صمت به اندازه ظرفیت این صنعت، وقت برای آن خواهد گذاشت و در عوض بیشتر هم و غم خود را به ایجاد زیرساخت و ارزش‌افزوده در صنعت معطوف خواهد ساخت.

وزیر صمت از نگاه جدید دولت به صنعت خبرداد و یادآور شد: ارزش افزوده را در طلا و مس جست‌و‌جو می‌کنیم و به جای سرمایه‌گذاری در فولاد به دنبال زنجیره‌سازی و تامین زیرساخت‌ها هستیم.

وی در این دیدار از همکاری وزارتخانه با دانشگاه، پژوهشکده، بخش خصوصی و اساتید در حوزه آمایش سرزمینی و استراتژی صنعتی خبر داد.

اتابک قواعد تنظیم بازار بدون منطق اقتصادی را محکوم به شکست دانست و از تجربه ناکام نظارت پرهزینه با اثر ناچیز در بخش‌هایی از اقدامات این وزارتخانه در گذشته گفت.

همچنین وی از پیشنهاد فراکسیون شاهد در تشکیل کارگروه استقبال کرد و برای ایجاد تمهیدات لازم و همکاری بخش‌های تخصصی در موضوعات مورد بحث، اعلام آمادگی کرد.

منبع: وزارت صمت


12123808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یک نماینده مجلس گفت: بروزرسانی مبلغ وام متناسب با نرخ تورم سالانه و فراهم‌کردن شرایط بازپرداخت آسان و کم‌بهره، می‌تواند انگیزه جوانان برای ازدواج را افزایش دهد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به گفته مقامات مسئول حذف ارز ترجیحی برای دولت منبع درآمدی جدیدی ایجاد نمی‌کند بنابراین با حذف این ارز چندنرخی زمینه حمایت واقعی از تولید در برابر واردات فراهم خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به تازگی مدیرعامل بورس کالای ایران از برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی صندوق‌های کالایی در بخش معدن خبر داده است؛ اقدامی که می‌تواند با جذب سرمایه‌های خرد مردمی، مسیر تازه‌ای برای تأمین مالی پروژه‌های معدنی و توسعه تولید در این حوزه راهبردی ایجا...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور گفت: با توجه به شرایط عرضه و تقاضا پیش بینی می شود که قیمت تخم مرغ در ماه رمضان نوسانی نداشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرفدراسیون طیور گفت: با توجه به شرایط عرضه و تقاضا پیش بینی می شود که قیمت تخم مرغ در ماه رمضان نوسانی نداشته باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که تولید شیرخام از پیش‌بینی ۱۳ میلیون تن تا پایان سال بدلیل مشکلات تامین نهاده کاهش یابد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی مرکز اطلاعات مالی در خصوص آخرین وضعیت پرونده جمهوری اسلامی ایران در FATF و نتایج نشست عمومی اخیر این نهاد که از ۲۲ تا ۲۴ بهمن در مکزیکوسیتی برگزار شد، بیانیه‌ای صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روابط عمومی مرکز اطلاعات مالی در خصوص آخرین وضعیت پرونده جمهوری اسلامی ایران در FATF و نتایج نشست عمومی اخیر این نهاد که از ۲۲ تا ۲۴ بهمن در مکزیکوسیتی برگزار شد، بیانیه‌ای صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: هفته آینده در نیمه شمالی افزایش وزش باد و کاهش دما رخ می دهد و در برخی مناطق مرکز، جنوب و جنوب شرق کشور افزایش وزش باد و خیزش گردوخاک انتظار می رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ممنوعیت تردد در محور چالوس و آزادراه تهران _ شمال ادامه دارد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است