اقتصادی 22:41 - 14 آذر 1403
اتابک گفت: با پیگیری‌های انجام شده در حال حاضر سامانه ثبت سفارش برای شرکت‌ها باز است و تعدادی از خودرو‌های جانبازان وارد کشور شده است.

وزیر صمت: خودروی ویژه جانبازان وارد کشور شد

سیدمحمد اتابک در دیدار با سعید اوحدی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و اعضای فراکسیون شاهد مجلس شورای اسلامی گفت: مسائل طرح شده در زمینه خودروی مناسب جانبازان، دغدغه جدی ما بوده و لازم است اطلاع دهم که در چند روز پیش این خودرو‌ها وارد کشور شده است.

وی ادامه داد: در هفته‌های آتی ضمن ثبت سفارش برای جانبازان، روند ورود تعداد قابل توجهی از خودروی جانبازان به کشور تسریع خواهد شد.

اتابک در خصوص گلایه‌مندی فراکسیون از برخی مسائل صنعت خودرو یادآور شد: بنیان خودروسازی ایران که به سال‌های قبل از انقلاب باز می‌گردد، فاقد پشتوانه علمی و نگاه استراتژیک بوده و ادامه همان روند در سالیان بعد هم بر پیچیدگی مشکل افزوده است.

وی همچنین تصریح کرد: خودرو ۱۲ درصد صنعت را شامل می‌شود، اما مخاطب زیادی دارد و یادآوری این نکته ضروری است که وزارت صمت به اندازه ظرفیت این صنعت، وقت برای آن خواهد گذاشت و در عوض بیشتر هم و غم خود را به ایجاد زیرساخت و ارزش‌افزوده در صنعت معطوف خواهد ساخت.

وزیر صمت از نگاه جدید دولت به صنعت خبرداد و یادآور شد: ارزش افزوده را در طلا و مس جست‌و‌جو می‌کنیم و به جای سرمایه‌گذاری در فولاد به دنبال زنجیره‌سازی و تامین زیرساخت‌ها هستیم.

وی در این دیدار از همکاری وزارتخانه با دانشگاه، پژوهشکده، بخش خصوصی و اساتید در حوزه آمایش سرزمینی و استراتژی صنعتی خبر داد.

اتابک قواعد تنظیم بازار بدون منطق اقتصادی را محکوم به شکست دانست و از تجربه ناکام نظارت پرهزینه با اثر ناچیز در بخش‌هایی از اقدامات این وزارتخانه در گذشته گفت.

همچنین وی از پیشنهاد فراکسیون شاهد در تشکیل کارگروه استقبال کرد و برای ایجاد تمهیدات لازم و همکاری بخش‌های تخصصی در موضوعات مورد بحث، اعلام آمادگی کرد.

منبع: وزارت صمت


12123808
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر صلاحیت پرواز سازمان هواپیمایی گفت:شمار هواپیماهای فعال کشور به ۲۰۹ فروند رسید و طی یک سال گذشته، ۵۵۰۰ صندلی جدید به ظرفیت ناوگان افزوده شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» اداره کل روابط‌عمومی وزارت نفت در پی انتشار گسترده شایعاتی درباره افزایش قیمت بنزین، با صدور اطلاعیه‌ای این ادعا‌ها را بی‌اساس دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سیاست گذاری مسکن گفت: تمامی معاملات مسکن در حوزه اجاره و خرید و فروش از طریق سامانه خودنویس شفاف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون تخصصی طلا، جواهر و نقره اتاق اصناف ایران گفت: توصیه من به سرمایه‌گذاران این است که از سرمایه‌های مازاد خود برای خرید طلا استفاده کنند و نه اینکه تمام سرمایه زندگی خود را بر روی طلا بگذارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۲۹ آبان ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تمامی درخواست‌های مربوط به متقاضیان جداسازی اعضای خانوار از سرپرست، تنها زمانی قابل بررسی و اقدام خواهد بود که اطلاعات مربوط به تغییرات خانوار در سامانه‌های سازمان ثبت‌احوال کشور به آدرس ncr.ir به طور کامل ثبت و تأیید شده باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی مرکز مبادله گفت: هفته آینده یکشنبه ۲ آذرماه جلسه حراج شمش طلا مرکز مبادله ارز و طلای ایران به سبب تعطیلی روز دوشنبه و عدم امکان تسویه وجوه برگزار نمی‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: با توجه به اختلاف ۱۵۰ برابری قیمت گاز خانگی و صنعتی در طرح جدید پیشنهادی، با اعطای سهمیه ۱۰۰۰ متر مکعبی گاز رایگان به هر ایرانی و امکان معامله آن در بازار آزاد امکان کاهش ناترازی انرژی فراهم شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر شورای عالی مناطق آزاد گفت: بسیاری از مشوق‌ها و اختیارات مناطق آزاد طی سال‌های گذشته کمرنگ شده بود. اکنون فرایند اصلاح قانون با حمایت وزیر اقتصاد در حال نهایی شدن است
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتاق بازرگانی خرمشهر گفت:موافقت‌های اولیه با طرف عراقی برای راه‌اندازی بازارچه مرزی شلمچه انجام شده و در ادامه همکاری مسئولان را می‌طلبد تا این امر مهم عملیاتی شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است