فرهنگی‌هنری 22:48 - 23 بهمن 1403
صالحی امیری در دیدار با معاون وزیر گردشگری برزیل، از فوتبالیست‌های مطرح برزیلی دعوت کرد تا با سفر به ایران، جاذبه‌های گردشگری کشورمان را معرفی کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی: برزیلی‌ها با سفر به ایران، جاذبه‌های آن را به جهانیان معرفی کنند

دیدار سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با کارلوس هنریکه منزس، معاون وزیر گردشگری برزیل امروز سه‌شنبه ۲۳ بهمن در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران برگزار شد. 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این دیدار اظهار داشت: یکی از راه‌های مؤثر در توسعه گردشگری، سفر گروه‌های مرجع و چهره‌های حوزه‌های مختلف است. از این رو، از فوتبالیست‌های برزیلی دعوت می‌کنیم تا با سفر به ایران، زیبایی‌ها و جذابیت‌های گردشگری کشورمان را به جهانیان معرفی کنند.

صالحی‌امیری با اشاره به روابط دیرینه ایران و برزیل، ادامه داد: اگرچه فاصله جغرافیایی میان دو کشور زیاد است، اما ما بالغ بر ۱۲۰ سال سابقه روابط و همکاری با برزیل داریم. پیش‌تر نیز با وزیر گردشگری برزیل و دبیرکل سازمان جهانی گردشگری درباره تقویت همکاری‌های گردشگری میان دو کشور گفت‌و‌گو کرده‌ایم.

وی افزود: همه استان‌های کشور ایران به ویژه استان‌های مهمی، چون اصفهان، فارس، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و همدان دارای ظرفیت‌های تمدنی بسیار ارزنده‌ای هستند که می‌توانند موجب جذب گردشگرانی از کشور برزیل شوند.

در ادامه، صالحی‌امیری پیشنهاد داد تا با امضای تفاهم‌نامه در حوزه گردشگری، به ویژه گردشگری سلامت، روابط ایران و برزیل در این زمینه تقویت شود.

توسعه روابط گردشگری میان ایران و برزیل

کارلوس هنریکه منزس، معاون وزیر گردشگری برزیل، نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از دیدار با مقامات ارشد گردشگری ایران، تأکید کرد: تقویت روابط با ایران برای ما اهمیت زیادی دارد و خوشحالم که به ایران آمده‌ام.

او افزود: اگرچه فاصله جغرافیایی ما زیاد است، اما مسئولیت ماست که دو ملت را به یکدیگر نزدیک کنیم. یکی از راهکار‌های توسعه گردشگری میان دو کشور، تقویت آگاهی‌ها و اطلاعات درباره جاذبه‌های ایران و برزیل است.

منزس همچنین به جاذبه‌های گردشگری برزیل اشاره کرد و گفت: جنگل‌های آمازون یکی از ظرفیت‌های گردشگری برزیل است. ایران نیز دارای ظرفیت‌های فراوانی در این زمینه است و ما آماده‌ایم روابط خود را در حوزه گردشگری با ایران گسترش دهیم.

او همچنین از علاقه مردم آبادان به فرهنگ و فوتبال برزیل سخن گفت و این موضوع را یک گام مؤثر در تقویت روابط گردشگری میان دو کشور دانست. 

در پایان، معاون وزیر گردشگری برزیل اظهار داشت: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا اطلاعات منفی و اشتباه برخی رسانه‌ها که بر روابط گردشگری تأثیر می‌گذارند، اصلاح و از تأثیر منفی آنها جلوگیری کنیم.

منبع: روابط عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی


12154708
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش به مناسبت سالگرد شهادت فرمانده دلیر و رهبر حماس یحیی سنوار، فیلم «هیام» به کارگردانی محمد درمنش را پخش خواهد کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فصل دوم مسابقه بزرگ «۱۰۰» با اجرای هادی حجازی‌فر از فرداشب ۲۵ مهرماه روی آنتن شبکه سه سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کوروش پارسانژاد در آیین رونمایی از فونت یحیی سنوار گفت: این فونت مفهوم جمله «حروفی که می‌جنگند» را تداعی می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سعدی خبر داد که فاز دوم سریال «سرباز کوچک امام» که مربوط به جنگ است، به تازگی شروع شده و این سریال تا پنج فاز ادامه خواهد داشت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بدرقه پیکر ناصر تقوایی در خانه سینما در حالی برگزار شد که حاضران به توصیه همسر ناصر تقوایی و به احترام خالق ناخدا خورشید در مراسم بدرقه سفید پوشیدند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «پسر منو ندیدین؟»، «صلح با زندگی»، «خرس در کوهستان»، «باسکار خوش شانس» و «فلورا و سنجاب» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از شبکه‌های تلویزیون تماشایی می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» اسامی فیلم‌های کوتاه راه‌یافته به بخش مسابقه بین‌الملل چهل‌ودومین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران در چهار بخش «داستانی»، «مستند»، «تجربی» و «انیمیشن» اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مراسم بدرقه پیکر استاد سعید مظفری، روز جمعه ۲۵ مهر ماه برگزار می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» روز جمعه ۲۵ مهرماه، برای نخستین بار در نماز جمعه تهران، پویانمایی «فرمانروای آب» اکران خواهد شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نمایش «ذرات آشوب» به نویسندگی و کارگردانی ابراهیم پشت‌کوهی در بخش مسابقه ششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر بغداد روی صحنه رفت و با استقبال پرشور تماشاگران و منتقدان عراقی روبه‌رو شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است