فرهنگی‌هنری 22:48 - 23 بهمن 1403
صالحی امیری در دیدار با معاون وزیر گردشگری برزیل، از فوتبالیست‌های مطرح برزیلی دعوت کرد تا با سفر به ایران، جاذبه‌های گردشگری کشورمان را معرفی کنند.

وزیر میراث‌فرهنگی: برزیلی‌ها با سفر به ایران، جاذبه‌های آن را به جهانیان معرفی کنند

دیدار سیدرضا صالحی امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با کارلوس هنریکه منزس، معاون وزیر گردشگری برزیل امروز سه‌شنبه ۲۳ بهمن در حاشیه هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری تهران برگزار شد. 

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در این دیدار اظهار داشت: یکی از راه‌های مؤثر در توسعه گردشگری، سفر گروه‌های مرجع و چهره‌های حوزه‌های مختلف است. از این رو، از فوتبالیست‌های برزیلی دعوت می‌کنیم تا با سفر به ایران، زیبایی‌ها و جذابیت‌های گردشگری کشورمان را به جهانیان معرفی کنند.

صالحی‌امیری با اشاره به روابط دیرینه ایران و برزیل، ادامه داد: اگرچه فاصله جغرافیایی میان دو کشور زیاد است، اما ما بالغ بر ۱۲۰ سال سابقه روابط و همکاری با برزیل داریم. پیش‌تر نیز با وزیر گردشگری برزیل و دبیرکل سازمان جهانی گردشگری درباره تقویت همکاری‌های گردشگری میان دو کشور گفت‌و‌گو کرده‌ایم.

وی افزود: همه استان‌های کشور ایران به ویژه استان‌های مهمی، چون اصفهان، فارس، کرمانشاه، سیستان و بلوچستان و همدان دارای ظرفیت‌های تمدنی بسیار ارزنده‌ای هستند که می‌توانند موجب جذب گردشگرانی از کشور برزیل شوند.

در ادامه، صالحی‌امیری پیشنهاد داد تا با امضای تفاهم‌نامه در حوزه گردشگری، به ویژه گردشگری سلامت، روابط ایران و برزیل در این زمینه تقویت شود.

توسعه روابط گردشگری میان ایران و برزیل

کارلوس هنریکه منزس، معاون وزیر گردشگری برزیل، نیز در این نشست ضمن ابراز خرسندی از دیدار با مقامات ارشد گردشگری ایران، تأکید کرد: تقویت روابط با ایران برای ما اهمیت زیادی دارد و خوشحالم که به ایران آمده‌ام.

او افزود: اگرچه فاصله جغرافیایی ما زیاد است، اما مسئولیت ماست که دو ملت را به یکدیگر نزدیک کنیم. یکی از راهکار‌های توسعه گردشگری میان دو کشور، تقویت آگاهی‌ها و اطلاعات درباره جاذبه‌های ایران و برزیل است.

منزس همچنین به جاذبه‌های گردشگری برزیل اشاره کرد و گفت: جنگل‌های آمازون یکی از ظرفیت‌های گردشگری برزیل است. ایران نیز دارای ظرفیت‌های فراوانی در این زمینه است و ما آماده‌ایم روابط خود را در حوزه گردشگری با ایران گسترش دهیم.

او همچنین از علاقه مردم آبادان به فرهنگ و فوتبال برزیل سخن گفت و این موضوع را یک گام مؤثر در تقویت روابط گردشگری میان دو کشور دانست. 

در پایان، معاون وزیر گردشگری برزیل اظهار داشت: تمام تلاش خود را خواهم کرد تا اطلاعات منفی و اشتباه برخی رسانه‌ها که بر روابط گردشگری تأثیر می‌گذارند، اصلاح و از تأثیر منفی آنها جلوگیری کنیم.

منبع: روابط عمومی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی


12154708
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مرکز تحقیقات صداوسیما نتایج دو پژوهش گسترده خود با محوریت اثرسنجی رویداد ملی «ایران جان، گلستان ایران» (پیش‌آزمون و پس‌آزمون) و (مخاطبان، غیرمخاطبان) را منتشر کرد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ زیبا و دلنشین‌ ای ایران بخوان، به زبان‌های مختلف منتشر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ زیبا و دلنشین‌ ای ایران بخوان، به زبان‌های مختلف منتشر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» زندگی حضرت علی (ع) پر شده است از علم و آگاهی که توجه به آن سبب عاقبت به‌خیری افراد می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «بهرام بیضایی» پس از تحمل یک دوره بیماری دار فانی را وداع گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نماهنگ زیبا و دلنشین ای ایران بخوان، به زبان‌های مختلف منتشر شده است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالار هنر و تماشاخانه سنگلج تا پنجم دی ماه اعلام شد و این مراکز میزبان ۱۲ هزار و ۶۸۳ مخاطب بودند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» مستند «سوره صنعا» به زودی روی آنتن شبکه افق سیما می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» ترکمن‌های کشورمان سرودی زیبا در وصف کشورمان سر دادند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» تهران، ساعت ۱۱ صبح یک روز معمولی. در کافه‌ای در خیابان فرشته، دختری ۲۸ ساله با دقت لیوان ماچای سبز فسفری را جلوی نور پنجره می‌گیرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است