سیاسی 12:25 - 26 بهمن 1392
قم ـ ایرنا ـ آیت الله لطف الله صافی گلپایگانی از مراجع تقلید گفت: تکفیری ها با باورهای غلط و اعمال افراطی خود به دنبال زدن ریشه اسلام هستند.

تکفیری ها به دنبال زدن ریشه اسلام هستند

به گزارش ایرنا، وی روز شنبه در دیدار با طاهر القادری رهبر گروه منهاج القرآن پاکستان افزود: تکفیری ها اهل تفرقه هستند و به هیچ وجه مصلحت و منافع جهان اسلام را در نظر نمی گیرند.



آیت الله صافی گلپایگانی با بیان اینکه کل دین اسلام مبتنی بر ثقلین است از چاپ و انتشار آثار قرآنی و اهل بیتی در کشور پاکستان ابراز خشنودی کرد.



رهبر گروه منهاج القرآن پاکستان در ابتدای این دیدار با بیان اینکه این گروه مذهبی مدیریت بیش از 500 مدرسه علمیه در پاکستان و 80 کشور دنیا را بر عهده دارد افزود: اینجانب با کمک همکاران خود موفق به تالیف کتب فراوانی در کلام اسلامی به ویژه اهل بیت(ع) از نگاه قرآن و کتب اهل سنت شده ام.



طاهر القادری با ابراز نگرانی از فعالیت تکفیری ها در سراسر جهان اسلام افزود: این گروه افراطی فعالیت خود را از زمان امیرالمومنین(ع) آغاز کردند.



وی گفت: امام علی(ع) با منطق قرآن و سنت با آنان مقابله کرد ولی آنها از بین نرفته و در دوره های مختلف تاریخی ظهور پیدا کردند و امروز نیز به شکل تروریست های فتنه گر مشغول تفرقه افکنی در جهان اسلام هستند.



القادری با بیان اینکه اهل بیت(ع) محور اسلام هستند افزود: ماهیت اسلام از قرآن و اهل بیت(ع) شکل گرفته است.ک/4



569/ 550/


3000876
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح ایران از توافق برای توسعه روابط دفاعی با پاکستان در زمینه امنیت مرز‌ها و روابط دفاعی در حوزه‌های مختلف میان دو کشور خبر داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در جریان دومین روز سفر به پاکستان با وزیر امورخارجه پاکستان دیدار و گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور، پیش از ظهر امروز یکشنبه ۱۲ مرداد، از سوی آقای شهباز شریف، در کاخ نخست وزیری جمهوری اسلامی پاکستان مورد استقبال رسمی قرار گرفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نیکزاد اعلام کرد اگر قرار بر تشکیل شورای عالی دفاع در کشور باشد، باید حتما رهبر معظم انقلاب تائید کنند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور پس از زیارت مقبره اقبال لاهوری در پاکستان نوشت: با زیارت بزرگ خاورمیانه با همه شور و شوق و عشق و سوزی که اقبال لاهوری در دل مردم ایران و پاکستان ایجاد کرد دوباره هم پیمان شدیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» قالیباف می‌گوید ارز ترجیحی باید به انتها و نه به ابتدای زنجیره کالا‌های اساسی داده شود و ما باید کالا را در انتهای زنجیره به مردم واگذار کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجرایی رئیس‌جمهور، بر ضرورت تبیین ناترازی‌های موروثی در حوزه‌های برق، آب و گاز و همچنین تبیین بیشتر مولفه‌های گفتمانی دولت چهاردهم تاکید کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل ارتش با تاکید بر این که تهدید دشمن را تمام شده تلقی نمی‌کنیم، گفت: دشمن صهیونی با توهم آسیب به نظام اسلامی، توطئه‌های مختلفی را در دستور کار داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نامه رئیس‌جمهور درباره استرداد لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی در صحن علنی مجلس قرائت شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور در دومین روز سفر به پاکستان عنوان کرد: برادری بین کشور‌های اسلامی فراتر از مناسبات سیاسی است، چرا که ما کشور‌های همسایه، فرهنگ درهم تنیده‌ای داریم.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است