ورزشی 17:53 - 14 مهر 1401

داور گل سالم ذوب آهن را ندید/سبک بازی ما دفاعی نیست

به گزارش خبرنگار مهر، مهدی تارتار پس از تساوی بدون گل تماشایی ذوب آهن اصفهان برابر میزبانش نساجی مازندران در جمع خبرنگاران افزود: بازی خوبی بود هرچند گل نداشت و بیننده‌های تلویزیونی راضی نشده بودند.

وی با بیان اینکه تیم ذوب آهن لیاقت برنده شدن را داشت و بهتر از تیم نساجی کار کرده بود، ادامه داد: تیم ما گل کاملاً سالمی را زد و متأسفانه کمک داور اول در آن صحنه خیلی خوب تشخیص نداد.

سرمربی تیم ذوب آهن اصفهان تصریح کرد، اگر کمک داور در اون صحنه گل سالم ذوب آهن را مردود اعلام کرد، امیدوارم شجاعت داشته باشد مس از دیدن صحنه بازی، از تیم ذوب آهن عذرخواهی کند.

تارتار، با اشاره به اینکه در نیمه نخست بازی تیم ذوب‌آهن هم مالکیت و موقعیت بازی را در اختیار داشت، اضافه کرد: البته در نیمه دوم تیم نساجی مقداری جلوتر آمد اما موقعیت زیادی در مقایسه با تیم ما نداشت.

وی افزود: بچه‌های ما در مجموع خیلی خوب کار کردند و اگر در ضربات آخر دقت بیشتری می‌کردند، می‌توانستیم تیم پیروز میدان باشیم.

سرمربی تیم ذوب‌آهن اصفهان با بیان اینکه تیم نساجی باید به یک امتیاز این بازی با ذوب آهن راضی بوده باشد، افزود: به هرحال ما در این بازی گل زدیم و داور اشتباه کرد و می‌توانست جریان بازی به سود تیم ما تغییر کند.

تارتار در پاسخ به پرسشی در خصوص دفاعی بازی کردن تیمش برابر حریفان گفت: من معتقد نیستم و هر مربی سبک خاص خودش را دارد و برابر هر حریف با سبک و شیوه خاصی بازی می‌کند.

به گزارش مهر، دیدار تیم‌های ذوب‌آهن اصفهان و نساجی مازندران در چارچوب هفته هشتم رقابت‌های لیگ برترف وتبال باشگاه‌های کشور عصر پنجشنبه در ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر برگزار شد که در نهایت دو تیم به تساوی بدون گل رضایت دادند.


11704009
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی اسکیت رولرفری استایل (اگرسیو) به تشریح آخرین وضعیت این رشته پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عباس الیاسی رئیس هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور تا زمان برگزاری جلسه درباره استعفای مدیرعامل این باشگاه مسئولیت امور اجرایی را برعهده خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال امید ایران پس از تساوی مقابل کره جنوبی در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا خود را برای دیدار با ازبکستان آماده می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برخی گمانه زنی‌ها پس از استعفای سعید مظفری‌زاده از رضا درویش به عنوان یکی از گزینه‌های مدیرعاملی تراکتور خبر می‌دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قصد دارد در ادامه رقابت‌های لیگ برتر از آنتونیو آدان در درون دروازه تیم خود استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم شمشیرباز بانوان اپه ایران در نخستین روز از رقابت‌های کاپ جهانی امارات در جدول مقدماتی به مصاف حریفان رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری‌زاده با انتشار پیامی از پایان مدیرعاملی خود در باشگاه تراکتور خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به کسب نتایج ضعیت تیم فوتبال البطائح با هدایت فرهاد مجیدی، اماراتی‌ها خواستار اخراج این مربی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم برزیلی سابق فوتبال ایران از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رامین رضاییان با وجود نارضایتی از شرایط موجود مجبور به ماندن در استقلال است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است