کاهش ۱۲درصدی ترافیک مهر امسال/ ۵۰ درصدی تصادفات فوتی تهران مربوط به موتورسواران است

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از کاهش ۱۲ درصدی ترافیک مهرماه خبر داد.

کاهش ۱۲درصدی ترافیک مهر امسال/ ۵۰ درصدی تصادفات فوتی تهران مربوط به موتورسواران است

باشگاه خبرنگاران جوان -  سردار سید ابوالفضل موسوی‌پور درباره آمار تصادفات گفت: در تصادفات نیمه اول سال گذشته، ۳۶۵ نفر در تصادفات جان خود را از دست دادند که ۱۷۲ نفر موتورسیکلت سوار، ۱۴۰ نفر عابرپیاده، ۵۳ نفر راننده خودرو، ۲۵ نفر ترک نشین موتورسیکلت و ۱۷ نفر سرنشین خودرو بودند.

وی افزود: در نیمه اول امسال، ۳۰۴ نفر در تصادفات جان خود را از دست دادند که نسبت به سال گذشته شاهد کاهش ۶۱ نفری متوفیان تصادفات هستیم و این یعنی امسال ۱۷ درصد شاهد کاهش تصادفات فوتی بوده‌ایم.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: متاسفانه باز هم آمار کشته شدگان موتورسوار زیاد است و در ۴۹ درصد از تصادفات منجر به فوت ما در شهر تهران، یک طرف موتورسوار است.

موسوی‌پور گفت: عامل اصلی مرگ موتورسیکلت سواران ضربه مستقیم به سر است که عدم استفاده از کلاه ایمنی باعث این مرگ‌ها می‌شود. 

توزیع رایگان ۸۰ هزار کلاه ایمنی

وی افزود: ما از نیمه دوم سال ۱۴۰۲ طرح «کلاه ایمنی؛ به عنوان کلاه زندگی» را به صورت ویژه در دستور کار قرار دادیم و در تمامی مناسبت‌ها و تجمع‌ها کلاه ایمنی رایگان به افراد هدیه کردیم که تعداد این کلاه‌های اهدایی به ۸۰ هزار می‌رسد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: ۳۵ درصد از علت تصادفات عدم توجه به جلو و ۳۳ درصد هم عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه است.

موسوی‌پور گفت: امسال ترافیک مهر ماه نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد کاهش یافت که این مسئله نتیجه طرح‌ها وبرنامه ریزی‌هایی بود که از مردادماه انجام شده بود.

وی با اشاره به طرح جمع‌آوری خودرو‌های فرسوده رهاشده در معابر، گفت: این طرح در سال ۱۴۰۴ شروع شد و در مجموع ۵۱۳۰ دستگاه خودرو جمع‌آوری شد که ۲۲۳۰ دستگاه از این خودرو‌ها به پارکینگ منتقل شده‌اند، چون صاحبان آنها اقدامی نکردند و بقیه خودرو توسط مالکان جابجا شدند.

به گفته موسوی‌پور، امسال نیز مجددا این طرح اجرا شد و ۴۴۱ دستگاه تاکنون جمع‌آوری شدند که ۲۸۵ خودرو توسط مالکان جابه جا شد.

وی با اشاره به اینکه طرح تشدید برخورد با تخلفات سدمعبر صنوف افزود: یکی از دغدغه‌های شهروندان که باعث اخلال در عبور و مرور می‌شد، مغازه دارانی بودند که خیابان مقابل مغازه خود را سد می‌کنند تا مالکیت خود را نشان دهند که این امر تخلف است. از ۱۱ شهریور امسال این طرح آغاز شده و تاکنون ۴۸۵۰ محل توسط پلیس پاکسازی شد.

رئیس پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: طرح دیگری که در حال اجراست و ادامه دارد طرح برخورد با خودرو‌های دوزد زا است که این خودرو‌ها در نیمه دوم سال باعث تشدید آلودگی هوا می‌شوندتا الان ۱۷ هزار جریمه اعمال شده و ۱۳۰ فقره ابطال معاینه فنی صورت گرفته است.

آگهینرم‌افزار تما‌سگو
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل هماهنگی و نظارت بر امور جوانان استان‌های پیشتاز در حوزه ساماندهی امور جوانان را معرفی کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» علیرضا سپاهی و علیرضا رئیسی دو تن از عناصر جنایت اصفهان که اقدامات فجیع و وحشیانه آنها منجر به شهادت مظلومانه ۴ نیروی فراجا شد، پس از رسیدگی به پرونده و تأیید حکم در دیوان عالی کشور به دار مجازات آویخته شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور تهران بزرگ از کاهش ۱۲ درصدی ترافیک مهرماه خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون هنری سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران از اجرای ویژه‌برنامه‌های «هفته هنری تهران» از ۱۲ تا ۱۸ مهر در مناطق ۲۲گانه تهران خبر داد.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» رئیس پلیس راهور گلبهار گفت: ماموران پلیس راهور گلبهار امروز، یک دستگاه سواری پژو پارس که رانندگی آنرا نوجوان ۱۴ ساله ای به همراه چهار سرنشین نونهال و نوجوان برعهده داشته توقیف و مطابق قانون به پارکینگ منتقل کردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس دستگاه قضا گفت: باید بسیار مراقب داخل باشیم و از ایجاد دوقطبی‌ها و هر آنچه مردم را مکدر و عصبانی می‌کند، پرهیز و احتراز کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس امنیتی اقتصادی فراجا گفت: در پی انتشار قیمت‌های کاذب و غیرواقعی ارز در برخی سایت‌ها، برخورد قضایی و پلیسی با منتشرکنندگان آغاز می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» فرمانده کل انتظامی کشور با تاکید بر پشتیبانی قاطع پلیس از فعالان اقتصادی، بازاریان و اصناف گفت: شما عزیزان لانچرزن‌های جنگ اقتصادی هستید.
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید و در راستای اجرای قانون حمایت از اطفال و نوجوانان و برنامه ملی نماد، طرح «قاضی مدرسه» روز ۱۳ مهرماه در ۴۴ مدرسه و ۱۴ حوزه قضایی استان خراسان جنوبی اجرا شد و مسئولان قضایی در حوزه‌های مختلف با حضور در مدارس، به...
اجتماعی
«خبرگزاری فارس» معاونت سیاسی وزارت کشور گفت: انتخابات شوراهای شهر و روستا که برگزاری آن پس از تعویق، همچنان درگیر ملاحظات اجرایی و شرایط متفاوت مناطق مختلف کشور است، حالا یک گام دیگر به تعیین تکلیف نزدیک شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

تبلیغات متنی (ویژه)
صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است