چند رسانه‌ای 12:50 - 19 فروردین 1404
یک کودک فلسطینی در اعتراض به حملات رژیم صهیونیستی گفت: برای ما بس است، همه مردم کشته شدند.

اعتراض کودک فلسطینی به حملات رژیم صهیونیستی + فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان - یک کودک فلسطینی از کشورهای عربی درخواست مداخله کرد تا جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه تمام شود.

وی گفت: برای ما بس است، همه مردم کشته شدند. ما هم مثل کودکان کشورهای عربی دیگر، آزادی می‌خواهیم.


12175074
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار چند رسانه‌ای

چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» فیلمی از شش اسیر اسرائیلی که در حال جشن گرفتن عید یهودی حنوکا در داخل یک تونل هستند در رسانه‌های اجتماعی منتشر شد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» منطقه‌ای که میزبان جشن یهودی «حنوکا» بود تیراندازی رخ داده که تصاویری از آن منتشر شده است.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» در باشگاه خبرنگاران جوان آخرین اخبار انتخابات، حوادث، سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، ورزشی، ایران، جهان و آمریکا را بخوانید. کلیپ، عکس، فیلم و نرم‌افزار دانلود کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» پس از بارش‌های اخیر، سیل گردشگران روانه شهرستان کوهرنگ شد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» استادیار ایرانی دانشگاه آرکانزاس آمریکا به دلیل مواضع انتقادی نسبت به اسرائیل و حمایت از ایران در جنگ ۱۲ روزه برکنار شده بود.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» رسانه‌های آمریکایی از تیراندازی در دانشگاه «بروان» در ایالت «رودآیلند» خبر دادند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» متخصصان یک شرکت دانش بنیان موفق شدند نسل جدید دستگاه‌های آشکارساز گاز را طراحی و تولید کنند.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر سیاسی و عضو اتحادیه روزنامه‌نگاران مصری در خصوص قدرت نظامی ایران توضیحاتی ارائه کرد.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» بخشی از صحبت‌های گیتی معینی بازیگر کشورمان از دلبستگی قلبی‌اش به شهدا را مشاهده می‌کنید.
چند رسانه‌ای
«باشگاه خبرنگاران» ۱۴ دسامبر، شهرک نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی یورش می‌برند تا عیدی به نام «حنوکا» را جشن بگیرند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است