بین‌الملل 22:29 - 31 اردیبهشت 1401
شدید‌ترین سیل دو دهه اخیر در بنگلادش صدها هزار نفر در این کشور آسیایی را گرفتار کرده است.

2 میلیون بنگلادشی  درمحاصره بدترین سیل دهه‌های اخیر

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس،مقامات بنگلادش روز شنبه گفتند که طغیان رودخانه‌های بنگلادش باعث جاری شدن بدترین سیل نزدیک به دو دهه گذشته در شمال شرق این کشور شده ‌و حدود ۲ میلیون نفر در اثر بالا آمدن آب‌ رودخانه‌ها محاصره شده‌اند.

به گزارش «خبرگزاری فرانسه» «مشرف حسین» از مقامات بنگلادش گفت که سیل از شمال شرق هند به بنگلادش نفوذ کرده و دستکم ۱۰۰ روستا را در منطقه «زکیگانج» در بنگلادش زیر آب برده است.

وی گفت: «تاکنون حدود دو میلیون نفر در اثر سیل گیر افتاده و دستکم ۱۰ نفر جان خود را از دست داده‌اند.»

بسیاری از نقاط بنگلادش مستعد سیل هستند و کارشناسان می‌گویند که تغییرات آب و هوایی احتمال وقوع رویدادهای شدید آب و هوایی را در سراسر جهان افزایش می‌دهد.

 

یک راننده اتوبوس ۵۰ ساله بنگلادشی به خبرگزاری فرانسه گفت: «خانه من زیر آب است. آب آشامیدنی نیست، ما در حال استفاده از آب باران هستیم . باران هم برای ما نعمت وهم نفرین است.»

این گزارش حاکیست، مردم گرفتار در سیل از کمبود غذا  گلایه دارند. «سیله» بزرگترین شهر در شمال شرقی بتگلادش نیز  روزها بدون برق را سپری می‌کند.

این کشور به علت واقع شدن در کنار رودخانه «گنگ» همواره در خطر طغیان این رودخانه و سیل و باران های موسومی قرار دارد. بارش‌های سیل آسا باران های موسمی در بنگلادش  نیز همواره موجب شده بخش‌های بزرگی از این کشور زیر آب بورد. هر ساله در این فصل باران‌های شدید موسمی می‌بارد که بیشتر اواقات با خسارات جانی و مالی بسیار همراه است.

انتهای پیام/


11568832
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» شرکت هواپیمایی ایر فرانس روز دوشنبه اعلام کرد پرواز‌های خود به ریاض و دبی تا ۲۷ ژوئیه را به دلیل «وضعیت امنیتی منطقه» به حالت تعلیق درآورده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزارت خارجه قطر روز دوشنبه خواستار جلوگیری از هرگونه اقدامی که به گسترش تنش دامن بزند، شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سازمان عملیات تجارت دریایی انگلیس (UKMTO) روز دوشنبه گزارش داد حادثه‌ای دریایی در فاصله ۱۷ مایل دریایی شرق دبا در امارات رخ داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای عالی سیاسی انصارالله یمن، روز دوشنبه اعلام کرد رفتار نظام سعودی در دوره اخیر و اصرار آن بر ادامه محاصره مردم یمن، نشان داده که ریاض هیچ اراده‌ای برای صلح ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز دوشنبه در جدیدترین ادعای واهی خود، ایران را به پرداخت هزینه‌ای «چندین برابر» بابت کشتن هر سرباز آمریکایی تهدید کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه روسیه، سرگئی لاوروف، روز دوشنبه در مسکو با همتای کره‌شمالی خود، چوی سون-هوی، دیدار کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» منابع امنیت دریایی روز دوشنبه از حمله به دو نفتکش یونانی در نزدیکی تنگه هرمز خبر دادند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» ترکیه تهدید کرده است در صورت ورود گروه‌های کُرد به خاک ایران (در چارچوب طرحی که موساد تدوین کرده)، با پوشش هوایی از ایران حمایت خواهد کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» واشنگتن می‌گوید عملیات در اولین «مناطق آزمایشی» در جنوب لبنان به عنوان بخشی از تلاش‌ها برای اجرای چارچوب آتش‌بس توافق شده بین اسرائیل و لبنان آغاز شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه کانادا، روز دوشنبه در کنار همتای پاکستانی خود در اسلام‌آباد از تهران و واشنگتن خواست تا به گفت‌وگو روی آورند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است