اقتصادی 13:49 - 10 اردیبهشت 1404
صدور بیمه‌نامه در تمامی رشته‌های بیمه‌ای برای بیمه‌گذاران حقیقی تنها با استعلام موفق کدپستی از سامانه ملی املاک و اسکان امکان‌پذیر خواهد بود.

استعلام کدپستی در سامانه ملی املاک و اسکان برای صدور بیمه‌نامه الزامی شد

باشگاه خبرنگاران جوان - با اعلام کارگروه تعامل‌پذیری، تمامی شرکت‌های بیمه موظف شدند در زمان صدور بیمه‌نامه در کلیه رشته‌های بیمه‌ای، از سرویس ثبت و استعلام کدپستی سامانه ملی املاک و اسکان استفاده کنند.

بر اساس این گزارش، به‌کارگیری این سرویس یک تکلیف قانونی محسوب شده و تمامی شرکت‌های بیمه مکلفند حداکثر تا تاریخ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴، نسبت به پیاده‌سازی آن اقدام کنند. از آن تاریخ، صدور بیمه‌نامه برای بیمه‌گذاران حقیقی منوط به انجام استعلام موفق از سامانه املاک و اسکان خواهد بود.

این گزارش می‌افزاید: شرکت‌های بیمه موظفند ضمن اطلاع‌رسانی مناسب به مشتریان، موضوع را جهت اجرا به شبکه فروش و کلیه واحد‌های ذی‌ربط خود ابلاغ کنند. همچنین تأکید شده است که مسئولیت قانونی ناشی از عدم اجرای صحیح این بخشنامه بر عهده مدیران ستادی و عملیاتی شرکت‌ها خواهد بود.

منبع: بیمه مرکزی


12185141
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به شرایط جوی، کشاورزان نسبت به پایش مزارع کلزا علیه علف هرز اقدام کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری گفت: برای عرضه مسکن در بورس باید سازوکاری طراحی شود که ارزش ذاتی ملک مبنا قرار گیرد و تنها با دامنه‌ای منطقی از نوسان، امکان معامله فراهم باشد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر صمت گفت: در بخش صنعت، تا به امروز بیش از ۳۵ واحد صنعتی بر اساس پلتفرمی که مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت، به طور خاص سازمان گسترش، ذیل قانون برنامه هفتم پیش برده است، کار نوسازی و بازسازی آنها اجرایی شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» روز گذشته مجمع تشخیص مصلحت نظام مصوبه مجلس برای اختصاص ۴۷۵ هزار میلیارد تومان به تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج و فرزندآوری را مغایر سیاست‌های کلی نظام ندانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس گفت: با توجه به کاهش قیمت‌های جهانی و فراوانی کالا در بازار، افزایش قیمت اقلام اساسی منطقی نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سند تفاهم هفدهمین اجلاس کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و جمهوری آذربایجان، در ۱۰ سرفصل حمل‌ونقل، انرژی، برق، آب و سایر بخش‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به امضا رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام فعالان بخش خصوصی با اجرای اصلاح سیاست‌های ارزی شاهد کاهش سفته بازی و همچنین از بین رفتن انگیزه دریافت ارز برای مقاصد غیر تولیدی می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» میدان مشترک نفتی آزادگان، با ظرفیت تولید روزانه ۶۰۰ هزار بشکه در حال حاضر به دلیل معطل شدن بانک‌ها در روند اجرا با کندی مواجه شده که بررسی‌ها از کاهش سهم ایران از این مخزن مشترک حکایت دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس کشاورزی گفت: با توجه به میزان تولید، واردات و موجودی شکر در کارخانه‌ها کمبودی در عرضه ماه رمضان نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر راه و شهرسازی از رشد مبادلات تجاری ایران و جمهوری آذربایجان به ۶۵۰ میلیون دلار و برنامه‌ریزی برای افزایش ترانزیت در بال غربی کریدور شمال–جنوب تا سقف ۱۵ میلیون تن تا سال ۲۰۳۰ خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است