فرهنگی‌هنری 13:18 - 05 فروردین 1402

«شهربانو» به بنگلور رفت/ حضور در رقابتی آسیایی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مشاور رسانه‌ای پروژه، فیلم سینمایی «شهربانو» به کارگردانی مریم بحرالعلومی در ادامه‌ موفقیت‌های خود، برای بخش مسابقه آسیا در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی فیلم بنگلور انتخاب شده و با ۱۱ فیلم از کشورهای مختلف به همراه ۲ فیلم «جنگ جهانی سوم» و «بی مادر» از ایران، رقابت می‌کند.

جشنواره بنگلور که یکی از معتبرترین جشنواره‌های آسیا به شمار می‌رود، ۲۳ تا ۳۰ مارس (۳ تا ۱۰ فروردین) سال جاری در شهر بنگلور کشور هند برگزار می‌شود.

این جشنواره در کنار سه بخش اصلی مسابقه آسیا، کانادا و هند، همچنین دارای بخش‌های جنبی سینمای جهان و هفته منتقدان است که فیلم‌های «لامینور»، «خرس نیست»، «تفریق»، «برادران لیلا»، «تا فردا» و ۲ فیلم دیگر از ایران در این بخش‌ها نمایش خواهند داشت.

فرشته صدرعرفایی، بهناز جعفری، گلاره عباسی، سامان صفاری، محمد ولی‌زادگان، علی کیان‌ارثی و بهرنگ علوی، با حضور یوسف تیموری و صدای افتخاری مه‌لقا باقری، بازیگران «شهربانو» به تهیه‌کنندگی پگاه احمدی هستند و پخش جهانی آن با نام بین‌المللی دیگر، تحت عنوان «Lady of the City»، توسط گروه فیلمسازی بحرفیلم ادامه دارد.


11847737
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» فیلم سینمایی «زنده‌شور» که روایت اعدام چند محکوم زندانی است، مخاطب را در برابر چرایی صدور و اجرای این احکام وارد قضاوت می‌کند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» در روز‌های پایانی سومین هفته از بهمن ماه «پزشک کشیک»، «بازی خونی»، «اما کوچولو» و «بهترین فیلم اسلایم» فیلم‌های جدیدی هستند که این هفته از قاب شبکه‌های سیما پخش می‌شوند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «زنده‌شور» فیلمی‌ست که آرام می‌آید، آرام پیش می‌رود و آرام هم تمام می‌شود اما در تمام این مسیر پرسشی اخلاقی را مثل خاری کوچک در ذهن تماشاگر نگه می‌دارد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «زنده شور» با تاکید بر حضور در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که سینما زنده مانده است تا اعتراضات مطرح شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» از همان ابتدا، وقتی نام «غوطه‌ور» را می‌شنوی، در طول فیلم به‌دنبالش می‌گردی و در نهایت به آن می‌رسی.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان «دختر پری خانم» درباره حضور فیلم در جشنواره ملی فیلم فجر بیان کرد که حضور آنان در جشنواره فجر، کاری حرفه‌ای و در ادامه تولید فیلم است.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» کارگردان فیلم «مارون» بیان کرد که تلاش شده است این فیلم که به شهید هدایت الله طیب و مجاهدت‌های او می‌پردازد روایتی مستند، اما اکشن و جاسوسی داشته باشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» جشنواره فیلم فجر هر روز با رویداد‌هایی همراه است، از نمایش پرخبر فیلم‌ها تا صحبت‌های کارگردانان در نشست خبری و گاه تغییراتی در آن.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «سرزمین فرشته‌ها» قرار نیست خودِ جنگ را روایت کند، بلکه می‌خواهد اثر جنگ را بر روح انسان، آن هم از زاویه کودک و معلم، به تصویر بکشد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سه فیلم سینمایی حاضر در چهل‌وچهارمین جشنواره فیلم فجر در پی استقبال مخاطبان امشب چهاردهم بهمن در سانسی فوق‌العاده روی پرده می‌روند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است