ورزشی 21:08 - 15 مرداد 1399
سرمربی نفت مسجدسلیمان گفت: می خواهیم خودمان را آماده نگه داریم تا بتوانیم در مسابقات جام حذفی به فینال برسیم و قهرمان شویم.

تارتار: می خواهیم از فوتبال لذت ببریم/ به دنبال قهرمانی جام حذفی هستیم

به گزارش ایسنا، مهدی تارتار در نشست خبری پیش از بازی تیمش مقابل فولاد خوزستان اظهار کرد: بازی با فولاد می تواند بازی سختی برای ما باشد چرا که فولاد در کورس سهمیه قرار دارد. آن ها ساختار بسیار قدرتمند، کادرفنی جوان و هیات مدیره توانمند و مدیرعامل باتجربه ای دارند. تمام هدف شان این است که با بردن تیم ما به رتبه های بالای جدول برسند ولی ما هم تیمی یک دل و مصمم هستیم.

او ادامه داد: بازیکنان ما برای موفقیت و مطرح شدن عطش دارند و بسیار پر انرژی هستیم. هیچ استرسی هم نداریم ولی در مقابل، فولاد این استرس را دارد و ما می خواهیم از فوتبال لذت ببریم و خوب بازی کنیم و در نهایت نتیجه هم بگیریم. امیدوارم بازی زیبایی را شاهد باشیم.

سرمربی نفت مسجدسلیمان درباره مصدوم و محرومان تیمش گفت: مصدوم نداریم ولی یکی دو بازیکن مان با بیماری کرونا درگیر هستند و در بازی فردا آن ها را نداریم.  

او اضافه کرد: من فقط از داوران خواهشی دارم و آن هم این مساله است که ما را به عنوان یک تیم خنثی نبینند چرا که با تیم هایی بازی داریم که یا در کورس سهمیه یا در خطر سقوط هستند. این گونه نباشند که به ما اهمیت ندهند چرا که آینده کاری برای مان مهم است و هوادارانی داریم که برای شان نتیجه مهم است و دوست دارند شاد باشند. از همه مهم تر در جدول مسابقات تاثیر گذاریم و نباید خدایی ناکرده در حق تیمی اجحاف شود. ما به سلامت داوران ایمان داریم اما از آن ها می خواهم که دقت بیشتری در بازی های ما داشته باشند.

تارتار درباره دیدار تیمش در جام حذفی گفت: بازی های لیگ هم می تواند رتبه ما را در جدول بهتر کند و هم می تواند بازی های تدارکاتی خوبی برای جام حذفی باشد. می خواهیم خودمان را آماده نگه داریم تا بتوانیم در جام حذفی به فینال برسیم و قهرمان شویم.

انتهای پیام


10654706
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی اسکیت رولرفری استایل (اگرسیو) به تشریح آخرین وضعیت این رشته پرداخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» عباس الیاسی رئیس هیأت‌مدیره باشگاه تراکتور تا زمان برگزاری جلسه درباره استعفای مدیرعامل این باشگاه مسئولیت امور اجرایی را برعهده خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم فوتبال امید ایران پس از تساوی مقابل کره جنوبی در جام ملت‌های زیر ۲۳ سال آسیا خود را برای دیدار با ازبکستان آماده می‌کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» برخی گمانه زنی‌ها پس از استعفای سعید مظفری‌زاده از رضا درویش به عنوان یکی از گزینه‌های مدیرعاملی تراکتور خبر می‌دهند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم فوتبال استقلال تهران قصد دارد در ادامه رقابت‌های لیگ برتر از آنتونیو آدان در درون دروازه تیم خود استفاده کند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم شمشیرباز بانوان اپه ایران در نخستین روز از رقابت‌های کاپ جهانی امارات در جدول مقدماتی به مصاف حریفان رفتند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سعید مظفری‌زاده با انتشار پیامی از پایان مدیرعاملی خود در باشگاه تراکتور خبر داد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با توجه به کسب نتایج ضعیت تیم فوتبال البطائح با هدایت فرهاد مجیدی، اماراتی‌ها خواستار اخراج این مربی شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مهاجم برزیلی سابق فوتبال ایران از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رامین رضاییان با وجود نارضایتی از شرایط موجود مجبور به ماندن در استقلال است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است