ورزشی 10:21 - 05 مرداد 1400
گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو
ملی پوش تیراندازی ایران گفت: انتظارمان بیشتر بود و فکر می کردیم از مرحله مقدماتی عبور می کنیم.

صداقت: فکر می کردیم بهتر نتیجه بگیریم/به چیزی که می خواستیم نرسیدیم

به گزارش خبرنگار اعزامی ایسنا به توکیو، مهیار صداقت در مورد عملکرد خود در تفنگ میکس بازی های المپیک توکیو (پانزدهمی تیم میکس ایران) بیان کرد: هنوز نتایج  را ندیدم  اما  ۱۰۰ درصد کاری که می توانستیم را  انجام دادیم اما متاسفانه به چیزی که می خواستیم نتوانستیم  برسیم. سطح مسابقات بالا و رقیبان قدر بودند.

ملی پوش تفنگ گفت: مسابقه سختی داشتیم. فکر می‌کردیم که بهترین نتیجه را بگیریم و از این مرحله عبور کنیم.  انتظارمان بیشتر از این بود.

صداقت خاطرنشان کرد: البته ورزش است و نمی‌توان پیش بینی کرد. امیدوارم بتوانیم نتایج بهتری در آینده کسب کنیم.

او در خصوص آسیب‌دیدگی صبح امروزش افزود: البته  صبح امروز گردنم دچار درد شد و حالا نمی‌دانم به خاطر استرس بود یا به خاطر تخت ها که به دکتر مراجعه کردم.  

انتهای پیام


11163548
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مربی اهل یوگسلاوی به عنوان مربی دروازه‌بان‌ها به کادر فنی سپاهان اضافه شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مرحله جدید اردوی آماده سازی تیم ملی اسکیت سرعت از روز سه شنبه ۲۴ تیر آغاز می‌شود.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هافبک فصل گذشته تیم فوتبال سپاهان به احتمال زیاد راهی سوپرلیگ ترکیه خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند  و افراد  بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید که استعفای حمید استیلی به سرخپوشان لطمه می‌زند و افراد بزرگی مثل حمید باید در اطراف تیم باشند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» قهرمان اسکیت اینلاین فری استایل می‌گوید که تجهیزات می‌خواهیم تا بتوانیم مدال بیاوریم و بدون تجهیزات نمی‌توانم مسابقه بدهم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پریا قاسمی می‌گوید که قصد داریم در مسابقات اسکیت قهرمانی آسیا مدال‌های خوشرنگی را به دست آوریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» باشگاه پرسپولیس برای تقویت خط میانی خود به دنبال جذب گئورگی آبورجونیا هافبک گرجستانی است.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس‌جمهور آمریکا، بر خلاف پروتکل بعد از اهدای ‏مدالها سکوی اهدای جام را ترک نکرد و در کنار بازیکنان چلسی شاهد ‏بالای سر بردن جام توسط ریس جیمز بود. ‏

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است