ورزشی 09:22 - 24 آبان 1403
تیم ملی فوتبال کشورمان با تغییراتی در ترکیب خود امروز به مصاف تیم ملی کره شمالی در چارچوب مسابقات مقدماتی جام جهانی می‌رود.

ترکیب احتمالی ایران برابر کره شمالی

تیم ملی فوتبال کشورمان در حالی امروز در  آخرین بازی رفت خود در مرحله نهایی مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۲۶ به مصاف تیم ملی کره شمالی می‌رود که صالح حردانی را به خاطر محرومیت در اختیار ندارد.  

محمد حسین کنعانی زادگان مدافع تیم ملی فوتبال از بند مصدومیت خارج شده است و این احتمال وجود دارد که او به همراه شجاع خلیل زاده زوج خط دفاع تیم ملی را در بازی امروز تشکیل بدهند.  

صالح حردانی در بازی قبلی با تیم ملی قطر حضور نداشت و  در این بازی هم با محرومیت مواجه است. شاید میلاد محمدی همانند بازی با قطر در دفاع راست تیم ملی قرار بگیرد. همچنین این احتمال وجود دارد که قلعه نویی ریسک کند و از آریا یوسفی بازیکن جوان سپاهان بهره ببرد.  

ترکیب احتمالی تیم ملی فوتبال ایران به شرح زیر است.  

علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، علی نعمتی، آریا یوسفی، میلاد محمدی، سعید عزت‌اللهی، سامان قدوس، علیرضا جهانبخش، محمد محبی، مهدی طارمی و سردار آزمون


12116667
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس فدراسیون هندبال درباره حضور تیم ملی ایران در بازی‌های کشور‌های اسلامی گفت: کار سختی است، اما می‌رویم که بهترین عملکرد خود را داشته باشیم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» با نزدیک شدن به پایان دوره سه ماهه سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال، فردا مدیرعامل این باشگاه در جلسه هیات مدیره مشخص خواهد شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» شهر اراک در جلسه هیات مدیره باشگاه پرسپولیس به عنوان میزبان دیدار شهرآورد پایتخت اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رای تصحیحی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در مورد بازی تراکتور و پرسپولیس تمام مبنای حقوقی دنیا را فرسنگ‌ها جابجا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رای تصحیحی کمیته استیناف فدراسیون فوتبال در مورد بازی تراکتور و پرسپولیس تمام مبنای حقوقی دنیا را فرسنگ‌ها جابجا کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دهمین دوره لیگ کشتی آزاد و فرنگی پادوبنی شب گذشته در مسکو برگزار شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» هایک میلکون با ابراز خوشحالی از حضور علیرضا جهانبخش در تیم دندر عنوان کرد این بازیکن به حضور در جام جهانی نگاه دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی چلسی بعد از پیروزی قاطع شاگردانش برابر ولورهمپتون به ستایش از عملکرد آنها پرداخت و تاکید کرد که تیمش در مسیر درستی قرار دارد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی سابق لیورپول در آستانه دیدار حساس این تیم با منچسترسیتی پیام ویژه‌ای برای پپ گواردیولا داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» میلان در حالی‌که در برابر پارما جلو افتاده بود، پیروزی را از دست داد و در نهایت با تساوی ۲ - ۲ متوقف شد و فرصت رسیدن به صدر جدول را از دست داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است