اقتصادی 11:14 - 10 مهر 1401

اشتغال پایدار در روستا باید همراه با شناخت ظرفیت‌ها باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری صبح یکشنبه در پنجاه و دومین نشست قرارگاه اشتغال خراسان رضوی اظهار کرد: اشتغال پایدار در روستا باید همراه با شناخت و ظرفیت آنجا باشد و برای حل مشکلات باید چاره اندیشی کرد تا اشتغال در همان محل ایجاد شود و از مهاجرت مردم به شهرها جلوگیری شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه‌های مربوطه باید توقف ثبت اطلاعات در سامانه رصد اشتغال را پیگیری کنند تا به دریافت تسهیلات لازم برای متقاضیان نیز منجر شود.

وی افزود: آنچه که مشخص است در واقعیت میدانی اشتغال ایجاد شده است ولی به واسطه برخی مشکلات، اطلاعات در سامانه رصد ثبت نشده است و مسؤولان دستگاه‌های مربوطه باید این موضوع را پیگیری کنند.

نظری گفت: تحلیل وضعیت موجود استان باید به صورت دقیق به دست آید تا در تحلیل و تصمیم گیری قرارگاه اشتغال مورد توجه قرار گیرد. همچنین باید ظرفیت روستاهای مختلف و همچنین دستگاه‌ها و نهادهای خدمت رسان را شناسایی کرد و بر اساس آن و منابع موجود، همراه با تمایلات و امکانات روستایی که می‌توان ایجاد کرد به یک مدل تجربه شده و اجرایی رسید.

تعداد کل بیکاران روستایی خراسان رضوی ۲۸ هزار و ۲۷ نفر است

در ادامه محمد امین بابایی، مدیرکل اداره تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی خراسان رضوی اظهار کرد: جمعیت روستاهای استان یک میلیون و ۷۳۰ هزار و ۴۶۷ نفر است که در سه هزارو ۲۸۱ روستا ساکن هستند و تاکنون تعداد کل بیکاران روستایی استان ۲۸ هزار و ۲۷ نفر در هزار و ۵۹۱ روستا ثبت شده است.

مدیرکل اداره تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر ۲ هزار نفر در روستاهای خراسان رضوی انواع تسهیلات برای ایجاد اشتغال را دریافت کرده اند همچنین ایجاد کسب و کارهای جدید با همکاری یک شتاب دهنده، آغاز شده است که در حال بررسی شرایط هستند و تاکنون ۱۳ ایده متناسب با روستاها به دست آمده است و این کار در حال پیگیری برای روستاهای دیگر است.

وی ادامه داد: هم اکنون کمیته امداد خراسان رضوی بیشترین ثبت اطلاعات را در سامانه رصد انجام داده است و لازم است تا سایر دستگاه‌ها نیز در این خصوص با جدیت بیشتری وارد شوند.


11700633
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۴ بهمن ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۶۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل هماهنگی و نظارت آرد و نان بازرگانی دولتی گفت: اکنون مشکلی در تامین و توزیع آرد واحد‌های خبازی نیست و کماکان با نرخ‌های قبلی در حال توزیع است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیسیون سرمایه‌گذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی ایران گفت: ما به عنوان فعالان بخش خصوصی از حذف ارز ترجیحی و نظام ارزی چندنرخی بسیار خوش‌حال هستیم و باور داریم که این اقدام در راستای حمایت از تولید و فعالان اقتصادی واقعی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون مدیرکل دفتر راهبری و نظارت بر انتقال و توزیع برق توانیر، با تأکید بر نقش ساختمان‌ها در بحران مصرف انرژی، بر اجرای جدی مبحث ۱۹ و هوشمندسازی موتورخانه‌ها تأکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه ملی محصولات کشاورزی گفت: با توجه به شرایط خشکسالی، شرایط خشکسالی، اصلاح الگوی کشت متناسب با شرایط کشور باید صورت بگیرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اول اتحادیه مشاوران املاک استان تهران با اشاره به روند کاهشی میزان معاملات در بازار اجاره گفت: طبق آمار‌ها بازار مسکن در شرایط رکود تورمی به سر می‌برد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت آبفای کشور گفت: با کنتور‌های هوشمند مصرف‌کنندگان زمانی که از مصرف لحظه‌ای خود مطلع می‌شوند می‌توانند مصرف آب خود را مدیریت کنند که این منجر به کاهش مصرف می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شرکت توانیر با اشاره به برودت هوا در اکثر نقاط کشور، بر ضرورت همکاری همه مشترکان در مصرف بهینه گاز و برق برای حفظ ذخایر سوخت نیروگاهی و تامین برق پایدار تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی شرکت ملی گاز گفت: میزان مصرف گاز در کشور به ۷۱۵ میلیون متر مکعب رسید که معادل ۸۲ درصد از گاز تحویلی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان براین باورند که بعد از حذف ارز ترجیحی، قیمت کالا‌ها تحت تاثیر هیجانات بازار روند افزایشی داشتند که اکنون قیمت مرغ و تخم مرغ متعادل شده و تنها برخی عوامل منجر به رشد مصنوعی قیمت گوشت قرمز در بازار شده که دولت با واردات بد...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است