اقتصادی 11:14 - 10 مهر 1401

اشتغال پایدار در روستا باید همراه با شناخت ظرفیت‌ها باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری صبح یکشنبه در پنجاه و دومین نشست قرارگاه اشتغال خراسان رضوی اظهار کرد: اشتغال پایدار در روستا باید همراه با شناخت و ظرفیت آنجا باشد و برای حل مشکلات باید چاره اندیشی کرد تا اشتغال در همان محل ایجاد شود و از مهاجرت مردم به شهرها جلوگیری شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه‌های مربوطه باید توقف ثبت اطلاعات در سامانه رصد اشتغال را پیگیری کنند تا به دریافت تسهیلات لازم برای متقاضیان نیز منجر شود.

وی افزود: آنچه که مشخص است در واقعیت میدانی اشتغال ایجاد شده است ولی به واسطه برخی مشکلات، اطلاعات در سامانه رصد ثبت نشده است و مسؤولان دستگاه‌های مربوطه باید این موضوع را پیگیری کنند.

نظری گفت: تحلیل وضعیت موجود استان باید به صورت دقیق به دست آید تا در تحلیل و تصمیم گیری قرارگاه اشتغال مورد توجه قرار گیرد. همچنین باید ظرفیت روستاهای مختلف و همچنین دستگاه‌ها و نهادهای خدمت رسان را شناسایی کرد و بر اساس آن و منابع موجود، همراه با تمایلات و امکانات روستایی که می‌توان ایجاد کرد به یک مدل تجربه شده و اجرایی رسید.

تعداد کل بیکاران روستایی خراسان رضوی ۲۸ هزار و ۲۷ نفر است

در ادامه محمد امین بابایی، مدیرکل اداره تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی خراسان رضوی اظهار کرد: جمعیت روستاهای استان یک میلیون و ۷۳۰ هزار و ۴۶۷ نفر است که در سه هزارو ۲۸۱ روستا ساکن هستند و تاکنون تعداد کل بیکاران روستایی استان ۲۸ هزار و ۲۷ نفر در هزار و ۵۹۱ روستا ثبت شده است.

مدیرکل اداره تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر ۲ هزار نفر در روستاهای خراسان رضوی انواع تسهیلات برای ایجاد اشتغال را دریافت کرده اند همچنین ایجاد کسب و کارهای جدید با همکاری یک شتاب دهنده، آغاز شده است که در حال بررسی شرایط هستند و تاکنون ۱۳ ایده متناسب با روستاها به دست آمده است و این کار در حال پیگیری برای روستاهای دیگر است.

وی ادامه داد: هم اکنون کمیته امداد خراسان رضوی بیشترین ثبت اطلاعات را در سامانه رصد انجام داده است و لازم است تا سایر دستگاه‌ها نیز در این خصوص با جدیت بیشتری وارد شوند.


11700633
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی لایحه بودجه ۱۴۰۵ گفت:آنچه مستقیماً بازار ارز را تحت تأثیر قرار می‌دهد، عرضه ارز حاصل از صادرات غیرنفتی و بازگشت آن به چرخه اقتصاد است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر انجمن کار صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، گفت: از فردا ۱۵ دی، تمام ارزی را که پیش از این شرکت‌های پتروشیمی در تالار اول عرضه می‌کردند، در تالار دوم عرضه خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری گفت: ساعت پروازهای امارات از فرودگاه امام خمینی از ۴:۳۰ صبح به ۹:۳۰ تا ۱۰ ژانویه تغییر کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) اعلام کرد: پرواز‌های شرکت هواپیمایی امارات به شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) لغو نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر نفت گفت:واحد کیفی سازی بنزین (CCR) شرکت پالایش نفت تهران و RHU پالایشگاه نفت اصفهان در صورت رفع چالش‌های موجود در سال آینده تکمیل خواهند شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور کمیسیون کشاورزی مجلس گفت:افزایش مالیات در کنار نوسان قیمت کالا‌های اساسی، فشار مضاعفی بر سفره‌های مردم وارد می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۴ دی ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در روزهای پایانی سال ۲۰۲۵ میلادی ، بازار ارز ایران یکی از پرنوسان‌ترین دوره‌های خود را تجربه می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران از رشد کمی و کیفی چهارمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اوراسیا خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیرخانه شورای عالی مناطق آزاد تجاری ـ صنعتی و ویژه اقتصادی متعهد شده است نسبت به تسهیل صدور مجوز‌های مرتبط با طرح‌های جامع، پروانه‌های بهره‌برداری و فرآیند ایجاد، راهبری و نگهداری مناطق ویژه اقتصادی تحت پوشش ایزیپو و شرکت‌های تابعه اقدام ک...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است