اقتصادی 11:14 - 10 مهر 1401

اشتغال پایدار در روستا باید همراه با شناخت ظرفیت‌ها باشد

به گزارش خبرگزاری مهر، یعقوبعلی نظری صبح یکشنبه در پنجاه و دومین نشست قرارگاه اشتغال خراسان رضوی اظهار کرد: اشتغال پایدار در روستا باید همراه با شناخت و ظرفیت آنجا باشد و برای حل مشکلات باید چاره اندیشی کرد تا اشتغال در همان محل ایجاد شود و از مهاجرت مردم به شهرها جلوگیری شود.

استاندار خراسان رضوی گفت: دستگاه‌های مربوطه باید توقف ثبت اطلاعات در سامانه رصد اشتغال را پیگیری کنند تا به دریافت تسهیلات لازم برای متقاضیان نیز منجر شود.

وی افزود: آنچه که مشخص است در واقعیت میدانی اشتغال ایجاد شده است ولی به واسطه برخی مشکلات، اطلاعات در سامانه رصد ثبت نشده است و مسؤولان دستگاه‌های مربوطه باید این موضوع را پیگیری کنند.

نظری گفت: تحلیل وضعیت موجود استان باید به صورت دقیق به دست آید تا در تحلیل و تصمیم گیری قرارگاه اشتغال مورد توجه قرار گیرد. همچنین باید ظرفیت روستاهای مختلف و همچنین دستگاه‌ها و نهادهای خدمت رسان را شناسایی کرد و بر اساس آن و منابع موجود، همراه با تمایلات و امکانات روستایی که می‌توان ایجاد کرد به یک مدل تجربه شده و اجرایی رسید.

تعداد کل بیکاران روستایی خراسان رضوی ۲۸ هزار و ۲۷ نفر است

در ادامه محمد امین بابایی، مدیرکل اداره تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی خراسان رضوی اظهار کرد: جمعیت روستاهای استان یک میلیون و ۷۳۰ هزار و ۴۶۷ نفر است که در سه هزارو ۲۸۱ روستا ساکن هستند و تاکنون تعداد کل بیکاران روستایی استان ۲۸ هزار و ۲۷ نفر در هزار و ۵۹۱ روستا ثبت شده است.

مدیرکل اداره تعاون، رفاه و تأمین اجتماعی خراسان رضوی افزود: در حال حاضر ۲ هزار نفر در روستاهای خراسان رضوی انواع تسهیلات برای ایجاد اشتغال را دریافت کرده اند همچنین ایجاد کسب و کارهای جدید با همکاری یک شتاب دهنده، آغاز شده است که در حال بررسی شرایط هستند و تاکنون ۱۳ ایده متناسب با روستاها به دست آمده است و این کار در حال پیگیری برای روستاهای دیگر است.

وی ادامه داد: هم اکنون کمیته امداد خراسان رضوی بیشترین ثبت اطلاعات را در سامانه رصد انجام داده است و لازم است تا سایر دستگاه‌ها نیز در این خصوص با جدیت بیشتری وارد شوند.


11700633
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران گفت: تخفیف‌های غیر واقعی از سوی بازرسان اتاق اصناف در حال رسیدگی است و مردم مراقب کلاهبرداری‌ها در این زمینه باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سی و چهارمین اجلاس مجمع سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) از روز دوشنبه سوم آذر ماه ۱۴۰۴ به مدت دو هفته در مقر سازمان بین‌المللی مذکور در لندن برگزار می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» به‌دنبال توافق تازه میان بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی و اجرای حکم مندرج در قانون مالیات ارزش افزوده، اجرای مرحله نخست طرح «کسر علی‌الحساب از تراکنش‌های کارت‌خوان» آغاز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سی و چهارمین اجلاس مجمع سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) از روز دوشنبه سوم آذر ماه ۱۴۰۴ به مدت دو هفته در مقر سازمان بین‌المللی مذکور در لندن برگزار می شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی کشور را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: اجرای طرح محلات ۲۰۲۰ در کلان‌شهر‌ها کلید خورده و متقاضیان با هر آورده‌ای بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خانه دار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس گروه اقتصادی دفتر مقام معظم رهبری گفت: اجرای طرح محلات ۲۰۲۰ در کلان‌شهر‌ها کلید خورده و متقاضیان با هر آورده‌ای بین ۵۰ تا ۵۰۰ میلیون تومان خانه دار می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طی سال گذشته، طول شبکه‌های فشار متوسط و فشار ضعیف در بخش شهری و روستایی کشور به ترتیب ۶۳۹۴ و ۳۹۰۶ کیلومتر افزایش یافت.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس شورای مرکزی بنیاد مسکن گفت: پیشنهاد افزایش میزان تسهیلات مسکن روستایی بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان را خواهیم داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس سازمان هواشناسی از تداوم آلودگی هوا در کلانشهر‌ها خبر داد و گفت: در صورت عدم مهار منابع آلاینده ثابت و متحرک در مناطق پر تردد و صنعتی شاخص آلودگی به آستانه خطرناک خواهد رسید.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است