اقتصادی 17:53 - 16 آذر 1402
یک روزنامه عبری زبان گفت که از زمان آغاز جنگ غزه 370 هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک و نیم میلیون نفر مهاجرت معکوس داشتند و این صرف نظر از هزاران خارجی اعم از کارگر تا دیپلمات است که از آنجا گریختند.

روزنامه عبری: از زمان جنگ 1 میلیون نفر اسرائیل را ترک کردند

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه عبری زبان اعلام کرد که از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر(۱۵ مهر ماه) حدود ۳۷۰ هزار نفر اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند، بدون اینکه مشخص باشد، آیا آنها به سرزمین‌های اشغالی برمی‌گردند یا خیر.

روزنامه زمان اسرائیل به نقل از اداره جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی (یک نهاد وابسته به کابینه ) نوشت که از آغاز جنگ، حدود ۳۷۰ هزار اسرائیلی  سرزمین‌های اشغالی ترک کردند که بیش از ۲۳۰ هزار نفر از آغاز جنگ تا پایان اکتبر گذشته و حدود ۱۴۰ هزار نفر در ماه نوامبر گذشته آنجا را ترک کردند.

این روزنامه در عین حال ادعا کرد که در این مدت جنگ تعداد افرادی که به سرزمین‌های اشغالی آمدند بسیار بیشتر از تعداد خروج‌ها است و اغلب آنها مسافران اسرائیلی هستند که از مرخصی تعطیلات بازمی‌گردند.

زمان اسرائیل نوشت: حدود نیم میلیون نفر در مدت جنگ، مهاجرت معکوس داشتند که این آمار افزون بر هزاران کارگر خارجی، پناهنده و دیپلماتی است که اسرائیل را ترک کرده‌اند.

روزنامه اسرائیلی در عین حال مدعی شد که جنگ غزه مانع مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی نشد، اما آن را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

زمان اسرائیل بر اساس داده‌های وزارت جذب  رژیم صهیونیستی گزارش داد که  از ۷ اکتبر تا ۲۹ نوامبر، حدود ۲۰۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت کرده‌اند، یعنی حدود یک هزار مهاجر در ماه، در حالی که از ابتدای سال تا قبل از وقوع جنگ به طور میانگین هر ماه حدود ۴۵۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت می‌کردند که این نشانه کاهش بیش از ۷۰ درصدی دامنه مهاجرت به اسرائیل است.

این روزنامه همچنین گزارش داد که  در نوامبر گذشته، تعداد مهاجران به اسرائیل به حدود ۱۵۰۰ نفر رسید که بسیار کمتر از قبل از جنگ است، اما سه برابر بیشتر از ماه اکتبر است و این ممکن است به دلیل شیوع یهودی ستیزی در جهان تحت تأثیر جنگ باشد. جمعیت رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۳ قریب به ۱۰ میلیون نفر تخمین زده شده است.

پایان پیام/


12013548
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت:امشب در استان‌های واقع در نوار شمالی و همچنین جنوب و جنوب شرق کشور شاهد بارندگی هستیم‌ و از فردا سامانه بارشی جدید وارد خواهد شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرودگاه بین‌المللی مهرآباد از آغاز پیاده‌سازی سیستم یکپارچه فروش در این فرودگاه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پیش‌فروش بلیت قطار‌های مسافری برای بازه زمانی اول تا ۳۰ دی ماه، از روز سه شنبه (۲۵ آذر) آغاز می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور، برای برخی استان‌ها هشدار قرمز صادر کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل وزارت نیرو گفت: مردم از نزدیک شدن به مجاری انتقال آب، رودخانه‌ها، ابرو‌ها و آبگذر‌ها و همچنین پناه گرفتن در زیر پل‌ها اجتناب کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اجرای طرح مالیات بر سوداگری نقش مؤثری در کاهش فرار‌های مالیاتی و برقراری عدالت در بخش‌های مختلف دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سرمایه‌گذاری ساتبا گفت: تاکنون حدود ۱۰۰ هزار مگاوات پروانه احداث نیروگاه خورشیدی برای ورود بخش خصوصی صادر شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس تهران گفت: امیدواریم هفته آینده یک عرضه اولیه بزرگ در بازار انجام دهیم که اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است