اقتصادی 17:53 - 16 آذر 1402
یک روزنامه عبری زبان گفت که از زمان آغاز جنگ غزه 370 هزار اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک و نیم میلیون نفر مهاجرت معکوس داشتند و این صرف نظر از هزاران خارجی اعم از کارگر تا دیپلمات است که از آنجا گریختند.

روزنامه عبری: از زمان جنگ 1 میلیون نفر اسرائیل را ترک کردند

به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه عبری زبان اعلام کرد که از آغاز جنگ غزه در هفتم اکتبر(۱۵ مهر ماه) حدود ۳۷۰ هزار نفر اسرائیلی سرزمین‌های اشغالی را ترک کرده‌اند، بدون اینکه مشخص باشد، آیا آنها به سرزمین‌های اشغالی برمی‌گردند یا خیر.

روزنامه زمان اسرائیل به نقل از اداره جمعیت و مهاجرت رژیم صهیونیستی (یک نهاد وابسته به کابینه ) نوشت که از آغاز جنگ، حدود ۳۷۰ هزار اسرائیلی  سرزمین‌های اشغالی ترک کردند که بیش از ۲۳۰ هزار نفر از آغاز جنگ تا پایان اکتبر گذشته و حدود ۱۴۰ هزار نفر در ماه نوامبر گذشته آنجا را ترک کردند.

این روزنامه در عین حال ادعا کرد که در این مدت جنگ تعداد افرادی که به سرزمین‌های اشغالی آمدند بسیار بیشتر از تعداد خروج‌ها است و اغلب آنها مسافران اسرائیلی هستند که از مرخصی تعطیلات بازمی‌گردند.

زمان اسرائیل نوشت: حدود نیم میلیون نفر در مدت جنگ، مهاجرت معکوس داشتند که این آمار افزون بر هزاران کارگر خارجی، پناهنده و دیپلماتی است که اسرائیل را ترک کرده‌اند.

روزنامه اسرائیلی در عین حال مدعی شد که جنگ غزه مانع مهاجرت به سرزمین‌های اشغالی نشد، اما آن را به میزان قابل توجهی کاهش داد.

زمان اسرائیل بر اساس داده‌های وزارت جذب  رژیم صهیونیستی گزارش داد که  از ۷ اکتبر تا ۲۹ نوامبر، حدود ۲۰۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت کرده‌اند، یعنی حدود یک هزار مهاجر در ماه، در حالی که از ابتدای سال تا قبل از وقوع جنگ به طور میانگین هر ماه حدود ۴۵۰۰ نفر به اسرائیل مهاجرت می‌کردند که این نشانه کاهش بیش از ۷۰ درصدی دامنه مهاجرت به اسرائیل است.

این روزنامه همچنین گزارش داد که  در نوامبر گذشته، تعداد مهاجران به اسرائیل به حدود ۱۵۰۰ نفر رسید که بسیار کمتر از قبل از جنگ است، اما سه برابر بیشتر از ماه اکتبر است و این ممکن است به دلیل شیوع یهودی ستیزی در جهان تحت تأثیر جنگ باشد. جمعیت رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۲۳ قریب به ۱۰ میلیون نفر تخمین زده شده است.

پایان پیام/


12013548
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«خبرگزاری تسنیم» معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی لیست نهایی 587 کد تعرفه های کالاهای مشمول ترخیص صد درصدی بخش کشاورزی را اعلام کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر راه و شهرسازی از بهره برداری بزرگترین پروژه فرودگاهی کشور بعد از ۱۸ ماه خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پاک‌نژاد گفت: اعمال تحریم‌های یکجانبه علیه تولیدکنندگان بزرگ نفت در جهان و فشار بر اوپک آشکارا به‌مثابه بی‌ثبات کردن بازار‌های نفت و انرژی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز چهارشنبه ۱۷ بهمن‌ماه ۱۴۰۳ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران ۶۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی گاز گفت: با پیش‌بینی ورود موج سرمای شدید و یخبندان سراسری از شنبه تا سه‌شنبه هفته آینده، پایداری شبکه گاز کشور نیازمند تدابیر ویژه‌ای است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: در حال حاضر حدود ۱۹ میلیون نفر در ساختمان‌های ناایمن و ناپایدار به وسعت ۱۷۰ هزار هکتار زندگی می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری گفت: در حال حاضر حدود ۱۹ میلیون نفر در ساختمان‌های ناایمن و ناپایدار به وسعت ۱۷۰ هزار هکتار زندگی می‌کنند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کمیته حمایت از کسب‌وکار اتاق ایران گفت: قرارداد‌های مشارکتی زنجیره تولید گوشت مرغ با واحد‌های طیور، مشمول پرداخت حق بیمه مضاعف نیستند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نخستین کارخانه تولید گاز طبیعی مایع شده (Mini LNG) در جزیره کیش با سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی و اجرا و تأمین تجهیزات توسط شرکت‌های دانش‌بنیان احداث می‌شود.  
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک‌ها بیش از ۲۲۹.۸ هزار میلیارد تومان تسهیلات تکلیفی پرداخت کرده‌اند که معادل ۴۱.۷ درصد از وام‌های پرداختی به شرکت‌های وابسته به خودشان است!

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است