اقتصادی 19:45 - 14 آبان 1403
وزیر اقتصاد گفت: ثبات اقتصادی و پیش‌بینی‌پذیر کردن اقتصاد برای دولت اهمیت دارد و نباید قوانین مکرراً تغییر کند چرا که در این صورت صادرکننده دچار مشکل می‌شود.

همتی: اقتصاد کشور باید پیش‌بینی‌پذیر شود

 عبدالناصر همتی در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی اظهار کرد: دیروز جلسه ستاد اقتصادی دولت برگزار و در آنجا بحث قانون تسهیل فضای کسب و کار مطرح شد. طبق نظر رئیس جمهور مقرر شد کمیته مقررات زدایی دولت ترتیباتی اتخاذ کند که قوانین در حوزه اقتصاد مکرراً تغییر نکند.

وی افزود: به طور مثال در بحث صادرات این نکته باید مورد توجه قرار گیرد که قوانین هر روز تغییر نکند، زیرا در این صورت صادر کننده تکلیف خود را نمی‌داند.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: صادر کننده بر اساس بازار هدف سرمایه‌گذاری می‌کند. صادر کننده باید کالای خود را صادر کند، معنی ندارد صادر کننده را دچار مشکل کنیم.

همتی تاکید کرد: ثبات اقتصادی و پیش بینی پذیر کردن اقتصاد باید مورد توجه قرار گیرد.

منبع: ایسنا


12112699
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اجرای مصوبه بنزینی باعث می‌شود که ارزش خودرو‌های کارکرده افزایش یابد و تقاضا برای آنها بیشتر شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت:آتش‌سوزی جنگل‌ها درختان بسیاری را می‌سوزاند، اما کسی نمی‌پرسد این آتش‌سوزی چه بلایی سر خاک آلی که طی میلیون‌ها سال تشکیل شده است، می‌آورد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: عملیات آبخیزداری و آبخوانداری، نقطه اتصال مدیریت خاک و مدیریت آب است که این اقدامات ضمن کنترل سیلاب‌ها و فرسایش خاک منجر به تغذیه هدفمند آبخوان‌ها و افزایش تاب آوری اکوسیستم‌ها در برابر خشکسالی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در نشست گروه عمومی اوراسیا برای مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم، طرح کمک فنی به ایران تصویب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون برنامه‌ریزی و نوآوری ساتبا گفت: تولید انرژی‌های تجدیدپذیر در کشور ۲۰۰ درصد رشد داشته و اکنون به بیش از ۳ هزار مگاوات رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: هفته گذشته دو منبع بانکی به ارزش ۲۰ هزار میلیارد تومان در حساب قطعه سازان کشور واریز شده و این منابع هیچ گردشی در حساب خودروسازان ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون فروش و خدمات مشترکین تهران بزرگ گفت: از ابتدای سال فقط در تهران بیش از ۲ هزار دستگاه ماینر غیر مجاز کشف شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل صندوق پنبه گفت: برآورد‌ها حاکی از آن است که امسال تولید پنبه محلوج به ۵۵ تا ۶۰ هزارتن برسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در سال‌های اخیر، باوجود فشار‌های بین‌المللی، حجم مبادلات تجاری دوجانبه ایران و چین افزایش یافته است و این نشان می‌دهد که تحریم‌ها نتوانسته‌اند تأثیر بسزایی بر این روابط داشته باشند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت:افزایش قیمت نهاده‌های دامی و مشکل توزیع آن زمینه ساز بالارفتن قیمت گوشت شده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است