ورزشی 18:03 - 02 اردیبهشت 1404
کارلو آنچلوتی درباره آینده‌اش در رئال مادرید هر چیزی را ممکن دانست.

واکنش کارلو به برکناری‌اش از رئال مادرید: در فوتبال هر چیزی ممکن است

باشگاه خبرنگاران جوان - رئال مادرید فردا (چهارشنبه‌شب) در لالیگا به مصاف ختافه خواهد رفت. کارلو آنچلوتی، سرمربی رئال مادرید، پیش از این دیدار درباره شایعه برکناری‌اش از هدایت رئال صحبت کرد.

کارلو پس از شکست پنج بر یک رئال مادرید برابر آرسنال در دور یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا زیر فشار شدیدی قرار گرفته است؛ اگر چه تیمش تنها چهار امتیاز با بارسا، صدرنشین لالیگا، فاصله دارد و در فینال جام حذفی اسپانیا حاضر است و شنبه پیش رو با بارسلونا روبه‌رو می‌شود.

آنچلوتی در پاسخ به این سوال که آیا قهرمانی در لالیگا و کوپا دل‌ری به این معناست که او تا پایان قراردادش در سال ۲۰۲۶ به عنوان مربی رئال مادرید ادامه خواهد داد یا خیر، گفت: در فوتبال هر چیزی ممکن است. می‌خواهم تا زمانی که ممکن است در رئال مادرید بمانم و خیلی هم بابت این موضوع خوشحالم و کلاهم را برای مدیران از سر برمی‌دارم.

کارلو خبر خوبی نیز برای هواداران تیمش داد و تاکید کرد کیلیان‌ام‌باپه می‌تواند برای فینال جام حذفی در دسترس باشد.‌ام‌باپه که تاکنون ۳۳ گل در اولین فصلش در رئال مادرید به ثمر رسانده است، به دلیل مصدومیت در دیدار قبلی تیمش غایب بود.


12182137
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» رئال مادرید در شب مصدومیت ادر میلیتائو و اخراج فران گارسیا و آلوارو کارراس، ۲-۰ بازنده بازی شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ناپولی در دیدار بزرگ سری آ موفق شد با درخشش راسموس هویلوند یوونتوس را ۲ - ۱ شکست دهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مسابقات هفته دوازدهم لیگ برتر فوتبال تنها با ۶ گل به پایان رسید که این آمار ضعیف گلزنی تبعاتی برای تیم ملی خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» پیشکسوت پرسپولیس گفت: بازی دربی سرد، کسل کننده و  بی روح بود و فقط تراکتور و سپاهان از این تساوی استفاده کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی بازگشا درباره مسائل و اتفاقات رخ داده در باشگاه پرسپولیس توضیحاتی را بیان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی اسبق تیم ملی فوتبال کشورمان می‌گوید که تیم ملی در گروهی قرار گرفته که ایده آل برای صعود کردن در جام جهانی هست.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» فوق‌ستاره ۳۸ ساله آرژانتینی فوتبال دنیا، یک سال فوق‌العاده و پرگل را ثبت کرد و برای جام جهانی ۲۰۲۶ خط و نشان کشید.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» لاندو نوریس با کسب جایگاه سوم در گرندپری ابوظبی موفق شد قهرمانی این فصل فرمول یک را به خود اختصاص بدهد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تیم لهستانی لخ پوزنان با گلزنی علی قلی زاده از شکست گریخت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» جالوروسی این فرصت را داشت تا با پیروزی مقابل کالیاری، هم‌امتیاز اینتر صدرنشین شود، اما این اتفاق رخ نداد و تیم گاسپرینی مقابل کالیاری شکست خورد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است