بین‌الملل 13:45 - 28 اسفند 1403
مجله اکونومیست افشا کرد که اوکراین در دوران ریاست‌جمهوری ترامپ، از متحد واشنگتن به بدهکار آن تبدیل شده است.

«از متحد تا بدهکار» روایت اکونومیست از تغییر رابطه اوکراین و آمریکا

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - مجله اکونومیست به نقل از یک منبع در دولت اوکراین، از شکایت مقامات کی‌یف مبنی بر اینکه این کشور از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا از متحد واشنگتن به بدهکار آن تبدیل شده است، خبر داد.

این منبع به این مجله گفت: «واضح است که ترامپ نمی‌تواند ما را تحمل کند و در طول هفت هفته ریاست او، ما از متحد به مشتری با بدهی‌های عمدتا ساختگی تبدیل شده‌ایم.»

به گزارش این مجله، برخی از مقامات اطلاعاتی در اوکراین می‌گویند که تصمیم ترامپ برای توقف تبادل اطلاعات با کی‌یف، در بحبوحه شکست کی‌یف در مقاومت در کورسک، ضربه‌ای غیرمنتظره برای آنها بود و آمریکایی‌ها در این ادعا که نیرو‌های اوکراینی هر آنچه برای دفاع از خود نیاز دارند، در اختیار دارند، اغراق کردند.

همانطور که این مجله اشاره کرد، برخی در اوکراین معتقدند که ترامپ با محروم کردن اوکراین از نفوذ منطقه‌ای، تلاش می‌کرد آن را برای مذاکرات آماده‌تر کند.

دولت آمریکا همچنین پس از درگیری شدید زلنسکی و ترامپ در یک نشست پرتنش در کاخ سفید که در اوایل ماه مارس برگزار شد، کمک‌ها و تبادل اطلاعات با اوکراین را به حالت تعلیق درآورد، اما پس از اعلام آمادگی کی‌یف برای آتش‌بس ۳۰ روزه پس از مذاکرات اخیر بین مقامات آمریکایی و اوکراینی در جده، کمک‌ها و تبادل اطلاعات با اوکراین را از سر گرفت.

در همین راستا ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه با آتش‌بس ۳۰ روزه موافقت کرد، به شرطی که منجر به صلح دائمی و رفع علل بحران شود. نیرو‌های روسی اخیرا در یک عملیات برق‌آسا، هزاران سرباز اوکراینی را در حومه استان کورسک روسیه محاصره کرده و ارتباطات و تدارکات آنها را به طور کامل قطع کردند.

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که به نابودی نیرو‌های محاصره شده ادامه می‌دهد و تلفات ارتش اوکراین و نیروهای متحدش در کورسک از زمان حمله به آن در ۶ اوت گذشته از ۶۸ هزار نفر فراتر رفته است.

منبع: آر تی


12168423
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حزب‌الله لبنان برای برگزاری تجمع بزرگ مردمی در محکومیت اهانت دشمنان به مقام معظم رهبری فراخوان داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» در سند استراتژیک اصلاح‌شده آمریکا آمده است که این کشور حمایت «محدودتری» از دیگر اعضای ناتو ارائه خواهد داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر انگلیس خواستار عذرخواهی رئیس جمهور آمریکا بابت اظهاراتش درباره این کشور شد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان الحشدالشعبی گفت که مرز‌های عراق با سوریه تحت کنترل کامل قرار دارد و در حال حاضر هیچ گروهی در سوریه توان تهدید عراق را ندارد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» یک روزنامه انگلیسی به تشدید اختلافات میان اوکراین و اتحادیه اروپا در پی ارائه یک طرح از سوی ترامپ اشاره کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جنبش وجود نسبت به انتقال بمب‌های ساعتی از سوریه به عراق توسط آمریکا هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر ایتالیا اعلام کرد که سند پیوستن به شورای صلح غزه ارائه شده از سوی ترامپ را امضا نمی‌کند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مردم ونزوئلا در تظاهراتی خواستار بازگشت رئیس جمهور کشورشان شدند که توسط آمریکا ربوده شده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی حماس نسبت به انحراف نهاد موسوم به شورای صلح از اهداف خود و زیرپا گذاشتن حقوق فلسطینیان هشدار داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد که اتاوا با طرح‌های او برای استقرار سامانه دفاع موشکی در گرینلند مخالف است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است