فرهنگی‌هنری 12:01 - 05 فروردین 1404
رئیس بنیاد ایران‌شناسی خواستار هوشیاری مردم ایران در مقابله با اقدامات علیه وحدت ملی در کشور شد و تاکید کرد که در زمین بد خواهان ایران بازی نکنیم.

واکنش صالحی به اتفاقات اخیر در ارومیه: در زمین بدخواهان بازی نکنیم

باشگاه خبرنگاران جوان - علی‌اکبر صالحی وزیر پیشین امور خارجه کشورمان و رئیس جدید بنیاد ایران‌شناسی در توئیتی خواستار هوشیاری و بیداری مردم ایران در مقابله با اقداماتی شد که وحدت مردم کشورمان را تضعیف می‌کند.

رییس بنیاد ایران‌شناسی با انتشار مطلبی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «هوشیار و بیدار باشیم و بدانیم هر گونه شعار و سخن نسنجیده و رویدادی که وحدت ملی و تمامیت سرزمینی ایران عزیز را تضعیف سازد، خواسته بدخواهان کشور است، در زمین بدخواهان ایران بازی نکنیم.»

در ۲ روز آغازین سال جدید، عده‌ای با سوءاستفاده از شرایط کشور و انجام اقداماتی وحدت‌شکن، حوادث تلخی را در ارومیه رقم زدند که با درایت و بصیرت مردم شریف ایران، این توطئه خنثی شد.


12170531
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار فرهنگی‌هنری

فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» به مناسبت ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) حال و هوای شبکه‌های تلویزیونی رنگ و بوی فاطمی به خود می‌گیرد و حسینیه‌ای به وسعت ایران در رسانه ملی برپا می‌شود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» سریال طنز اجتماعی «میراث» تولید شده در مرکز سیمرغ معاونت سیما، به‌زودی با روایتی تازه از امید، خودباوری و نقش‌آفرینی نهاد‌های مردمی و نخبگان ایرانی از شبکه دو سیما روی آنتن می‌رود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» آمار فروش و مخاطب نمایش‌های مجموعه تئاترشهر، تالارهنر و تماشاخانه‌سنگلج تا ۳۰ آبان ماه اعلام شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» نشست خبری چهل و سومین جشنواره جهانی فجر با حضور روح‌الله حسینی دبیر این رویداد صبح امروز اول آذر ماه در موزه سینما برگزار شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» حجت‌الاسلام موسوی مطلق گفت: هنر مرحوم محمد کاسبی این بود که کاسب آخرت بود و مواضع و ابراز ارادت‌هایش در جهت دنیایش نبود.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» هنرمند پیشکسوت هنر‌های تجسمی در سومین نمایشگاه آثار هنر‌های سنتی از نوآوری‌های خود در ساخت آثار معرق و صندوقچه‌های سنتی گفت.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» شبکه نمایش مجموعه سه‌گانه روح‌الله حجازی شامل «سبز به رنگ زمرد»، «سپید به رنگ مروارید» و «سرخ به رنگ عقیق» را روی آنتن می‌برد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» بازیگر سریال «سه در چهار»، «خوش رکاب» را مهم‌ترین اثر به‌یادماندنی مرحوم کاسبی دانست و گفت: لوطی‌مسلک بودن شخصیت او باعث شد بسیاری از مخاطبان آن نقش را بسیار دوست داشته باشند.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» «مهرداد اسکویی» با کارگردانی مستند «روباه و ماه صورتی» برنده جایزه بهترین فیلم بخش مسابقه جشنواره بین المللی فیلم مستند آمستردام (IDFA) شد.
فرهنگی‌هنری
«باشگاه خبرنگاران» محمدحسین لطیفی از راز محبوبیت نقش‌های زنده‌یاد محمد کاسبی گفت و بیان کرد: از بین نقش‌های او سریال «خوش رکاب» بیشتر در یاد‌ها مانده است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است