اقتصادی 17:21 - 25 شهریور 1403
رئیس کانون انجمن صنایع غذایی گفت: خوداتکایی دانه‌های روغنی با تامین نهاده و بذر مناسب، یکپارچه‌سازی اراضی و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری امکان‌پذیر است.

خوداتکایی دانه‌های روغنی با تامین نهاده و بذر مناسب امکان‌پذیر است

محمدرضا مرتضوی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در شرایط کنونی بخش اعظم دانه های روغنی از طریق واردات تامین می شود که با اتخاذ برخی سیاست ها،  امکان دستیابی به این اهداف وجود دارد.

به گفته او، محدودیت منابع آبی مشکل بخش زراعت ایران است، از این رو باید حداکثر بهره برداری از آب موجود کشور در راستای تحقق اهداف صورت بگیرد.

مرتضوی با تاکید بر تجدید نظر و ارزیابی مجدد نظام آبیاری اراضی موجود کشور افزود: با استفاده از سیستم های آبیاری علمی باید حداکثر بهره برداری را داشته باشیم و تا زمانیکه موضوع آب، آبیاری و استفاده از روش های مدرن در کشور حل نشود، امکان رسیدن به اهداف  وجود ندارد.

رئیس کانون انجمن صنایع غذایی ادامه داد: تا زمانیکه موضوعات کشت یکپارچه، بذرهای اصلاح شده و استفاده از بهترین ارقام بذر در زمین زراعی را مورد تجدید نظر قرار ندهیم و به عبارتی انقلاب سبز ایجاد نشود، خوداتکایی دانه های روغنی محقق نمی شود.

 او گفت: تامین نهاده ها، تامین بذر، یکپارچه سازی اراضی و مدیریت صحیح جمع آوری از راهکارهای افزایش بهره وری و خوداتکایی دانه های روغنی محسوب می شود. به عنوان مثال تا زمانیکه اقتصاد آزاد در روسیه برپا نشد، بزرگترین وارد کننده غلات بود، اما اکنون ۱۰ ها میلیون تن صادرات غلات دارد.

 خبرنگار: آزاده محبی


12092972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» نایب رئیس اتاق ایران گفت: راه‌اندازی بارانداز لجستیکی و احداث شهرک صنعتی مشترک ایران و آذربایجان از مصوبات کمیسیون مشترک اقتصادی و توافقات روسای جمهور دو کشور است که چشم انتظار پیگیری است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» انحصار زمین و از سوی دیگر عدم توجه به معماری ایرانی _ اسلامی زمینه ساز ایجاد مشکلات در حوزه مسکن شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنابر گفته کارشناسان، در بیمه شخص ثالث راننده محور راننده‌ای که خوب رانندگی می‌کند یک امتیاز دریافت کرده و در نهایت قیمت کمتری برای بیمه شخص ثالث پرداخت می‌کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: ترافیک سنگین در تمامی محور‌های شمالی به ویژه محور چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: فردا جمعه در نیمه غربی و مرکز کشور شاهد خیزش گردوخاک و کاهش کیفیت هوا خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان نوشت افزار کشور گفت:در حال حاضر برای تأمین نوشت افزار کشور مشکلی نداریم. زیرا تولیدکنندگان از قبل به این موضوع فکر کرده و تولیدات خود را انبار کرده‌اند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور اقتصادی و دارایی در گردهمایی سراسری مدیران کل امور اقتصادی و دارایی استان‌های این وزارتخانه، از تشکیل ستاد‌های توسعه منطقه‌ای به‌منظور حل سریع‌تر چالش‌های اقتصادی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر پالایشگاه دوم مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: این پالایشگاه موفق شد امکان تبادل گاز با سایر پالایشگاه‌های سایت یک را فراهم کند و گامی مهم در جهت ارتقای پایداری تولید بردارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در پی بازرسی‌های فنی معاونت استاندارد پرواز سازمان هواپیمایی کشوری از یک شرکت هواپیمایی داخلی، مشخص شد برنامه‌ها و دستورالعمل‌های کارخانه سازنده در خصوص تعمیر و نگهداری فنی یکی از هواپیما‌های این شرکت، به طور کامل رعایت نشده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بنا به اعلام بانک مرکزی، سهمیه تسهیلات قرض‌الحسنه اشتغال‌زایی موضوع جزء (۲-۷) بند (ب) تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور و توزیع نهادی آن با مبلغ کل ۶۰ همت به ۲۰ بانک عامل ابلاغ شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است