اقتصادی 17:21 - 25 شهریور 1403
رئیس کانون انجمن صنایع غذایی گفت: خوداتکایی دانه‌های روغنی با تامین نهاده و بذر مناسب، یکپارچه‌سازی اراضی و استفاده از سامانه‌های نوین آبیاری امکان‌پذیر است.

خوداتکایی دانه‌های روغنی با تامین نهاده و بذر مناسب امکان‌پذیر است

محمدرضا مرتضوی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: در شرایط کنونی بخش اعظم دانه های روغنی از طریق واردات تامین می شود که با اتخاذ برخی سیاست ها،  امکان دستیابی به این اهداف وجود دارد.

به گفته او، محدودیت منابع آبی مشکل بخش زراعت ایران است، از این رو باید حداکثر بهره برداری از آب موجود کشور در راستای تحقق اهداف صورت بگیرد.

مرتضوی با تاکید بر تجدید نظر و ارزیابی مجدد نظام آبیاری اراضی موجود کشور افزود: با استفاده از سیستم های آبیاری علمی باید حداکثر بهره برداری را داشته باشیم و تا زمانیکه موضوع آب، آبیاری و استفاده از روش های مدرن در کشور حل نشود، امکان رسیدن به اهداف  وجود ندارد.

رئیس کانون انجمن صنایع غذایی ادامه داد: تا زمانیکه موضوعات کشت یکپارچه، بذرهای اصلاح شده و استفاده از بهترین ارقام بذر در زمین زراعی را مورد تجدید نظر قرار ندهیم و به عبارتی انقلاب سبز ایجاد نشود، خوداتکایی دانه های روغنی محقق نمی شود.

 او گفت: تامین نهاده ها، تامین بذر، یکپارچه سازی اراضی و مدیریت صحیح جمع آوری از راهکارهای افزایش بهره وری و خوداتکایی دانه های روغنی محسوب می شود. به عنوان مثال تا زمانیکه اقتصاد آزاد در روسیه برپا نشد، بزرگترین وارد کننده غلات بود، اما اکنون ۱۰ ها میلیون تن صادرات غلات دارد.

 خبرنگار: آزاده محبی


12092972
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل برق منطقه‌ای گفت: توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در تهران یکی از اولویت‌های ماست تا از توسعه نیروگاه‌های فسیلی در مرکز شهر جلوگیری کنیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر هماهنگی امور گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: با توجه به افزایش دمای هوا و کاهش ۷ درجه‌ای دمای هوا شاهد تشدید نظارت‌ها بر کنترل دمای هوای ادارات هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد گفت: یک طرح ۱۷ بندی بین سه دستگاه اقتصادی به امضا رسیده؛ همه دستگاه‌های اقتصادی ذی ربط در این موضوع دخیل هستند بانک مرکزی، وزارت اقتصاد، سازمان برنامه، صمت، بهداشت، جهاد و وزارت خارجه در این طرح دخالت دارند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت صمت گفت: عرضه خودرو‌های وارداتی در نیمه دوم سال از طریق سامانه افزایش یافته که زمینه ساز کاهش حباب‌های قیمتی خودرو شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بورس گفت: بورس وارد مرحله تثبیت شده است، عمق بخشی به بازار سرمایه باعث شد تا اعتماد به بازار برگردد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی بانک مرکزی گفت: آمار نقدینگی تا پایان مرداد ماه منتشر شده و برای بقیه آمار نیز باید ترازنامه بانک مرکزی بسته شود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» دبیر فدراسیون طیور گفت: اکنون در میادین عمده فروشی و خرده فروشی به وفور مرغ و تخم مرغ موجود است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اتحادیه صنف فروشندگان آجیل و خشکبار گفت: در حال حاضر مشکلی در عرضه آجیل و خشکبار شب یلدا نداریم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تأمین مالی پروژه‌های نهضت ملی مسکن یکی از مهم‌ترین اقدامات و گام‌ها در جهت تکمیل این پروژه‌ها است چراکه با اتمام و عرضه این واحد‌ها در بازار شاهد بهبود وضعیت مسکن خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پرشدگی سد‌های کشور در حال حاضر حدود ۳۳ درصد است که نسبت به سال گذشته حدود ۲۵ درصد کاهش را نشان می‌دهد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است