اجتماعی 17:26 - 17 بهمن 1403
رئیس و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های امام و شهدا در حرم مطهر امام خمینی (ره) حاضر شدند.

هر کجا از راه امام خمینی (ره) دور شدیم، ضربه خوردیم

سید پرویز فتاح، رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های امام و شهدا در حرم مطهر امام خمینی (ره) حاضر شد و همراه با مدیران و جمعی از کارکنان ستاد با حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی تولیت حرم امام دیدار کرد.

فتاح در این دیدار ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و ایام الله دهه فجر اظهار داشت: امام خمینی (ره)، پیغمبر و نبی نبود، اما راه انبیا را به ما نشان داد و ما بزرگ شده مکتب امام راحلیم.

رئیس ستاد اجرایی فرمان امام ادامه داد: ما و مسئولان هر چقدر و هر کجا از امام و راه امام دور شدیم، ضربه خوردیم و هر جا به عهدمان با امام وفادار بوده‌ایم، به موفقیت رسیدیم.

فتاح گفت: انقلاب زنده است و باید نگاه امام به محرومان و مستضعفان را دنبال کنیم و به مردم خدمت کنیم. این تجدید میثاق‌ها به معنای آن است که باید بر این مرام انقلابی باقی بمانیم و از رهبری عزیزمان تبعیت کنیم.

وی تاکید کرد: باید وصیت امام را بار‌ها بخوانیم. امام فراموش شدنی نیست، او زنده است و در دل‌های آزادگان عالم جا دارد.

در ادامه این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی تولیت حرم امام راحل ضمن تبریک اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر با اشاره به آیات سوره‌های مدثر و حاقه گفت: مجموعه‌ای که برای خدمت‌رسانی شکل می‌گیرد باید نسبت به درد و رنج مردم توجه کند. یکی از مجموعه‌های ارزشمند خدمت‌رسانی در کشور، ستاد اجرایی فرمان امام است که برای حل مشکلات مساکین و نیازمندان بسیار منشا اثر است. الحمدلله از وقتی به یاد دارم آقای فتاح در خط و راه امام، وفادار و به لطف خدا موفق بوده‌اند.

وی افزود: دین‌داران وقتی متصدی دنیای مردم می‌شوند باید بیشتر مراقب باشند و به مردم بیشتر توجه کنند. باید درد مردم را با گوشت و پوستمان حس کنیم. همه مسئولیت داریم، هرکس به اندازه فهم و قدرتش باید همت کند تا از کار مردم گره‌گشایی شود.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن خمینی ادامه داد: آن چیزی که جامعه را از درون تهی می‌کند، بی‌تفاوتی و شکاف طبقاتی است. باید همت داشته باشیم و تلاش کنیم تا بتوانیم مواجهه درستی با مسائل داشته باشیم. اگر درد دیگران را درد خودمان بدانیم دشمنان ما نمی‌توانند قدمی بردارند. 

وی افزود: اوضاع دهه ۶۰ سخت‌تر از امروز بود، اما انسجام و همدلی هم بیشتر بود و با آن روحیه توانستیم مشکلات را پشت سر بگذاریم. باید دستانمان را در دستان یکدیگر قرار دهیم و همدل شویم تا بتوانیم مسائل را حل کنیم.

در پایان این دیدار نماز جماعت ظهر و عصر به امامت حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی اقامه شد.

منبع: مرکز اطلاع‌رسانی ستاد اجرایی فرمان امام


12151750
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راه راهور فراجا به عموم مسافران و رانندگان هشدار داد که مراقب تغییرات شدید جوی و شرایط نامساعد جاده‌ای باشند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره مهندسی ترافیک پلیس راهور فاتب گفت: از ساعت ۲۴:۰۰ امشب بمدت دو هفته ورودی بلوار عدل و خیابان سردار جنگل از بزرگراه شهید همت مسدود می‌گردد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس و کارکنان ستاد اجرایی فرمان امام در مراسم تجدید بیعت با آرمان‌های امام و شهدا در حرم مطهر امام خمینی (ره) حاضر شدند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: فرمول اختیاری محاسبه امتیازی مستمری، یک پیشنهاد اصلاحی برای آینده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به فعالیت سامانه بارشی از فردا و کاهش ۸ تا ۱۰ درجه‌ای دما، از آماده‌باش مدیریت بحران در این استان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس کل دادگستری استان تهران عنوان کرد: گزارشات حاکی از این است که استفاده از ظرفیت پابند الکترونیک نسبت به سال گذشته ۳۹ درصد افزایش داشته است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان بازرسی کل کشور اعلام کرد که مشکل یکی از شرکت‌های بزرگ فعال در صنعت برق کشور که در معرض تعطیلی قرار گرفته بود، رفع شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» جانشین پلیس راه راهور فراجا از بازگشایی جاده چالوس پس از ۴ روز انسداد به دلیل عملیات عمرانی از ساعت ۱۴:۳۰خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران طی بازدید از بافت‌های فرسوده شهرستان فیروزکوه گفت: در جلسه شورای برنامه‌ریزی در این خصوص بحث و تبادل‌نظر خواهیم کرد تا بتوانیم تصمیمات لازم را برای تعیین تکلیف منطقه اتخاذ کنیم.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز فناوری اطلاعات سازمان تأمین‌اجتماعی از پایداری سامانه درمانی این سازمان و پایش ۲۴ ساعته آن خبر داد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است