سیاسی 19:28 - 08 اسفند 1402
فهرست نامزدهای منتخب جبهه مردمی ایران قوی منتشر شد.

همه باهم مجلس قوی، ایران قوی

جبهه مردمی ایران قوی که با شعار هرخانه یک ستاد و عضویت ۶ حزب و ده‌ها ستاد و تشکل مردمی کار خود را از انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ آغاز کرد، و پس از انتخابات با تشکیل کمیته‌های تخصصی و دعوت از نخبگان نسبت به بررسی مسائل کشور در سطح ملی و محلی و ارائه راهکار به سازمان‌ها و نهاد‌های ذیربط در تلاش بود تاکید بر شایسته گزینی و پرهیز از سهم خواهی و مقدم داشتن مصالح ملی بر منافع گروهی موجب شد تا شورای راهبردی این جبهه از ارائه لیست مستقل منصرف شود و تصمیم به بررسی شایسته‌ترین نامزد‌ها از لیست‌های مختلف احزاب و ائتلاف‌های انقلابی و ولایی کشور و معرفی بهترین آن‌ها به مردم را در بر بگیرد.

فهرست نامزدهای منتخب جبهه مردمی ایران قوی به ترتیب حروف الفباء به شرح زیر اعلام می گردد:

۱- لاله افتخاری

۲- مرتضی آقاتهرانی

۳- زهره الهیان

۴- محسن پیرهادی

۵- رضا تقی پور

۶- محمدحسین حسین زاده بحرینی

۷- سیدمحمدرضا حسینی

۸- حسن خجسته باقرزاده

۹- علی خضریان

۱۰- مجتبی رحماندوست

۱۱- عبدالحسین روح الامینی

۱۲- مجتبی زارعی

۱۳- طاهره زرنگار

۱۴- ایرج سفلی شاهوردی

۱۵- مالک شریعتی نیاسر

۱۶- حسین صمصامی

۱۷- شهرام عظیمی

۱۸- پیمان فلسفی

۱۹- فاطمه قاسم پور

۲۰- محمدباقر قالیباف

۲۱- نیره قوی

۲۲- سعید کرمی

۲۳- محمداسماعیل کوثری

۲۴- منوچهر متکی

۲۵- سیدنظام الدین موسوی

۲۶- سعید مهدوی کنی

۲۷- سیدمحمود نبویان

۲۸- حسین نجابت

۲۹- بابک نگاهداری

۳۰- ابوذر هاشمی


12034255
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» گفت‌وگوی ویژه خبری شنبه شب به موضوع ترامپ و ماجراجویی جدید وی در دریای کارائیب اختصاص داشت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر خارجه ایران با بیان اینکه «بمب اتمی ایران، توانایی نه گفتن جلوی قدرت‌هاست و این اتفاق از زمان پیروزی انقلاب به وقوع پیوسته است»، گفت: مشکل ایران و آمریکا خوی سلطه‌طلبی طرف مقابل است، اما می‌توانیم روابط را مدیریت کنیم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس جمهور با صدور حکمی آقایان حسن حدادپور، حسین محمدنوازی، وحید یزدانیان را به عنوان اعضای شورای‌عالی فضایی منصوب کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: ۲۳ هزار مرکز غیردولتی با این سازمان همکاری دارند و حدود ۹۰ درصد خدمات بهزیستی توسط مردم و بخش غیردولتی انجام می‌شود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی دولت با اشاره به اقدام بانک مرکزی در آغاز فرآیند «گزیر» (فیصله) بانک آینده، گفت: ناترازی بانک‌ها یکی از دلایل خلق تورم است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مرکز پژوهش‌های مجلس می‌گوید سایه‌ای از فرسودگی مزمن در مدیریت راهبردی برای افق پیش روی ایران آینده سنگینی می‌کند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» محمدبیگی با اشاره به روند کاهشی سقط جنین‌های عمدی، این موضوع را نتیجه افزایش سطح آگاهی، اجرای قوانین حمایت از خانواده و فعالیت گروه‌های جهادی دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی در رده سنی امید ایران در رقابت‌های جهانی را به جوانان، مربیان و مدیران متعهد و متخصص کشتی تبریک گفت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به انحلال بانک آینده گفت: ورود بانک آینده به فرایند گزیر یک موفقیت بزرگ برای نظام تصمیم‌گیری و حکمرانی کشور بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی وزارت امور خارجه نوشت: بی کیفرمانی ادامه‌داری که حامیان و توجیه‌کنندگان جنایات اسرائیل به این رژیم اعطا کرده‌اند، باید پایان یابد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است