سیاسی 08:28 - 04 فروردین 1402

مردمی‌سازی اقتصاد را تا اجرای کارآمد آن دنبال می‌کنیم

فاطمه قاسم‌پور رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب به مناسبت نوروز ۱۴۰۲ گفت: در صحبت‌های نوروزی مقام معظم رهبری، هم در پیام نوروزی و هم در سخنرانی حرم مطهر رضوی، چند موضوع مهم مورد تاکید قرار گرفت؛ مهم‌ترین بخش بیانات ایشان نیز مسئله امروز کشور یعنی اقتصاد بود که در چند سال اخیر نیز مکرراً به آن اشاره کرده و توجه ویژه داشته‌اند.

وی تصریح کرد: بنا بر بیانات مقام معظم رهبری «مهار تورم» و «رشد تولید» دو موضوع مهمی هستند که امسال باید بر آنها تمرکز ویژه صورت بگیرد چراکه این دو می‌توانند در بهبود اقتصادی بسیار نقش‌آفرین باشد.

قاسم‌پور بیان کرد: توجه همزمان به نقش قوای سه گانه در کنار حضور و مشارکت مردم از مباحث حائز اهمیت دیگر در بیانات ایشان بود. مشارکت مردمی در اقتصاد بحث بسیار مهمی است چراکه به تعبیر رهبری هر جا مردم وارد عرصه شده‌اند پیروزی حاصل شده است.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: مهم‌ترین نکته آن است که نخبگان و مسئولین به نحوه مشارکت مردم در اقتصاد نگاه و توجه جدی و ویژه داشته باشند. ضروری است درباره آنچه در اجرای اصل ۴۴ تجربه کردیم، آسیب‌شناسی صورت بگیرد و در ادامه، مردمی‌سازی اقتصاد را تا اجرای کارآمد این هدف دنبال کنیم.

وی با اشاره به اینکه «تحول» یکی دیگر از موضوعات مهمی بود که رهبر انقلاب درباره آن سخن گفتند، بیان کرد: همچنین مقام معظم رهبری در سالیان اخیر بارها درباره رویکرد خود در موضوع تحول به عنوان یکی از موضوعات حائز اهمیت در کنار سایر موضوعات یاد کرده‌اند. آنچه در بیانات ایشان درباره تحول مطرح شد و ضروری است که به آن در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌ها توجه ویژه داشته باشیم، عنصر «ایمان و استقامت» در فرهنگ ایرانی-اسلامی است. قطعاً باید در مسیر تقویت این عنصر، گام‌های جدی‌تری برداریم.

قاسم‌پور درباره بیانات رهبر انقلاب در خصوص سیاست خارجه عنوان کرد: رویکرد استکبارستیزی به عنوان دال اصلی گفتمان انقلاب در فرمایشات رهبر معظم انقلاب مورد تاکید مجدد قرار گرفت. ایشان بار دیگر تاکید کردند، در حال حاضر ارتباط ما با قاره آسیا به طور ویژه در حال توسعه و تحکیم است.

رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی متذکر شد: حتی با کشورهای اروپایی نیز، مشکلی نداریم؛ به تعبیر مقام معظم رهبری اروپا اگر مبتنی بر سیاست‌های استکباری آمریکا پیش نرود در مسیر ارتباط با آنها مانع جدی وجود ندارد.

قاسمپور اضافه کرد: بحث جدی دیگر این بود که رهبر انقلاب تاکید کردند ایران دخالتی در اموری همچون جنگ اوکراین و روسیه ندارد. به نظر می‌رسد با توجه به آنچه در بیانات رهبری مورد تاکید قرار گرفت، بار دیگر به همگان یادآوری شد که سیاست ایران در سیاست خارجی «سیاست استکبارستیزی» است.


11846857
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماز باران به امامت آیت‌الله حسن منفرد در آستان حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) اقامه شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده مجلس می‌گوید دولت باید حذف ارز ۲۸۵۰۰ تومانی را از مسیر مجلس انجام دهد، نه اینکه از طریق شورای سیاست‌گذاری‌های اقتصادی و سران قوا صورت گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، در تماس تلفنی با هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه در مورد روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌و‌گو کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور رئیس جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها با انتشار پیامی ضمن گرامیداشت یاد و خاطره فواد شمس، نوشت: فؤاد از کنشگران دغدغه‌مند و منتقد مصلحی بود که همواره می‌کوشید صدای بی‌صدایان باشد و برای ساختن ایرانی بایستد که در آن کرامت و برابری برای هم...
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» اسماعیل بقائی، ادعا‌های مندرج در بیانیه پایانی نشست وزرای امور خارجه گروه ۷ در کانادا راجع به جمهوری اسلامی ایران را بی‌اساس، غیرمسئولانه و مردود دانست.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مشاور امور بین‌الملل رهبر انقلاب ضمن تبریک برگزاری موفق انتخابات پارلمانی عراق، نوشت: آینده‌ای روشن و پرفروغ در انتظار همکاری‌های دو ملت برادر خواهد بود.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سفارت ایران در ژاپن به بیانیه مشترک وزرای خارجه گروه هفت در «نیاگارا» واکنش نشان داد و اعلام کرد که این بیانیه مجددا حاوی ادعا‌های بی‌اساس علیه ایران است.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده با تأکید بر تقویت همکاری‌های میان‌ نهادی برای ارتقای حضور زنان در عرصه های بین‌المللی، گفت: ظرفیت دیپلماسی می‌تواند در خدمت توانمندسازی زنان ایرانی قرار گیرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر کشور ضمن تمجید از مواضع سازنده بورکینافاسو در مجامع بین المللی، گفت: هیچ محدودیتی در توسعه روابط با کشور‌های آفریقایی نداریم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت با تأکید بر اینکه یارانه به اتباع خارجی تعلق ندارد، گفت: افراد فاقد شماره ملی ایران به هیچ عنوان یارانه دریافت نخواهند کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است