اقتصادی 12:17 - 01 اسفند 1403
سخنگوی شرکت ملی گاز از افزایش ۱۳ درصدی مصرف بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء در روز گذشته نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد.

افزایش ۱۳ درصدی مصرف گاز طبیعی در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء

سیدحسن موسوی سخنگوی شرکت ملی گاز ایران با بیان اینکه ۶۱۳ میلیون مترمکعب گاز طبیعی روز گذشته (۳۰ بهمن) در بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء مصرف شده است، بیان کرد: مقدار مصرف گاز در این بخش ۱۳ درصد نسبت به روز مشابه پارسال افزایش یافته است.

وی ادامه داد: ۸۶۰ میلیون مترمکعب گاز طبیعی دیروز به شبکه سراسری تحویل شد که ۷۱ درصد آن به بخش خانگی، تجاری و صنایع جزء اختصاص یافته است.

پس از برودت هوا و پیش‌بینی کاهش دما، مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت و جمعی از مسئولان کشور با هدف مصرف بهینه و تأمین سوخت زمستانی با انتشار پیام‌های تصویری یا مکتوب از مردم برای مشارکت در پویش «۲ درجه کمتر» دعوت کردند.

منبع: وزارت نفت


12157806
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر صندوق تامین خسارت‌های بدنی گفت: در بحث لوکوموتیو‌های بین شهری، آمار پوشش بیمه شخص ثالث به بیش از نود درصد رسیده‌اند، اما در حوزه واگن‌های مسافری و باری، این آمار هنوز رضایت‌بخش نیست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد گفت: براساس آمار شیوع بیماری تب برفکی به ۹ هزار و ۸۰۰ راس دام خسارت وارد کرد که این امر‌منجر به تلف شدن ۹۳۰ راس دام شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس اطلاعات تابلو‌های معاملاتی مرکز مبادله ارز و طلای ایران نرخ فروش در تالار دوم به ۱۳۲ هزار و ۵۰۷ تومان و این نرخ در تالار اول ۱۲۸ هزار و ۶۴۷ تومان معامله شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بسیاری از کارشناسان اذعان می‌کنند که اصلاح مصوبه الگوی کشت راه حلی مناسب برای تنظیم بازار محصولات کشاورزی و تحقق خودکفایی محصولات اساسی در برنامه هفتم است که در صورت تحقق می‌تواند از خروج قابل توجه ارز از کشور جلوگیری کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون وزیر جهاد با اشاره به کنترل شیوع بیماری تب برفکی گفت:به‌زودی بیش از ۷۵ راس دام سبک و سنگین کشور به شکل رایگان واکسینه می‌شوند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص حذف ارز ترجیحی و واکنش بازار سهام به آن نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل بازرگانی وزارت جهاد گفت: روند تصمیم‌گیری‌ها در خصوص ارز تخصیصی به واردات موجب شد وقفه در واردات گوشت قرمز صورت گیرد که این امر منجر به کاهش واردات نسبت به مدت مشابه سال گذشته شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به نرخ کنونی دام زنده، قیمت هرکیلو لاشه گوسفندی درب کشتارگاه ۶۵۰ هزارتومان است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس انرژی گفت: خروج بخاری‌های فرسوده و راندمان پایین که تعداد آن به بیش از ۲۰ میلیون فقره رسیده نقش مؤثری در کاهش مصرف گاز خانگی دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر اقتصاد و دارایی گفت: بودجه ۱۴۰۵ انقباضی نیست و به حمایت از تولید و کاهش تورم کمک می‌کند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است