اقتصادی 12:15 - 19 اردیبهشت 1400

۶ هزار راننده ناوگان برون شهری تهران بیکار شده اند

‌به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صدا و سیما؛ علی انصافی افزود: صنف مسافربری از جمله صنوف آسیب دیده در شرایط کرونا بوده است، به طوری که با تعطیلی مدارس، دانشگاه‌ها و تورهای مسافرتی، فعالیت بسیاری از رانندگان و دارندگان وسایل نقلیه مسافربری که عضو این اتحادیه بوده اند، تعطیل شد.

وی ادامه داد: فقط ۴۰ درصد از رانندگان ما همچنان فعال هستند و ۶۰ درصد بیکار شده اند. از ۱۲۰ شرکت زیر مجموعه اتحادیه هم، شب عید یکی از شرکت‌ها مجبور به تعطیلی و انحلال شد.

انصافی همچنین گفت: تا کنون از ۱۰ هزار راننده تحت پوشش اتحادیه، بیش از ۲ هزار نفر از رانندگان به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و بیش از ۲۰۰ نفر نیز جان خود را ازدست داده‌اند. فقط در یک ماه گذشته در شرکت مسافربری ما، ۳ نفر از کرونا فوت کردند.

وی افزود: شرایط کار و معیشت رانندگان بسیار سخت است، حتی رانندگان سرویس‌های بیمارستان‌ها هم در اولویت نخست دریافت واکسن کرونا قرار نگرفته‌اند و همه رانندگان در اولویت سوم هستند.

رئیس اتحادیه مسافربری تهران تصریح کرد: بهتر بود که در کنار تسهیلات حمایتی یا حتی به جای آن، بخشودگی مالیاتی و پرداخت بیمه رانندگان و تسهیل در تهیه لاستیک و لوازم جانبی مورد توجه قرار می‌گرفت.

انصافی ادامه داد: نوسازی ناوگان حمل و نقل شهری و برون شهری بیش از پنج سال است که متوقف شده، کارخانجات تولیدکننده انواع اتوبوس، مینی بوس و ون، تولیدشان به صفر نزدیک است و واردات هم انجام نشده است.

وی افزود: در بازار قطعات موردنیاز و روغن و وسایل جانبی اصل به آسانی پیدا نمی‌شود و برخی از فروشندگان نیز اجناس غیر اصل را با قیمت اجناس اصل می‌فروشند.

رئیس اتحادیه مسافربری استان تهران گفت: در جهت جلوگیری از دخالت دلالان و واسطه‌ها که نتیجه‌ای جز گرانی ندارد، دولت توزیع لاستیک، روغن و اقلام استهلاکی را از طریق اتحادیه انجام دهد این تنها راهکار جهت قطع دست واسطه‌ها و سوداگران است.

وی ادامه داد: قطع کردن دست دلالان و رفع تبعیض مهمترین خواسته ما از دولت است تا در این شرایط سخت اقتصادی، امکان ادامه فعالیت این قشر فراهم شود.


11058497
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون شرکت ساخت گفت:پیش بینی می‌شود تا پایان سال ۸ همت قبض عوارض آزادراهی صادر شود، اما کمتر از ۴ همت درآمد از محل آن کسب شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هواشناسی اعلام‌کرد: با ورود سامانه بارشی از غرب، طی ۲۴ ساعت آینده در نیمه غربی کشور، شاهد بارش باران، وزش باد و گاهی رعد و برق و در ارتفاعات بارش برف خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه، ظرفیت ناوگان گروه کشتیرانی در منطقه خزر طی چند سال اخیر از ۹۵ هزار تن به ۱۲۰ هزار تن افزایش یافته است، گفت: با اضافه شدن یک شناور جدید، این رقم به ۱۵۰ هزار تن افزایش پیدا می کند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون صنایع ماشین‌آلات وزارت صمت اعلام کرد: قیمت‌های جدید خودرو پس از مخالفت این وزارتخانه با نرخ‌های اعلامی قبلی، پس از بررسی و تایید در بانک مرکزی به خودروسازان ابلاغ شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر نفت، برگزاری نوزدهمین نشست کمیسیون مشترک ایران و روسیه را فرصتی مهم برای تعمیق روابط راهبردی تهران و مسکو دانست
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بهینه‌سازی، بر لزوم پرهیز از قضاوت‌های اجتماعی و استفاده از ظرفیت متخصصان داخلی، اصلاح ساختار‌های نهادی، بازتنظیم نظام قیمت‌ها و ایجاد بازار صرفه‌جویی انرژی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل بورس انرژی گفت: راه‌اندازی معاملات برخط برق با حذف دسترسی‌های نامتقارن اطلاعاتی، بهینه‌سازی فرآیند‌ها و افزایش کارایی معاملات در حوزه برق همراه خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ۱۴۰۴ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های اول تا سوم در سراسر کشور واریز شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» در راستای توسعه خدمات هوشمند و تسهیل دسترسی مودیان و به منظور تسهیل فرآیند اعطا بخشودگی به فعالان اقتصادی، سامانه درخواست بخشودگی جرایم مالیاتی در کارتابل مودیان به صورت رسمی راه‌اندازی شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است