اقتصادی 11:25 - 27 شهریور 1405
رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بیمه ارتقایی گندم در کنار بیمه فراگیر اطمینان خاطری برای کشاورزان در برابر حوادث غیرمترقبه است.

غرامت کشاورزان ظرف یک هفته پرداخت می‌شود

باشگاه خبرنگاران جوان؛ آزاده محبی - عطااللّه هاشمی رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: با توجه به اقلیم ۴ فصل کشور، در بسیاری از استان ها کشت و تولیدات بخش کشاورزی در معرض تهدید و بلایای طبیعی است به طوریکه سیل، آتش سوزی، یخبندان و دیگر بلایای طبیعی منجر به آسیب بخش کشاورزی می شود.

به گفته وی، صندوق بیمه کشاورزی طی یکسال اخیر با رایزنی هایی که انجام دادند، اعتبارات خوبی از دولت دریافت کردند و در مقابل خدمات خوبی ارائه دادند به طوریکه حداکثر ظرف یک‌ هفته خسارت پرداخت می شود.

هاشمی ادامه داد: در بخش گندم بیمه فراگیر پرخطر داریم به طوریکه کل گندم کشت شده در سراسر کشور از سوی دولت بیمه می شود که تنها هزینه کاشت را پوشش می دهد، اما خود محصول که درآمد کشاورز را مشمول می شود، پوششی ندارد.

 رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: از صندوق تقاضا کردیم که بیمه ارتقایی برای محصولات ببینند که در تمامی زیربخش های باغبانی، دام و طیور و زراعت این امر اجرا شده که از کشاورزان تقاضا داریم حتما محصول خود را بیمه کنند تا صرفا با بیمه فراگیر که از سوی دولت پرداخت می شود، تنها هزینه کاشت را نگیرند و کشاورزان از این طرح استقبال کنند تا در روز مبادا صندوق به کمک آنها آید‌.


12307090
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل دفتر امور آب وزارت جهاد کشاورزی گفت: براساس آخرین آمار از جمع بندی استان ها، میزان دقیق خسارات به لحاظ کمی و کیفی ۹ تا ۱۰ میلیون تن محصولات کشاورزی با ارزش ۳۵۰ همت خسارت وارد شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: بیمه ارتقایی گندم در کنار بیمه فراگیر اطمینان خاطری برای کشاورزان در برابر حوادث غیرمترقبه است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام کارشناسان هدایت نقدینگی به سمت نوسازی بنگاه‌ها، افزایش بهره‌وری و تقویت صادرات غیرنفتی را به دنبال دارد که در نهایت به رشد تولید ناخالص داخلی به دنبال دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طرح ساماندهی کارت سوخت وارد مرحله تازه‌ای شده است؛ به‌دنبال اجرای آزمایشی استفاده از کارت بانکی و توسعه آن، سیاست‌گذار به سمت کاهش وابستگی به کارت‌های آزاد جایگاه، افزایش استفاده از کارت سوخت شخصی و راه‌اندازی «سوئیچ سهمیه» حرکت کرده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس بنیاد ملی گندمکاران گفت: براساس آمار از ابتدای فصل برداشت تاکنون بیش از ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:روز جمعه، موج بارشی جدیدی از سمت شمال‌غرب وارد کشور خواهد شد. نتیجه نفوذ این سامانه، افزایش ابر، کاهش نسبی دما و آغاز بارندگی‌ها در این مناطق خواهد بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قائم مقام وزیر صمت در امور بازرگانی در دیدار با معاون اول کشاورزی تاجیکستان بر توسعه همکاری‌های اقتصادی و تجاری در بخش کشاورزی تاکید کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مجمع عمومی عادی سالیانه بیمه مرکزی سال ۱۴۰۵ با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی و سایر اعضا در محل بیمه مرکزی برگزار شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشوراز ترافیک سنگین در برخی محور‌های مواصلاتی کشور به‌ویژه محور‌های شمالی و شریان‌های منتهی به تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون سازمان ملی زمین و مسکن گفت:۷۴ هزار هکتار از اراضی برنامه هفتم به محدوده‌های شهری و روستایی الحاق شد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است