بین‌الملل 16:08 - 18 شهریور 1404
این نمایشگاه بدون حضور مقامات دولتی اسرائیل گشایش یافت که دلیل آن تنش بین انگلیس و اسرائیل بر سر مناقشه غزه است.

صد‌ها طرفدار فلسطین خارج از نمایشگاه تسلیحات لندن تجمع کردند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ اعظم پورکند - معترضان طرفدار فلسطین روز سه‌شنبه خارج از یک نمایشگاه بزرگ تسلیحات در لندن تجمع کردند. این نمایشگاه بدون حضور مقامات دولتی اسرائیل گشایش یافت که دلیل آن تنش بین انگلیس و اسرائیل بر سر مناقشه غزه است.

پلیس شاهد بود که حدود ۳۰۰ معترض با تکان دادن پرچم‌های فلسطین و در دست داشتن پلاکاردهایی، از جمله پلاکاردی با این مضمون که «انگلیس: فروش سلاح به اسرائیل را متوقف کن. نسل‌کشی غزه را پایان بده» تجمع کردند.

دولت انگلیس مقامات اسرائیلی را از این رویداد چهارروزه حذف کرد، اما ۵۱ شرکت نظامی اسرائیلی از جمله تولیدکننده بزرگ تسلیحات، البیت، قرار است حضور یابند.

رافائل و صنایع هوافضای اسرائیل، که هر دو وابسته با این رژیم هستند، نیز غرفه خواهند داشت و اسرائیل را به پنجمین هیئت بزرگ ملی در این نمایشگاه در مرکز نمایشگاهی اکسسل لندن تبدیل خواهند کرد.

«امیلی اپل»، سخنگوی «کارزار علیه تجارت تسلیحات»، در یک بیانیه گفت: شرکت‌های اسرائیلی «باید به دلیل جنایت علیه بشریت تحت بررسی قرار گیرند، نه اینکه دعوت شوند تا از ویرانی غیرقابل توصیفی که در غزه به بار آورده‌اند، سود ببرند.»

وزارت دفاع انگلیس در پایان ماه اوت اعلام کرد که هیچ هیئت اسرائیلی دعوت نشده است و به «تصمیم اسرائیل برای تشدید عملیات نظامی خود در غزه» استناد کرد.

اسرائیل حذف مقامات خود از نمایشگاه بین‌المللی تجهیزات دفاعی و امنیتی (DSEI) را «تبعیض‌آمیز» خوانده است.

در همین حال، اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم اسرائیل، قرار است روز سه‌شنبه برای یک دیدار رسمی سه‌روزه در لندن حضور یابد.

بر اساس وب‌سایت DSEI UK، این نمایشگاه تسلیحات «دسترسی بی‌نظیری به دولت‌های بین‌المللی، وزارتخانه‌های دفاع... در کنار تمامی فرماندهی‌های خط مقدم انگلیس» ارائه می‌دهد.

انتظار می‌رود تعداد غرفه‌داران و بازدیدکنندگان در این رویداد حضور یابند، زیرا مناقشات جهانی از جمله جنگ روسیه و اوکراین، دولت‌های اروپایی و دیگران را به افزایش هزینه‌های نظامی ترغیب کرده است.

فرانسه، که در این نمایشگاه غرفه دارد، در ماه ژوئن دسترسی به غرفه‌های چندین تولیدکننده تسلیحات اسرائیلی در نمایشگاه هوایی پاریس را به دلیل نمایش چیزی که «سلاح‌های تهاجمی» نامید، مسدود کرده بود.

کی‌یر استارمر، نخست‌وزیر انگلیس، گفته است که اگر اسرائیل اقداماتی از جمله موافقت با آتش‌بس در جنگ غزه انجام ندهد، انگلیس اواخر این ماه به طور رسمی کشور فلسطین را به رسمیت خواهد شناخت.

لندن مذاکرات تجاری با اسرائیل به دلیل این مناقشه و همچنین برخی از مجوز‌های صادرات سلاح‌های مورد استفاده در غزه را معلق کرده است، اما برخی از قطعات ساخته شده در انگلیس، مانند قطعات هواپی‌های اف-۳۵ اسرائیل، همچنان صادر می‌شوند.

منبع: خبرگزاری فرانسه


12224500
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار بین‌الملل

بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» مقامات آمریکایی اعلام کردند که واشنگتن در حمله روز سه‌شنبه اسرائیل به مقامات حماس در قطر نقشی نداشته است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» عضو دفتر سیاسی حماس تایید کرد که همام الحیه، پسر خلیل الحیه و مدیر دفتر او، جهاد لباد در حمله اسرائیل به شهادت رسیده‌اند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» طالبان در بیانیه‌ای تجاوز اسرائیل به قطر و حمله به دفتر حماس  را وحشیانه خواند.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر ریاست‌جمهوری تاجیکستان از ارسال کاروانی حاوی بیش از ۳ هزار تن کمک‌های بشردوستانه شامل مواد غذایی، پوشاک و مصالح ساختمانی به مناطق زلزله‌زده شرق افغانستان خبر داد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» کنفرانس سرمایه‌گذاری بخش انرژی افغانستان با امضای توافق‌نامه‌هایی برای تولید بیش از ۹۱۰۰ مگاوات برق و سرمایه‌گذاری ۲۵۰ میلیون دلاری ازبکستان به پایان رسید.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» دفتر نخست وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد که هدف قرار دادن رهبران حماس «عملیات مستقل اسرائیلی» است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه، پایتخت قطر را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» آنتونیو گوترش حمله اسرائیل به مقامات حماس در دوحه، پایتخت قطر را محکوم کرد.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» نخست وزیر فرانسه، فرانسوا بایرو استعفای خود را به رئیس جمهور این کشور تقدیم کرده است.
بین‌الملل
«باشگاه خبرنگاران» حملات هوایی اسرائیل به دوحه در حالی مذاکره‌کنندگان حماس را هدف قرار داد که این گروه بر تعهد خود به آتش‌بس و توافق تبادل اسرا مجدداً تاکید کرده بودند .

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است