اجتماعی 16:46 - 04 فروردین 1404
سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: از ابتدای طرح نوروزی تا امروز، به بیش از ۸۶۷ هزار نفر خدمات داوطلبانه ارائه شد.

بهره‌مندی بیش از ۸۶۷ هزار نفر از خدمات و بسته‌های معیشتی هلال‌احمر در طرح نوروزی

باشگاه خبرنگاران جوان - مجتبی خالدی با اشاره به فعالیت‌های هلال احمر در ۹ روز گذشته و طرح نوروزی جمعیت گفت: در این مدت، ۹۱۷ عملیات توسط امدادگران هلال احمر انجام شد که ۶۹۱ مورد مربوط به حوادث جاده‌ای بود. ۱۱۲ فقره رهاسازی و انتقال ۵۵۰ نفر از مصدومین به مراکز درمانی در این عملیات‌ها انجام شد.

وی افزود: در طرح ملی خدمات بشردوستانه نیز ۱۲۸ هزار و ۱۵۱ نفر به پویش بهرفت (بهبود رفتار‌های ترافیکی) پیوستند و در مجموع ۴۰۴ هزار و ۷۱۴ نفر از خدمات بشردوستانه شامل اکیپ خدمات‌رسانی سحاب، فضای دوستدار کودک، بهرفت و ... بهره‌مند شدند.

سخنگوی جمعیت هلال احمر با اشاره به ارائه خدمات داوطلبانه حمایتی و معیشتی در مناطق کم برخوردار، گفت: ۸۶۷ هزار و ۵۲۸ نفر در قالب طرح هلال رحمت، نیابت و فاخر در مناطق کم برخوردار از خدمات هلال احمر استفاده کردند.

وی افزود: همچنین در روز ۲۵ اسفندماه تا ۳فروردین، ۱۱۴ هزار و ۷۱۷ نفر با مراجعه به مراکز درمانی، توانبخشی و دارویی هلال احمر از خدمات سلامت محور بهره‌مند شدند. در این فرآیند مجموع ۷ هزار و ۸۱ نفر از حجاج با مراجعه به مراکز درمانی از خدمات واکسیناسیون بهره‌مند شدند.

این مقام مسئول در هلال احمر با اشاره به اهمیت مقوله آموزش و پیشگیری در طرح نوروزی هلال احمر، خاطرنشان کرد: نیرو‌ها و مربیان جمعیت هلال احمر در روز‌های پایانی سال، به ۳۸۲ هزار و ۵۱۸ نفر آموزش‌های اولیه و همگانی را ارائه دادند.

خالدی یادآور شد: جمعیت هلال احمر تا پایان تعطیلات نوروز در حالت آماده باش قرار دارد و به مسافران و شهروندان خدمات ارائه می‌دهد. ماموریت نوروزی هلال احمر با بهره گیری از تمامی ظرفیت‌ها بی وقفه ادامه دارد و بر همین اساس در طرح ملی خدمات نوروزی هلال‌احمر مجموعا ۱میلیون و ۷۷۲ هزار و ۴۹۶ نفر خدمت به شهروندان ارائه شد.

این مقام مسئول در هلال احمر تاکید کرد: شهروندانی که عازم سفر هستند در مسیر ضرورت دارد تا به توصیه‌های دستگاه‌های امدادی توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه حادثه و سانحه مراتب را به شماره ۱۱۲ هلال احمر گزارش دهند.

منبع: جمعیت هلال احمر


12170305
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون بین الملل جمعیت هلال احمر اعلام کرد: هلال احمر ایران آمادگی دارد تا با ارسال کمک‌های امدادی، در کنار مردم زلزله زده میانمار باشد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان امداد و نجات جمعیت هلال احمر از بهره‌مندی بیش از ۲۴ هزار شرکت کننده در راهپیمایی روز جهانی قدس از خدمات سلامت محور امدادگران خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر میراث فرهنگی و گردشگری گفت: حضور بی وقفه هلال احمر در حوادث و سوانح امنیت‌آفرین بوده و پرچمدار ایجاد آرامش در کشور است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با برگزاری راهپیمایی روز جهانی قدس، نیرو‌های خدمات شهری شهرداری تهران، عملیات جمع‌آوری پسماند‌های خشک قابل بازیافت در مسیر‌های راهپیمایی را انجام دادند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل فرهنگی شهرداری تهران در بازدید از ستاد نوروزی گردشگری تهران از برنامه‌های متنوع برای استقبال از بهار و رمضان خبر داد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار تهران با اشاره به قدرت حضور مردم در راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: قدرت مردم آنقدر قابلیت دارد که پرونده ننگین همه مستکبران و خاصه غده سرطانی رژیم صهیونیستی را به اذن الهی و با یک خودباوری متکی بر ایمان ببندد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان بازرسی کشور گفت: ماهیت رژیم صهیونیستی با کشتار بیش از ۵۰ هزار مردم بی گناه فلسطینی بر مسلمانان آشکار شده است در حالی که نهاد‌های بین المللی در برابر این اقدامات وحشیانه، کاری نکردند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس پلیس راهور فراجا با ارایه گزارشی از ۱۳ روز گذشته طرح ترافیک نوروزی ۱۴۰۴، گفت: در این مدت (۲۵ اسفند تا ۷ فروردین) ۵۰۵ نفر بر اثر حوادث رانندگی کشته و ۱۲ هزار نفر نیز مجروح شده‌اند‌اند.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس اداره نظارت و سازماندهی بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا اعلام کرد: با آغاز طرح نوروزی و گسترش فعالیت‌های بازرسان نامحسوس پلیس راهور فراجا، تاکنون بیش از ۲۴۱۸۲ تخلف رانندگی در سطح معابر شهری و جاده‌ای کشور ثبت شده است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رییس قوه قضاییه گفت: روز جهانی قدس روزی است که در دنیا شناخته شده است و معنای آن این است که جهانیان با هر نوع استکبار، زورگویی، اشغال و سلطه‌گری سر ستیز دارند؛ روز قدس روزی است که وجدان‌های بیدار در سراسر جهان، با صدای رسا اعلام می‌دارند که...

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است