سیاسی 08:00 - 27 خرداد 1404
عضو شورای نظارت بر صداوسیما می‌گوید حمله به صداوسیما یعنی تایید موفقیت صداوسیما چون رسانه ملی در اطلاع‌رسانی واقعیت‌های جنگ بسیار بسیار خوب عمل کرده است.

حمله به صداوسیما یعنی تایید موفقیت صداوسیما/ خانم امامی از رویش‌های جدید انقلاب است

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - بیژن نوباوه‌وطن عضو ناظر مجلس شورای اسلامی در شورای نظارت بر صداوسیما در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره حمله رژیم صهیونیستی به رسانه ملی گفت: کسانی که ایام جنگ و دفاع مقدس را به‌خاطر دارند و خبرنگاران آن زمان را از نظر دور نمی‌دارند می‌دانند که رسانه ملی در همه شرایط و بحران‌های کشور که دیگر بالاتر از دفاع مقدس نیست در صف مقدم و حتی جلوتر از صف مقدم بودند و هیچ‌ باکی از اینکه ما وظیفه اطلاع‌رسانی خود را انجام دهیم وجود نداشت و الان شاهد هستیم با تمهیدات بسیار منطقی و خوبی که از قبل در صداوسیما تدارک دیده شده بود بلافاصله حتی چند ثانیه هم طول نکشید و قطع شدن برنامه شبکه خبر ادامه یافت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس اظهار کرد: همکاران ما در صداوسیما بسیار قدرتمند، با انرژی و با روحیه هستند و این رمز پیروزی انقلاب اسلامی است.

خبرنگار سابق صداوسیما بیان کرد: با اینکه سن من بالا رفته، اما اعلام کردم حاضرم در هر شرایطی برنامه اجرا کنم و خبرنگاری کنم و این روحیه مطمئنا در همه دوستان ما در صداوسیما وجود دارد و من به آنها، خانواده‌هایشان و کل مردم ایران تبریک می‌گویم که چنین فرزندان شجاعی دارند.

نوباوه‌ درباره عملکرد خانم سحر امامی مجری شبکه خبر در زمان وقوع حادثه گفت: رویش جدید انقلاب همین افراد هستند؛ سرکار خانم امامی و آقای خسروی و دیگر همکاران ما در شبکه‌های سراسری رویش‌های جدید انقلاب هستند و با روحیه‌ خوب، اطلاعات خوب و انرژی خوب چندین ساعت یکسره برنامه اجرا می‌کنند که علاوه بر انگیزه کاری و حرفه‌ای، یک انگیزه انقلابی و ایدئولوژیک دارند و این بسیار با ارزش است و یک سرمایه بزرگ برای کشور ما است.

عضو شورای نظارت بر صداوسیما درباره هدف رژیم صهیونیستی از حمله به صداوسیما گفت: قطعا رژیم صهیونیستی به آخر خط رسیده و همه شواهد نشان می‌دهد کشوری که هیچ عرق میهن‌پرستی جز افکار و اندیشه‌های نژادپرستانه ندارد امروز به هر دری می‌زند که خود را نجات دهد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: حمله به صداوسیما یعنی تایید موفقیت صداوسیما لذا اینکه دشمن حمله می‌کند برای این است که می‌بیند صداوسیما در اطلاع‌رسانی واقعیت‌های جنگ بسیار بسیار خوب عمل کرده است و امروز روایت اول توسط صداوسیما صورت می‌گیرد و این امر هر نوع حربه و وسیله‌ای را از صهیونیست‌ها و حامیانش گرفته و چاره‌ای جز این حمله نداشته که به خیالش بتواند صدای ملت ایران را خاموش کند.

 


12201047
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار سیاسی

سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه گفت: نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران با همه توان آماده مقابله با هر حرکت ماجراجویانه‌ای از سوی رژیم صهیونیستی و حامیان آن هستند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و وزیر روابط و همکاری‌های بین‌المللی جمهوری آفریقای جنوبی، در یک گفت‌وگوی تلفنی، آخرین تحولات منطقه پس از توقف تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران را مورد بررسی و تبادل نظر قرار دادند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» سیدمحمدخاتمی با صدور پیامی ضمن ادای احترام به ملت بزرگ و هوشمند ایران، تصریح کرد: من در برابر این خردمندی و تاب‌آوری ایرانی، سر تعظیم فرود می‌آورم.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری با حضور محمد فتحعلی معاون وزیر امور خارجه به تحلیل تجاوز رژیم صهیونی به کشورمان و تاثیر آن در منطقه پرداخت.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مراسم عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران شهید ایشان، امشب -چهارشنبه- همزمان با شب هفتم ماه محرم در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر امور خارجه با انتشار پیامی به اظهارنظر اخیر مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا واکنش نشان داد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» نماینده ایران در یونسکو خواستار اقدام فوری این سازمان در قبال تجاوزات اسرائیل به مراکز فرهنگی، علمی و رسانه‌ای شد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» در دومین جلسه بررسی ابعاد خسارات جنگ ۱۲ روزه و با دستور رئیس‌جمهور، شهرداری تهران و استانداری‌ها مسئول فرآیند احداث، مرمت و مقاوم‌سازی واحد‌های مسکونی و تجاری آسیب‌دیده شدند.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه، ادعای واهی مطرح شده توسط رسانه‌های آلمان علیه کشورمان در خصوص طراحی برای تعرض به اماکن یهودی را قاطعانه رد و به شدیدترین وجه محکوم کرد.
سیاسی
«باشگاه خبرنگاران» طحان‌نظیف در مورد مصوبه تعلیق همکاری با آژانس انرژی اتمی گفت: تا زمان تامین امنیت دانشمندان و مراکز هسته‌ای ما، تعلیق همکاری ادامه خواهد داشت.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است