اقتصادی 11:39 - 08 اردیبهشت 1404
مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله گفت: اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

معرفی اوراق سلف ارزی به بازار در نیمه دوم امسال+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -  محمد قزلباش مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از ابزار‌هایی که ما در مرکز مبادله در حال توسعه آن هستیم اوراق سلف ارزی است؛ اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

در ادامه این مقام مسئول گفت: خیلی از شرکت‌هایی که در حال حاضر محصولات صادرات محور دارند برمبنای صادرات آتی محصولات خودشان می‌توانند تامین مالی ارزی انجام دهند و منابعی که از این اوراق جمع‌آوری می‌شود را صرف هزینه توسعه مربوط به انواع پروژ‌های خود کنند.

او در پاسخ به این پرسش که چه زمانی اوراق سلف ارزی عرضه خواهد شد؟ بیان کرد: طراحی این اوراق به شکل کامل انجام شده است و در فرآیند دریافت مجوز از بانک مرکزی است؛ فکر می‌کنیم در نیمه دوم امسال بتوانیم این اوراق را به بازار معرفی کنیم تا شرکت‌ها بتوانند از آن برای تامین مالی ارزی پروژ‌های خود استفاده کنند.


12184365
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران از افزایش سهم سوخت‌گیری با کارت شخصی از ۵۷ درصد به ۷۴ درصد در هفت روز گذشته از اجرای طرح جدید بنزین خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: شرکت خدمات مسافرت هوایی و جهانگردی ـ زیارتی «دور پرواز» با نام تجاری «فلایتیو» همچنان در وضعیت تعلیق قرار داشته و حق فروش بلیت هواپیما ندارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با بهره‌برداری ازکشنده GX۵۶۰ رئیس پلیس راهور گفت: با توجه به فرسودگی ناوگان عمومی نوسازی این ناوگان یک ضرورت ملی است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» شاخص بورس امروز شنبه ۲۹ آذرماه برای اولین بار با رشد ۹۳ هزار واحدی برابر با ۲.۴ درصد از مرز ۳ میلیون و ۸۶۰ هزار و ۹۸۲ واحد عبور کرد که این بالاترین رکورد رشد رقم شاخص بورس در یک روز به شمار می‌رود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» تحلیلگر بازار سرمایه گفت: از نظر اکثر اندیکاتور‌های معروف، شاخص کل بورس فعلا در رالی صعودی قرار دارد و احتمالا در کوتاه مدت به مرز روانی ۴ میلیون واحد خواهیم رسید.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیر کل دفتر آمار و پردازش اطلاعات گمرکی گمرک ایران گفت: در ۸ ماهه سال‌جاری ۶.۴ میلیون دستگاه گوشی تلفن همراه وارد کشور شده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» امروز شنبه ۲۹ آذرماه ۱۴۰۴ هر قطعه سکه تمام بهار آزادی طرح جدید در بازار آزاد تهران با قیمت ۱۴۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» خرید بلیط هواپیما یکی از مهم‌ترین هزینه‌های سفر است و با افزایش قیمت‌ها، پیدا کردن بلیط‌های ارزان اهمیت بیشتری یافته است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقه‌ای تهران گفت: شبکه زیرساخت موجود در خود استان تهران جزء قدیمی‌ترین شبکه‌های ایجاد شده در کشور است و بسیار فرسوده است و بسیار جای کار برای رفع این مشکل وجود دارد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز شنبه ۲۹ آذر ماه بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است