اقتصادی 11:39 - 08 اردیبهشت 1404
مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله گفت: اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

معرفی اوراق سلف ارزی به بازار در نیمه دوم امسال+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -  محمد قزلباش مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از ابزار‌هایی که ما در مرکز مبادله در حال توسعه آن هستیم اوراق سلف ارزی است؛ اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

در ادامه این مقام مسئول گفت: خیلی از شرکت‌هایی که در حال حاضر محصولات صادرات محور دارند برمبنای صادرات آتی محصولات خودشان می‌توانند تامین مالی ارزی انجام دهند و منابعی که از این اوراق جمع‌آوری می‌شود را صرف هزینه توسعه مربوط به انواع پروژ‌های خود کنند.

او در پاسخ به این پرسش که چه زمانی اوراق سلف ارزی عرضه خواهد شد؟ بیان کرد: طراحی این اوراق به شکل کامل انجام شده است و در فرآیند دریافت مجوز از بانک مرکزی است؛ فکر می‌کنیم در نیمه دوم امسال بتوانیم این اوراق را به بازار معرفی کنیم تا شرکت‌ها بتوانند از آن برای تامین مالی ارزی پروژ‌های خود استفاده کنند.


12184365
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور گفت: تردد روان در تمامی محور‌های شمالی کشور از جمله چالوس را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت:ازدوشنبه چهارم اسفند سامانه بارشی جدیدی شمال‌غرب و غرب سواحل دریای خزر را تحت تأثیر قرار می‌دهد
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها اعلام کرد: یارانه نقدی مرحله ۱۸۰ مربوط به بهمن ماه ١٤٠٤ به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های چهارم تا نهم در سراسر کشور واریز شد و قابل برداشت است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عضو هیأت مدیره بانک مسکن اعلام کرد: این بانک در پرداخت تسهیلات هیچ‌گونه محدودیتی نداشته و روند پرداخت‌ها مانند گذشته ادامه دارد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان فناوری‌های نوین آب‌های جوی، باروری ابر‌ها را فعالیتی کارآ و مؤثر در افزایش میزان بارش دانست و از ارزیابی اثر باروسازی ابر‌ها پس از اردیبهشت ۱۴۰۵ خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام مسئولان تسهیل فرآیند‌های ارزی و تقویت سامانه‌های معاملاتی از مهم‌ترین مزیت‌های اصلاح سیاست‌های ارزی کشور است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران در جریان سفر به تاجیکستان اعلام کرد که روابط اقتصادی و حجم مبادلات تجاری بین دو کشور، مثبت و رو به گسترش است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مرکز مبادله ارز و طلای ایران از برگزاری یکصد و چهلمین حراج شمش طلا در روز یکشنبه سوم اسفند خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۳۰ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» پارسی گفت:پروژه راه‌آهن چابهار–زاهدان در مراحل پایانی قرار دارد و با تأمین اعتبارات ویژه، پیش‌بینی می‌شود عملیات اجرایی آن تا پایان سال جاری به اتمام برسد و بهره‌برداری رسمی در نیمه نخست سال آینده انجام شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است