اقتصادی 11:39 - 08 اردیبهشت 1404
مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله گفت: اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

معرفی اوراق سلف ارزی به بازار در نیمه دوم امسال+ فیلم

باشگاه خبرنگاران جوان؛ کیمیا قلی‌پور -  محمد قزلباش مدیر توسعه و مطالعات اقتصادی بازار ارز مرکز مبادله در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان گفت: یکی از ابزار‌هایی که ما در مرکز مبادله در حال توسعه آن هستیم اوراق سلف ارزی است؛ اوراق سلف ارزی یک ابزار تامین مالی برای شرکت‌هایی است که می‌خواهند بر مبنای محصول تولیدی در آینده تامین مالی کنند.

در ادامه این مقام مسئول گفت: خیلی از شرکت‌هایی که در حال حاضر محصولات صادرات محور دارند برمبنای صادرات آتی محصولات خودشان می‌توانند تامین مالی ارزی انجام دهند و منابعی که از این اوراق جمع‌آوری می‌شود را صرف هزینه توسعه مربوط به انواع پروژ‌های خود کنند.

او در پاسخ به این پرسش که چه زمانی اوراق سلف ارزی عرضه خواهد شد؟ بیان کرد: طراحی این اوراق به شکل کامل انجام شده است و در فرآیند دریافت مجوز از بانک مرکزی است؛ فکر می‌کنیم در نیمه دوم امسال بتوانیم این اوراق را به بازار معرفی کنیم تا شرکت‌ها بتوانند از آن برای تامین مالی ارزی پروژ‌های خود استفاده کنند.


12184365
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان تهران از ۲ برابر شدن ظرفیت منصوبه نیروگاه‌های خورشیدی استان تهران خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: همزمان با ورود سامانه بارشی جدید از سمت غرب شاهد بارانی شدن بخش عمده‌ای از شهر‌های کشور خواهیم بود.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس اقتصادی گفت: اصلاح ارز ترجیحی را می‌توان اقدامی ضروری در مسیر سالم‌سازی اقتصاد، افزایش شفافیت و مقابله با رانت دانست.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار ارز را خصوص آخرین وضعیت این بازار نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز یکشنبه ۱۲ بهمن بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام بانک مرکزی نسبت کفایت سرمایه شبکه بانکی در دی ۱۴۰۴ به رقم ۳.۹۲ رسید و میزان آن نیز بالغ بر ۱۰۳۳ همت شد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس بازار سرمایه در خصوص شرایط بازار سهام نکاتی را مطرح کرد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بر اساس پیش‌بینی‌های انجام‌شده، وقوع بارش‌ها در هفته جاری در بیشتر نقاط کشور مورد انتظار است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» سخنگوی صنعت برق گفت: صنعت برق ایران در بیش از چهار دهه گذشته، نه‌تنها پاسخگوی رشد شتابان تقاضا بوده، بلکه در شاخص‌های توسعه، پایداری و فناوری، رشدی به‌مراتب فراتر از متوسط جهانی را به ثبت رسانده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» بانک مرکزی نرخ تورم کالا‌ها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در یکسال منتهی به پایان دی را اعلام کرد.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است