اقتصادی 19:30 - 20 شهریور 1403
مدیرکل پیش بینی سازمان هواشناسی گفت: ۱۱ استان کشور از امشب تا هفته آینده درگیر بارش باران و وزش باد شدید و گردوخاک خواهند بود.

۱۱ استان تا هفته آینده درگیر بارش باران و وزش باد شدید خواهند بود

صادق ضیائیان، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه از امشب تا روز شنبه  هفته  آینده در ۱۱ استان کشور شاهد ورود سامانه بارشی هستیم، گفت: این سامانه بارشی موجب  رگبار باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت می‌شود.

وی ادامه  داد:  این سامانه امشب  در نیمه شمالی آذربایجان غربی است و پنج‌شنبه شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، مرکز و جنوب اردبیل، ارتفاعات در استان‌های مازندران، گیلان، البرز و تهران را در بر می‌گیرد.

وی افزود: روز جمعه آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، ارتفاعات استان‌های تهران، سمنان و البرز، شمال زنجان، غرب گلستان، شرق گیلان و مازندران و  شنبه مازندران، شرق گیلان و ارتفاعات استان‌های تهران، زنجان، قزوین، البرز و سمنان این شرایط جوی را خواهند داشت.

 ضیائیان همچنین از ورود سامانه وزش باد و گردوخاک خبر داد و گفت: طی ۵ روز آینده شاهد وزش باد نسبتاً شدید در نواحی مستعد همراه با گردوخاک هستیم که احتمالا توفان گردوخاک را در برخی مناطق به همراه خواهد داشت.

وی افزود: این سامانه روز چهارشنبه جنوب خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، شرق هرمزگان، یزد و شرق استان‌های فارس، کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری، اصفهان و مرکزی را در بر می‌گیرد.

او گفت: روز پنج‌شنبه جنوب خراسان رضوی، شرق سمنان، خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، قم و مرکزی و جمعه خراسان رضوی، خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمان، یزد، اصفهان، قم، مرکزی، همدان، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان با این شرایط جوی همراه خواهند بود.

خبرنگار: محبوبه کباری 


12091453
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اقتصادی

اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی کشور گفت:از فردا تا روز شنبه در غالب مناطق کشور روند افزایش دما را شاهد هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مسئول سالن عملیات مرکز مدیریت راه‌های کشور از تردد روان در برخی از محور‌های شمالی کشور خبر داد.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس هیات مدیره و مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال‌تملیکی گفت: آمادگی داریم کارگروه‌های مشترک کارشناسی بین دو سازمان اموال تملیکی و سازمان بهزیستی تشکیل و از این طریق زمینه‌های عملیاتی همکاری به صورت دقیق بررسی و بیشتر از گذشته اجرایی ...
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» همزمان با اورهال سنگین یک فروند هواپیمای‌ام دی شاهد اضافه شدن ۱۴۶ صندلی پرواز به بخش هوایی کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» آژانس‌ها و پلتفرم‌های فروش آنلاین موظف شدند نرخ بلیت کلاس اکونومی را به‌طور کامل و مجزا از نرخ کلاس‌های بیزینس و فرست نمایش دهند.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» طبق اعلام اعضای اتاق بازرگانی با اجرای این طرح شاهد حذف بساط امضا‌های طلایی از اقتصاد کشور هستیم.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» عبدالله زاده گفت:طی حدود ۹ ماه گذشته، میزان کاهش فلرینگ حدود ۹ میلیون مترمکعب در روز بوده که این رقم اخیراً به حدود ۱۰ میلیون مترمکعب در روز رسیده است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرعامل اتحادیه دام سبک گفت: با توجه به افزایش هزینه‌های تولید و سقوط قیمت دام، کشتار دام‌های مولد در حال انجام است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» قیمت خودرو در بازار آزاد امروز پنج‌شنبه ۷ اسفند بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته در سایت‌های خرید و فروش خودرو به شرح زیر است.
اقتصادی
«باشگاه خبرنگاران» مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: پیش‌فروش بلیت سفر‌های نوروزی ناوگان حمل‌ونقل عمومی به صورت حضوری و غیرحضوری از شنبه نهم اسفندآغاز می‌شود.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است