اجتماعی 20:00 - 12 آبان 1403
رئیس پلیس امنیت اقتصادی تهران بزرگ از کشف احتکار بیش از ۱۶ تن روغن وچای به ارزش ۱۲ میلیارد ریال خبر داد.

احتکار ۱۲ میلیاردی روغن وچای در شادآباد تهران

 سرهنگ کارآگاه "مهدی افشاری" توضیح داد: با انجام اقدامات فنی و پلیسی مامورین این پلیس موفق به کشف انبار احتکار کالا در "شادآباد" تهران شدند.

وی عنوان داشت: در پی اقدامات اطلاعاتی مشخص شد مالک انبار مذکور مقدار فراوانی چای و روغن محصولات داخلی کشور را به این مکان انتقال و دپوی کرده است.

افشاری به هماهنگی‌های قضائی در این خصوص اشاره کرد و افزود: در این عملیات ۱۶ هزار کیلو روغن خوراکی و ۴۸۰ کیلوگرم چای کشف و مالک انبار دستگیر شد.

این مقام پلیسی بابیان اینکه کارشناسان ارزش اموال کشف شده را بیش از ۱۲ میلیارد ریال اعلام کرده اند، اضافه کرد: با سرمایه گذاری در ورود و خروج کالای قاچاق و ارز نابودی صنایع کشور را هدف نگیرید. از شهروندان درخواست کرد درصورت مشاهده هرگونه قاچاق و یا احتکارکالا با این پلیس به شماره‌های ۰۲۱۶۶۷۴۷۳۴۳ ویا ۰۹۹۹۹۸۷۱۳۹۲ تماس بگیرند. 


12111784
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار اجتماعی

اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» مرد میانسال که نمی‌دانست گوشی تلفن همراهی که خریده سرقتی است، وقتی بدنبال کارتن گوشی رفت، توسط مرد فروشنده ربوده و تا حد مرگ شکنجه شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» دادستان تهران به هلدینگ‌های مهاجرتی هشدار داد که فعالیت تمامی مؤسسات فاقد مجوز تا یک ماه آینده متوقف می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، از ترافیک پرحجم و سنگین در اکثر معابر و بزرگراه‌های حال حاضر شهر تهران، خبرداد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» استاندار تهران گفت: برنامه‌های راهبردی که برای خروج اتباع غیرمجاز از این استان انجام شده باعث شد که حدود سه هزار و ۲۰۰ کلاس درس برای دانش‌آموزان پایتخت خالی شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» شهردار منطقه ۱۱ از آغاز عملیات احداث بازار میوه و تره‌بار محله اسکندری خبر داد و با توجه به درخواست‌های مکرر شهروندان، اعلام کرد این پروژه خدماتی تا ۱۵ دی‌ماه آماده بهره‌برداری خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» هر دو باند تونل نیایش و هر دو دهانه تونل امیرکبیر به دلیل انجام عملیات تعمیر و کالیبراسیون تجهیزات امشب مسدود است.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، از موافقت هیئت دولت با لایحه‌ای خبر داد که بر اساس آن، بخشی از پرداختی‌های رفاهی و اضافه‌کار کارمندان دولت مشمول کسور بازنشستگی می‌شود.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» رئیس سازمان حج و زیارت بر نقش تعیین‌کننده ظرفیت‌های دیپلماتیک کشور در تسهیل امور حجاج و ارتقای کیفیت خدمات تأکید کرد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» اجتماع بزرگ فاطمیون دارالمؤمنین تهران همزمان با ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا‌(س)، عصر دوشنبه ۳ آذرماه با حضور گسترده مردم و مداحان برجسته کشور در میدان ۱۳ آبان برگزار خواهد شد.
اجتماعی
«باشگاه خبرنگاران» ستاد حقوق بشر قوه قضاییه اعلام کرد: مراجع قضایی آفریقای جنوبی به درخواست ایران برای بررسی علت مرگ یک جوان ایرانی در کشور یاد شده پاسخ دادند.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است