ورزشی 05:43 - 22 بهمن 1403
پرسشی که بعد از اعلام رأی مسابقه پرسپولیس و تراکتور به وجود آمده این است که آیا دربی اسفند ماه با تماشاگر برگزار می شود یا در ورزشگاه خالی از هوادار.

آیا دربی ۱۰۵ بدون تماشاگر برگزار می‌شود؟

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم صدور رأی کمیته انضباطی در پرونده دیدار جنجالی پرسپولیس و تراکتور واکنش‌های زیادی را در پی داشت. در بخشی از این حکم پرسپولیس به برگزاری یک بازی بدون تماشاگر محکوم شده و با توجه به اینکه این محرومیت پیش از این تعلیقی بود این گمانه زنی مطرح شد که دربی 109 بدون تماشاگر انجام خواهد شد.

اولین مسابقه خانگی پرسپولیس دیدار روز ٩ اسفند با استقلال است و از این رو این شائبه به وجود آمد که سرخپوشان از حضور تماشاگران خود در این بازی محروم هستند.

در رای کمیته انضباطی آمده که در صورت قطعی شدن، بازی بعدی پرسپولیس بدون تماشاگر انجام می‌شود و این در شرایطی است که این باشگاه قصد اعتراض به رأی صادره را دارد.

پرسپولیس تا 30 بهمن فرصت اعتراض دارد و با رفتن پرونده به استیناف و با توجه به مدت زمانی که باید این کمیته صرف بررسی موضوع کند، می‌توان این‌گونه نتیجه گرفت که دربی روز ٩ اسفند با حضور تماشاگران انجام می‌شود.

تنها صورتی که می‌توان برای انجام بازی بدون تماشاگر متصور بود این است که کمیته استیناف در کوتاه‌ترین زمان ممکن حکم را صادر کند که با توجه به روند پرونده و سابقه‌ این کمیته در زمان صدور احکام و تاثیرات برگزاری دربی بدون تماشاگر این گزینه دور از ذهن خواهد بود.  

این در حالی است که مسئولان باشگاه پرسپولیس نیز به برگزاری دربی با تماشاگر تأکید کرده‌اند.

انتهای پیام/


12153780
 
پربازدید ها
پر بحث ترین ها

مهمترین اخبار ورزشی

ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» مالک تراکتور به کمیته اخلاق دعوت شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» ورزشگاه محل برگزاری یک مسابقه از هفته سیزدهم لیگ برتر باشگاه‌های فوتبال کشور فصل ۱۴۰۵-۱۴۰۴ اعلام شد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» دو باشگاه لیگ برتری فوتبال توسط کمیته تعیین وضعیت محکوم شدند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» علی نادری سرمربی تیم ملی فوتبال ساحلی ۱۹ بازیکن را به اردوی تیم ملی فوتبال ساحلی دعوت کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» کارشناس فوتبال ایران در رابطه با دربی ۱۰۶ پایتخت و حریفان ایران در جام جهانی ۲۰۲۶ صحبت‌هایی را مطرح کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرپرست کاروان ایران در بازی‌های پاراآسیایی جوانان در امارات، راهبردهای این اعزام و همچنین میزان پاداش مدال‌آوران را عنوان کرد.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» نمایندگان ایران در روز پایانی رقابت‌های تکواندوی زیر ۲۱ سال قهرمانی جهان کار خود را با شکست رقبا آغاز کردند.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» تقویم سال ۲۰۲۶ فدراسیون جهانی کاراته اعلام شد که طی آن، ایران سال شلوغی را در پیش‌رو خواهد داشت.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال بلژیک گفت: مصر را به خوبی می‌شناسیم اما با دو تیم دیگر گروه یعنی ایران و نیوزیلند هنوز بازی نکرده‌ایم و شناخت کمتری داریم.
ورزشی
«باشگاه خبرنگاران» سرمربی تیم ملی فوتبال نیوزیلند گفت: گروه سختی داریم و دیدار‌های دشواری پیش رو خواهیم داشت، اما پیروزی در این مسابقات ممکن است.

مشاهده مهمترین خبرها در صدر رسانه‌ها

صفحه اصلی | درباره‌ما | تماس‌با‌ما | تبلیغات | حفظ حریم شخصی

تمامی اخبار بطور خودکار از منابع مختلف جمع‌آوری می‌شود و این سایت مسئولیتی در قبال محتوای اخبار ندارد

کلیه خدمات ارائه شده در این سایت دارای مجوز های لازم از مراجع مربوطه و تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد.

کلیه حقوق محفوظ است